Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KOR-LAB Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Kornelia Zajączkowska

Zawód: medycyna naturalna  
Adres: Opolskie, 45-862 Opole Wojska Polskiego 15
Telefon: Kom. www.korlb.eua
Adres e-mail: korlab(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.korlb.eua
Opis działalności: Słowa kluczowe: suplementy diety, suplementy

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 991
Data utworzenia profilu: 2014-03-03 13:35:53
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-03 13:35:53 

Opinie o KOR-LAB Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Kornelia Zajączkowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością polecam Fin Club z tego PHU. Ich suplementy dają nam mnóstwo energii i starczają na długo. polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-07 08:52:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca w korporacji jest strasznie stresująca. Zawsze goniły mnie terminy i miałam bardzo dużo na głowie. W końcu zaczęłam odczuwać objawy stresu. Stwierdziłam, że potrzebuje jakiegoś suplementu. Koleżanka z biura obok poleciła mi to miejsce. Teraz czuję się znacznie lepiej a dodatkowo wrócił mój zapał do pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2014-07-31 19:29:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bycie menagerem w dużej restauracji jest bardzo stresujące. Dlatego też zaczęłam łykać suplement przeznaczony specjalnie dla takich osób jak ja. Teraz nie jestem już zmęczona. Mam pełno energii i siły do działania. Dodatkowo nie odczuwam też negatywnych skutków stresu na moje zdrowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2014-07-11 17:05:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem problem z podwyższonym poziomem cholesterolu. Kupiłem tu odpowiedni suplement diety i jestem zachwycony. Poziom cholesterolu zaczął się obniżać. Teraz czuję się znacznie lepiej i nie boję się kolejnej wizyty u lekarza. Ten suplement jest rewelacyjny i dodatkowo przystępny cenowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-16 22:21:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z oferty tej firmy. Kupiłam suplement na obniżenie poziomu cholesterolu i trójglicerydów. W ostatnich badaniach lekarskich zauważyłam, że ich poziom znacznie się podniósł. Po miesięcznej kuracji tym suplementem powoli zaczyna on spadać. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim tę firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julita dnia: 2014-05-23 07:11:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kor Lab zaproponowało mi suplement diety FIN CLUB na złagodzenie objawów klimakterium. Pomogło. Dobra cena, 100% skuteczność. Jestem zadowolona. Plus nabrałam sił i stałam się chętna do życia. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktoria D. dnia: 2014-04-26 15:49:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Suplementy Fin Club zakupione dzięki pośrednictwu KOR LAB spełniły moje oczekiwania. Dostarczyły dużo witamin i wspomogły rozwój mojego synka, dodatkowo wpływają na jego stan fizyczny i psychiczny. Dziś świetnie się uczy i nadal spożywa regularnie suplementy diety, które skutecznie dostarcza mu wiele energii. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-20 23:45:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam 28 lat a moim odwiecznym problemem stał się cellulit na udach i biodrach. Stosowałam wszelkiego rodzaju serum antycellulitowe, tabletki które miały rozbijać komórki tłuszczu i usuwać je z organizmu ale oczywiście nic nie pomogło w późniejszym okresie zaczęłam myśleć odessaniu tłuszczu z tych okolic ale mój chłopak się nie zgodził. Więc szukałam dalej i znalazłam tą stronę a tam antyoksydacyjny żel przeciw cellulitowi na początku nie byłam przekonana ale się skusiłam a teraz nie żałuję bo naprawdę przyniósł efekty na które czekałam teraz się nie wstydzę ubrać krótszej spódniczki i pokazać nogi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-03-03 13:36:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją