Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BEST CONSULTING PLUS SP.Z O.O. Jasionek Artur Bogdan

Zawód: Księgowy 
Adres: Śląskie, 41-200 Sosnowiec Sosnowie Sucha 47
Telefon: Kom. 881700003
Adres e-mail: daruchaszatkowska(małpa)onet.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 8x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1077
Data utworzenia profilu: 2014-03-10 12:58:10
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-10 12:58:10 

Opinie o BEST CONSULTING PLUS SP.Z O.O. Jasionek Artur Bogdan

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Posiadają wykwalifikowaną kadrę, która posiada duże doświadczenie w świadczeniu usług doradczych wspomagających zarządzanie przedsiębiorstwem i planowanie rozwoju. Firma godna dalszego polecania;0)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbigniew Grzembski dnia: 2014-08-27 10:38:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałem opti, bo szukałem wygodnej księgowości wartej swojej ceny. Teraz oprócz obsługi i wsparcia księgowych, mam w cenie kuriera i program do faktur, a do tego co miesiąc obserwuję jak księgują się moje dokumenty w aplikacji online.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michalczewski W. dnia: 2014-08-02 15:53:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonała firma która zajęła się księgowością. Jestem zadowolona z ich usług. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-06-27 15:46:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z doradztwa, efektywności energetycznej, która przynoszą efekty finansowe. Fantastyczna firma. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-06-05 14:36:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna firma zajmująca się księgowością. Skorzystałam z ich usług. Rewelacyjnie prowadzone finanse. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-22 12:51:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasza spółka ma się dość dobrze, ciągle się rozwijamy, duża w tym zasługa biura rachunkowego z którym współpracujemy, ono zajmuje się biurokracją, a my mamy czas aby wdrażać nowe pomysły i dbać o interesy oraz dobry wizerunek firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-05-07 19:39:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzenie księgowości samemu jest rzeczywiście problematyczne. W natłoku wielu obowiązków, mimo, że kwestie finansowe i rozliczeniowe są bardzo ważne, ale znajomy polecił mi oprogramowanie on-line firmy BEST CONSULTING.Jestem bardzo zadowolony Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-04-30 11:41:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma,fachowe doradztwo. Prowadzą moją księgowość online i jestem z tego zadowolona Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-04-03 13:28:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posiadają rewelacyjne usługi dla firm. Pomogli mi w uzyskaniu dotacji. Fachowe doradztwo Polecam wszystkim serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-23 15:51:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma.Udostępniają oprogramowania do fakturowania on-line Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-03-10 12:59:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją