Opinie o BINGO bramy drzwi ogrodzenia Wrocław

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BINGO bramy drzwi ogrodzenia

Zawód: ogrodzenia, kraty, bramy - produkcja, usługi  
Adres: Dolnośląskie, 51-421 Wrocław Rakowa 16
Telefon: 71/3726733 Fax: 71/3726167
Adres e-mail: bingo(małpa)bingo.wroc.pl
Strona internetowa: www.bingo.wroclaw.pl
NIP:
895-100-90-68
Opis działalności: Doradztwo techniczne, sprzedaż, montaż bram garażowych, drzwi zewnętrznych, ogrodzeń, automatyki do bram Słowa kluczowe: brama garażowa, bramy segmentowe, ogrodzenie, drzwi, automatyka do bram, szlaban

Ocena: 100% pozytywna 99x

Jakość usług: 100% wysoka 96x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 79x 4x
Ceny usług: 91% niskie 21x 55x 2x
Ilość opinii w serwisie: 99
Ilość odsłon profilu firmy: 10583
Data utworzenia profilu: 2012-02-20 19:52:19
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-23 16:41:20 

Opinie o BINGO bramy drzwi ogrodzenia

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała obsługa (szczególnie Pani Paula ),terminowa realizacja. Pełen profesjonalizm. Montażyści piątka z plusem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olbromski dnia: 2018-07-12 09:09:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma BINGO wykonała dla mnie już drugie ogrodzenie, wraz furtką, boksem na kontenery i bramą wjazdową + kompletna automatyka. Prace wykonane w odstępie ok. 5 lat. Razem z pierwszym ogrodzeniem zainstalowana została także automatyczna brama garażowa. Pomimo upływu lat, obsługa w dalszym ciągu na najwyższym poziomie. Na etapie wykonawstwa, serwisu gwarancyjnego i pogwarancyjnego. Niewiele jest firm godnych polecenia, tą mogę szczerze polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Rafał Nowakowski dnia: 2018-05-05 18:14:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam firmę Bingo , wykonywałam drzwi wejściowe ,jestem zachwycona całym procesem ,doradzaniem,otrzymałam wszelkie niezbędne informacje, montaż profesjonalny mimo tego że fabryka Wiśniowski nie przysłała poszerzenia.Serwis też działa super bardzo szybko przyjechali wyregulować drzwi.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata Rostańska dnia: 2018-04-30 14:17:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powierzyłem firmie Bingo realizację trudnego tematu elewacyjnej segmentowej bramy garażowej Hormann, do konkretnej wybranej deski elewacyjnej jaka miała być na niej dodatkowo zamontowana w taki sposób, aby możliwe było ukrycie wizualne bramy w elewacji. Dzięki unikalnemu doświadczeniu firmy w tego typu realizacjach, ale przede wszystkim dzięki profesjonalnemu podejściu, doradztwie i zaangażowaniu całej ekipy Pana Artura, właściciela firmy, zamówienie zostało zrealizowane perfekcyjnie z dochowaniem dbałości o szczegóły oraz przy jego wsparciu w uzgodnieniach wykonawczych z ekipą elewacyjną. Dodatkowo zamówiłem także drzwi zewnętrzne firmy Wisniowski. Na podstawie powyższego doświadczenia współpracy, zdecydowanie polecam firmę Bingo jako partnera godnego zaufania. Raz jeszcze dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2018-04-25 19:14:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od obmiarów po realizację bardzo rzetelnie. Omyłkowo zapomniany regiel panowie montażyści przywieźli i zamontowali w uzgodnionym ze mną terminie. Świetny kontakt z firmą, szefem jak i montażystami. Brama garażowa bardzo dobrej jakości. Czego więcej. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-23 16:40:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły, profesjonalny kontakt, wyczerpujące wyjaśnienia, fachowe podejście od obsługi klienta, sprawny montaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2018-02-20 08:21:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i fachowa obsługa klienta. Wyczerpujące odpowiedzi na wszelkie pytania i watpliwości. Montaż wykonany szybko i solidnie. Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie korzystałam
Opinia dodana przez: Krystyna Łukowicz Domagalska dnia: 2018-02-15 21:44:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsluga szybka montaż rewelacyjna brama
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek1Pa dnia: 2018-01-30 14:12:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brama garażowa. Firma godna zaufania. Świetne doractwo, profesjonalne i szybkie wykonanie. Brama działa bez zarzutu. Gorąco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mirosław dnia: 2018-01-25 19:24:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabudowa miejsca postojowego wykonana solidnie i zgodnie z oczekiwaniami.Jestem zadowolony z wykonanych prac.Polecam?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2018-01-22 15:09:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To co było zapisane w umowie, a także ustalone w bieżących nadzorowych kontaktach zostało terminowo i rzetelnie zrealizowane - nic dodać nic ująć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kermit dnia: 2017-12-16 22:02:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kontakt , profesjonalne podejście do tematu, ogromna wiedza Szybka i wyczerpująca odpowiedz mailowa. Dziękuje Pani Paulo D.
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2017-12-15 00:28:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam firme BINGO. Obsluga na profesjonalnym poziomie. Wycena ekspresowo i rzetelnie. Male opóźnienie w realizacji ale wynikające z winy producenta. Montaz profesjonalny, bardzo dobrzy fachowcy dbający o każdy szczegol. W ramach rekompensaty za opóźnienie zaproponowano darmowy przegląd serwisowy bramy po roku uzytrkownia. Ceny może nie najniższe ale za dobry produkt warto. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2017-12-07 22:18:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, fachowo, terminowo i sympatycznie. Załatwienie drobnej reklamacji również wzorowe i błyskawiczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Wzorowa :)
Opinia dodana przez: Piotr S. dnia: 2017-10-24 18:22:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko super. Bramy w terminie. Bardzo sprawnie załatwione wszystko. Montaż profesjonalny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek B dnia: 2017-10-24 18:06:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę BINGO, fachowe doradztwo przez szefa firmy, kompetentna i miła obsługa handlowa przez Panią Monikę oraz montaż sprawnie i rzetelnie wykonany przez panów, którzy znają się na rzeczy i nie przerażają ich napotkane problemy tylko je błyskawicznie rozwiązują. Wykonałam w tej firmie bramę wjazdową, furtkę, panele ogrodzeniowe i obudowę śmietnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2017-10-06 12:25:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Bingo szybko i sprawnie uwineli się z montażem bramy garażowej ,terminowosć bez uwag,reklamacja niedziałającej bramy również przebiegła błyskawicznie i cała sprawa została doprowadzona do szczęsliwego finału.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez uwag.
Opinia dodana przez: Dariusz Gniłka dnia: 2017-10-01 19:45:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontak z klientem od początku do końca zlecenia. Firma rzetelna i kompetentna, co potwierdza zaproponowanie rozwiązania dla niestandardowych wymiarów. Usługa montażu bramy garażowej i drzwi wejściowych wykonana solidnie i bardzo sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirella Witek dnia: 2017-09-27 10:13:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt z personelem a zwłaszcza docenić należy kompetencje Pani Pauli.Szybka realizacja.Polecam BINGO.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2017-09-27 08:50:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super bramy w super realizacji super wysoka cena :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 2017-09-25 13:06:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miło wspominamy współpracę z Bingo. Cały personel stanął na wysokości zadania od Pani Pauli która w przemiły i pomocny sposób zajęła się klientem po kierownictwo i montażystów którzy fachowo podeszli do prawy i zaproponowali funkcjonalny projekt i go zrealizowali. Usługa nie była tania ale przystępna i naprawdę polecam firme
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez zastrzezen
Opinia dodana przez: Pola dnia: 2017-09-25 12:14:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od wielu lat korzystam z rzetelnych i terminowo realizowanych usług firmy Bingo. Polecam!.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2017-07-21 11:03:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma dba o klienta, fachowa pomoc i doradztwo. W firmie BINGO zamówiliśmy bramę garażową firmy Hormann, drzwi wejściowe oraz ogrodzenie panelowe z firmy Wiśniowski. Montaż bez problemu, jesteśmy bardzo zadowoleni z wszystkich tych produktów. Ceny rozsądne, warto się targować :) Ocena firmy BINGO bardzo pozytywna, polecam kontakt z tą firmą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Była mała poprawka przy drzwiach i ogrodzeniu - wszystko załatwione jak należy, bez problemów.
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2017-07-18 23:00:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam firmę Bingo, współpraca z firmą od początku do samego końca przebiegała na wysokim poziomie, fachowe doradztwo. Już drugi raz korzystamy z usług firmy Bingo i każdemu gorąco polecam, gwarancja wysokiej jakości usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2017-07-10 15:19:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mocno polecam fachowców z firmy BINGO. Miła,fachowa, bezproblemowa i ekspresowa obsługa. Pełne dostosowanie do potrzeb klienta i szybkie rozwiązywanie problemów. Była to najlepsza ekipa na mojej budowie :). Jakość sprzedawanych produktów i świadczonych usług jest bardzo wysoka. Każdy problem, a u mnie było trochę, to dla nich wyzwanie. Z racji dużego doświadczenia służą fachową pomocą i poradą. Kupiłam u nich bramę garażową, bramę wjazdową, furtki i elementy stalowe ogrodzenia. Wszystko szybko i sprawnie zostało zamontowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marlena (Arlenka) dnia: 2017-06-29 14:56:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabudowa zaplecza miejsca postojowego systemem GMS. Realizacja przed terminem. Bardzo miła współpraca z Panią Paulą. Ekipa montażowa oprócz tego, że sprawnie i czysto wykonała zadanie, pomogła również w przymocowaniu regałów i uchwytu na rower.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek R dnia: 2017-06-29 08:55:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca przebiegła pomyślnie i pozytywnie dzięki dobrej jakości produktom i świetnej koordynacji Pani Pauli, która nad wszystkim czuwała - jej profesjonalizm w obsłudze sprawił, ze współpraca układała się bardzo dobrze i zakupiliśmy wraz z montażem drzwi z naświetlami, bardzo porządne i bezpieczne. Serdecznie polecam firmę, doradztwo i obsługę fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika Wrocław dnia: 2017-06-27 08:58:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem ogrodzenie i nie zawiodłem się. Profesjonalizm Firmy na każdym etapie inwestycji. Obsługa informacyjna bez zarzutu – pełna i niezwłoczna. Doradztwo z podejściem zrozumienia zachcianek klienta, a nie narzucania rozwiązań, zapewniło komfort wyboru ostatecznej wersji ogrodzenia. Jakość wyrobu i usługi montażu bez najmniejszych zastrzeżeń. Uprzejma ekipa montażowa. Dbałość o klienta widoczna na każdym kroku. Firma zasługuje na polecenie. Po montażu ogrodzenia zdobyli zaufanie i postanowiłem zamówić bramę do garażu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek Jankowski dnia: 2017-04-06 18:54:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma profesjonalna pod każdym względem. Wykonała na specjalne zamówienie niestandardową bramę wjazdową na posesję, furtkę i ogrodzenie. Zarówno materiały jak i usługa bez zastrzeżeń. Dokładny pomiar, terminowość i wygoda dla Klienta (ogrodzenie wymagało wyłożenia drewnem, co realizowała inna firma; obie firmy dograły szczegóły techniczne bez konieczności angażowania inwestora). Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Golonka dnia: 2017-03-14 13:31:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłam Firmie Bingo wymianę bramy garażowej i drzwi zewnętrznych w zamieszkałym budynku. Sprawny pomiar, oferta cenowa przed pomiarem jak i po pomiarze bez różnicy cenowej (znam przypadki, że po pomiarze oferta jest wyższa o 10 % bo..... dziesiątki problemów). Obawiałam się o strukturę tynku zewnętrznego, ale Panowie montażyści wymienili drzwi i bramę bez żadnego uszczerbku tynku. Wszystko wykonane w terminie, zgodnie z umową.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anetta Zwydak dnia: 2017-01-31 15:45:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W terminie, sprawnie i zgodnie z projektem. Ogólnie firma godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wrocław dnia: 2017-01-27 09:26:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelna, usługa wykonana na wysokim poziomie,współpraca z klientem b. dobra począwszy od pomiaru,przez umowę do wykonania montażu automatyki bramy wjazdowej dwuskrzydłowej.Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: szybka,bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Maria Cz. dnia: 2017-01-26 20:40:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W firmie Bingo zamawiałem 3 szt. drzwi do domu: 1) zewnętrzne aluminiowe Creo firmy Wiśniowski z bocznymi naświetlami 2) zewnętrzne stalowe Wikęd 3) drzwi p. poż. wewnętrzne firmy Wiśniowski Cały proces doboru drzwi wraz z akcesoriami prowadził właściciel Firmy - Pan Artur Erd - osoba niezwykle zaangażowana i przychylna Klientowi. Duży plus za fachową wiedzę i pełen profesjonalizm. Polecam rozmowy z Panem Arturem w przypadku trudniejszych tematów i oczekiwań partnerskiego podejścia do procesu zakupu. Drzwi bardzo dobrej jakości, zostały zamontowane w technologii ciepłego montażu z wykorzystaniem taśm rozprężnych Illbruck Trio. Ekipa montażowa z fachowym podejściem do tematu i pozytywnym nastawieniem do wysokich wymagań inwestora. Generalnie jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Bingo i z pełnym przekonaniem polecam ich usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marcin Wiśniewski dnia: 2017-01-24 23:08:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana bez zastrzeżeń , terminowo, fachowo. Świetny kontakt i współpraca. Firma jest otwarta na niestandardowe rozwiązania, po prostu słucha Klienta. Bardzo duże zaangażowanie szefa firmy. Absolutnie godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Kornatowski dnia: 2017-01-22 21:36:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby wszystkie firmy oferowały swoje usługi na tak perfekcyjnie wysokim poziomie jak FIRMA BINGO to ŚWIAT i nasze życie wyglądałyby inaczej. Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy chcą swoje otoczenie zmienić na lepsze i czerpać z tego codzienną satysfakcję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof Bodniak dnia: 2016-11-02 20:50:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie jedna z najlepszych firm jaką miałem w czasie budowy. Jakość wykonania usługi na bardzo wysokim poziomie i widocznym dużym doświadczeniem (montaż dużej bramy Normstahl. Na dodatek montażysta sam zauważył i zgłosił wady produktu do reklamacji. Rzeczy, których ja nie zauważyłbym nawet. Później w zasadzie nic nie musiałem robić, tylko czekałem na poprawki. Najważniejsza jest jednak świetna komunikacja z klientem, a także bardzo uczciwa i przejrzysta umowa.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Świetna.
Opinia dodana przez: Michał Majeran dnia: 2016-10-25 11:43:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie perfekcyjna obsługa, informacja i wykonanie. Gratuluję Dbałość o jakość w końcu zatryumfuje na polskim rynku. Dorota Bałazińska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dorbal dnia: 2016-10-20 18:26:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelna, terminowa, dbająca o Klienta. Zakupiłam w Bingo bramę garażową a teraz kupuję jeszcze drzwi zewnętrze z naświetlami. Jakość najwyższa. Jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika Kałusiewicz Wrocław dnia: 2016-10-20 12:19:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To moje kolejne zlecenie dla BINGO. Bramy garażowe zamontowane 5 lat temu działają bez zarzutu. I tym razem odbyło się fachowo,z kulturą, z profesjonalnym wsparciem na każdym etapie prac (sterowane bramy wjazdowe, bramki, ogrodzenie, balustrady balkonowe, drabina na dach, kraty piwniczne). Doskonały kontakt z kierownictwem i pracownikami firmy. Ekipa montująca życzliwie reaguje na uwagi czy sugestie klienta. Ceny adekwatne do jakości, możliwość negocjowania rabatu w granicach rozsądku. Reasumując: BINGO to PROFESJONALISTA w każdym calu - szczerze polecam zainteresowanym - ja wrócę z następnym zamówieniem :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zarzutu - jak dotąd nie było potrzeby a spadajacą uszczelkę drzwi garażowych zamontowanych 5 lat temu pan Stanisław umocował bez proszenia. Dziękuję!
Opinia dodana przez: Grażyna Kuźmińska dnia: 2016-09-21 15:13:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Telefonicznie potwierdzony termin realizacji, sprawnie zamontowany naped, wszystkie dopasowania i poprawki bramy wykonane sprawnie na miejscu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bardzo dobra, bezzwloczna i bezkosztowa naprawa usterki
Opinia dodana przez: Jaroslaw Pawlak dnia: 2016-08-02 20:41:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana fachowo, kompetentny zespół pracowników, dobre doradztwo, materiały dobrych producentów , gwarancja na wykonane roboty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Mirosław Kryjom dnia: 2016-06-21 11:57:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam w firmie Bingo zamawialismy brame oraz drzwi wejsciowe. Jakosc towaru jak i uslugi oceniam na bardzo dobre. Szybka realizacja, profesjonalna obsluga. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kamila Mierzwa dnia: 2016-03-21 15:25:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Serdecznie w firmie Bingo zamówiłem system do Bramy wjazdowej na posesję (firmy NICE). Wszystko odbyło sie profesjonalnie i szybko. Szczególnie pozdrowienia dla Pani Tamary z działu handlowego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub Mazerant dnia: 2016-03-03 12:21:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma "BINGO" zakładała mi dwie duże bramy garażowe NORMSTAHL w domu jednorodzinnym. Jakośc bram i wykonanej usługi - bez zastrzeżeń. Monterzy profesjonalni i szybcy. Polecam tą firmę z całą odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy Zatorski dnia: 2016-02-25 17:41:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie niezwykle istotna jest troska także o drobiazgi. Ważne są podpowiedzi i nie szukanie pretekstów do podwyższenia ceny oferty. Mam wrażenie, że dla firm istniejących już rzeczywiście długo, powracający klient i polecający ją innym jest wartością samą w sobie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zarzutu
Opinia dodana przez: Bogdan Zdrojewski dnia: 2016-01-12 12:19:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa, towar był dobrany do zapotrzebowania bez naciągania na wyższe modele. Dostawa terminowa. Jestem bardzo zadowolony z usługi Firmy Bingo i szczerze mogę polecić ją innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Adrian Górski dnia: 2016-01-11 12:39:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszukiwaliśmy firmy, która zaoferuje wyroby na dobrym jakościowo poziomie, która wykona montaż w sposób gwarantujący trwałość zastosowanego rozwiązania - wybór firmy Bingo okazał się wyborem trafionym. Ponieważ wiedzieliśmy jaki efekt chcemy uzyskać, a wszelkie uzgodnienia zapadły już na początku - po wykonaniu pomiarów i przed podpisaniem umowy - realizacja ich była jedynie formalnością. Na każdym etapie wypełnienia warunków umowy mieliśmy dobry kontakt z pracownikami firmy. Jedyna uwaga, która mi się nasuwa to rozważenie przez szefostwo firmy możliwości rozszerzenia oferty wideobramofonów.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa i Tomasz Kruszyńscy dnia: 2016-01-09 14:17:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Elementy ogrodzenia dobierane z rzetelnym wsparciem doradczym (nie wszystko widać w katalogu, dostałem klarowne objaśnienia). Zamówienie zrealizowane terminowo. Dostawa na miejsce, rozładunek -- bez zastrzeżeń. Montaż zlecony innym fachowcom, więc tego nie oceniam. Cena, choć wysoka, adekwatna do technologii i do jakości. Zawsze chiałoby się taniej, więc pomimo otrzymanego rabatu nie daję "niskie".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2016-01-09 12:36:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za wykonanie 2 bram wjazdowych i szlabanu na terenie obiektu. Jestem pod wrażeniem kompetencji, kultury i rzeczowości podczas rozmowy wstępnej z Szefem Firmy na etapie poszukiwania właściwych rozwiązań, jak i późniejszego uszczegóławiania prac i negocjacji cenowych, ale też w kontaktach z pracownikami montującymi bramy. Terminowość, elastyczność czasu realizacji i dostosowanie się do naszych warunków godna pochwały. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: s.Ewa smcb dnia: 2015-11-24 12:36:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana dobrze, sprawnie i w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dorota Nowak-Woźny dnia: 2015-11-13 12:49:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle kompetentny pracownik serwisu. Usługa szybka. Bardzo wysoka kultura osobista p. Mariana - taki fachowiec to skarb.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-10-05 09:55:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakup automatycznej bramy szer. 5 m Normstahl, polecam profesjonalna obsługa klienta, polecam również serwis Bingo. Po budowie domu, Bingo jest drugą firmą, którą jestem w stanie polecić ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna D.R. dnia: 2015-04-29 12:15:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłam firmie Bingo montaż automatycznej bramy garażowej podnoszonej wyglądającej jak brama rolowana. Temat trudny, bo w istniejącym garażu, wysokość tylko 205 cm, wjazd do garażu poniżej poziomu ulicy przy spadku 25%. Brama wygląda przepięknie, automat działa bez zarzutu. Ponieważ firma spisała się wspaniale, zleciłam kolejne roboty - ogrodzenie z 2 przesuwanymi bramami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: sprawnie i szybka reakcja
Opinia dodana przez: Antonina Tomicka dnia: 2015-04-22 09:12:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaź siłowników do bramy roztwieranej - usługa wykonana w terminie, szybko i sprawnie. Miła i fachowa obsługa. Pełna informacja, zawsze mają czas dla klienta. Cena montażu w moim odczuciu średnia, jednak doceniam szybki i sprawny montaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było zgłoszenia reklamacji.
Opinia dodana przez: Wioletta Żak-Rodak dnia: 2015-01-27 23:17:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Bingo wywiązała się z wszystkich warunków jakie zostały ustalone zamówieniu. Miłym zaskoczeniem było dla mnie dostawa bramy przed wyznaczonym terminem 3 tygodnie. Ekipa montująca uprzejma i miła. Bardzo polecam. Ceny bardzo atrakcyjne.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Bardzo szybka.
Opinia dodana przez: Zbigniew Oleksiak dnia: 2015-01-09 20:38:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W firmie Bingo zakupiłam bramę garażową. Prace były wykonane sprawnie i rzetelnie. Ogólnie jestem zadowolona. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Elwira Stawiska dnia: 2015-01-09 16:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłem w firmie BINGO bramę garażową i drzwi wejściowe do domu. Obsługę przedsprzedażową oceniam bardzo wysoko. Montaż również bez zastrzeżeń. Jedyny minus za opóźnienia montażu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof Radochoński dnia: 2015-01-09 14:26:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelne wykonanie i montaż bramy garażowej. Elastyczne podejście do klienta. Nie pierwszy raz korzystam z usług tej firmy i po raz kolejny jestem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał K. dnia: 2015-01-08 11:32:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo rzetelna-fachowe doradztwo i wykonanie usługi w terminie.Polecane produkty o najwyższej jakości Firm godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wiesław Wojciechowski dnia: 2015-01-07 12:04:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace były wykonane sprawnie i rzetelnie. Zdecydowanie polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bogusia Ż. dnia: 2015-01-05 16:03:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra porada i dobranie urządzeń do potrzeb, terminowo , bez jakichkolwiek problemów,szybki montaż, bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2015-01-05 14:07:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PRACE I CAŁE ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE W TERMINIE BEZ ZARZUTÓW
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: PAWEL dnia: 2015-01-05 13:24:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra robota zasługuje na pochwałę. Jestem w pelni usatysfakcjonowany zcuslugi. Po prostu zlecilem robotę, ustalilismy warunki i wszystko poszło jak z płatka. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie mialem jszcze okazji...
Opinia dodana przez: piotr dnia: 2014-11-22 17:55:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w najlepszym porządku, polecam! ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Lamek dnia: 2014-11-10 18:05:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W trakcie budowy domu korzystaliśmy z usług wielu firm, a ocenianie ich rzetelności i profesjonalizmu zostawialiśmy nie tylko na czas sprzedaży, ale również po latach użytkowania. Czas najlepiej weryfikuje czy firma nastawiona jest tylko na sprzedaż, czy też dba o jakość wykonywanych usług i to, co stanie się z towarem/instalacją z perspektywy czasu. Po 5 latach użytkowania bramy garażowej zakupionej w firmie BINGO z czystym sumieniem mogę każdemu tę firmę polecić. Wszystko działa bez najmniejszego zarzutu, nigdy nie było żadnej usterki, a jedyny "serwis" jaki był potrzebny, to wymiana baterii w pilocie :-) Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta G. dnia: 2014-10-28 20:30:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciężko było odszukać tak profesjonalną firmę. Potrzebowałem zamontować bramę garażową o szerokości 5 m. i dwoje drzwi zewnętrznych. Dobór kolorystyki i zabezpieczenie wkładkami klasy C były dla mnie bardzo ważne. Jestem bardzo zadowolony z jakości montażu, jakości towaru, łącznego kosztu i terminowości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radosław Krzypkowski dnia: 2014-10-14 08:22:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo duży pozytyw. Firma bardzo elastyczna, nie bylo problemu zeby brama lezala u nich ponad pol roku ze wzgledu na przesuniecia na budowie. montaz fachowy i terminowy. dzien wczesniej montazysta dzwonil potwierdzic. takze jakosc uslug na najwyzszym poziomie i atrakcyjna cena dopelnia zadowolenia. po ogrodzenie na pewno zglosze sie do firmy Bingo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Dąbrowski dnia: 2014-10-13 14:36:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam terminowe i rzetelne wykonanie 2 bram firmy Normsthal.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz Majcherek dnia: 2014-10-13 14:29:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana w zaplanowanym terminie. Montaż bramy garażowej odbył się szybko i sprawnie. Obsługa klienta na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Molek dnia: 2014-10-13 13:13:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oferowana przez firmę Bingo usługa jest profesjonalna, szybka, terminowa bez koniecznści pilnowania co mocno oszczędza czas. Polecam. Grzegorz Cz.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-16 12:49:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm od momentu pomiarów, poprzez negocjacje cenowe, aż do montażu. Dotyczy napędu do bramy na posesję. Doskonały kontakt ze wszystkimi pracownikami firmy !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było żadnych powodów do jakiejkolwiek reklamacji
Opinia dodana przez: Andrzej Stawarski dnia: 2014-09-10 20:31:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W firmie Bingo zamawialiśmy bramę garażową kontakt ze sprzedawca bardzo dobry,pomiary i montaż po wcześniejszym ustaleniu również bez problemu.Bardzo miła i fachowa obsługa na miejscu w salonie.W sumie w firmie BINGO w rodzinie są już 3 bramy!!!! Polecam wszystkim zainteresowanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata Lipa. dnia: 2014-09-10 10:44:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W firmie Bingo zamawiałem 2 gramy garażowe oraz ogrodzenie działki wraz z ich montażem. Zarówno etap ofertowania /doradztwa oraz realizacji zadania(termin oraz jakość wykonania) przebiegał sprawnie zgodnie z ustaleniami. Mogę śmiało polecić firmę jako rzetelnego partnera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert Góral dnia: 2014-08-27 22:22:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa na wszystkich etapach realizacji zamówienia: - doradztwo - pomiar - montaż Szybka i profesjonalna obsługa serwisowa po montażu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przemysław Kuśmierski dnia: 2014-07-19 22:20:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż bramy garażowej oraz drzwi wejściowych do budynku i garażu odbył się w ciągu dosłownie paru godzin, reklamacja dotyczącą montażu drzwi wejściowych została wykonana tego samego dnia. Teraz zostało zamówiony montaż ogrodzenia. Pracownicy "Bingo" cały czas doradzają, w trakcie oferty są proponowane alternatywne rozwiązania. Serwis natychmiastowy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: natychmiastowa
Opinia dodana przez: Marcin Szlązak dnia: 2014-07-10 09:29:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma rzetelna
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek Zaręba dnia: 2014-07-03 11:42:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W firmie "Bingo" zamowilismy ogrodzenie o dlugosci ok. 56 mb w tym furtka, brama wjazdowa przesuwna samonosna oraz obudowa przylacza gazowego. Firma "Bingo" wywiazala sie z tego zadania terminowo, w sposob profesjonalny. Pomontazowe uwagi z naszej strony zostaly potraktowane powaznie i drobne usterki usuniete w krotkim czasie.Wspolpraca z firma przebiegala w milej atmosferze.Na nasze pytania uzyskiwalismy wyczerpujace odpowiedzi, ktore czesciowo opieraly sie rowniez na demonstracji eksponatow wystawionych w firmie. Odnieslismy ogolnie dobre wrazenie i firme "Bingo" mozemy polecic innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bezproblemowa.
Opinia dodana przez: Ewa i Zbigniew Wieczorek dnia: 2014-06-30 23:19:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma kompetentna, rzetelna. Usługa wykonana fachowo i na czas.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: sumar1 dnia: 2014-06-27 13:18:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z firmą Bingo współpracuję już od 5 lat, to zespół fachowców na których można polegać w dziedzinie bram i ogrodzeń. Cechuje ich fachowa obsługa krótki czas realizacji zleceń oraz wysoka jakość.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2014-01-19 00:25:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam firme , mało takich firm na rynku gdzie można powierzyc zlecone prace i byc spokojnym ze zostana bardzo dobrze przygotowane i zrobione.NAPRAWDE WARTO!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ROBERT M. dnia: 2013-11-28 10:21:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z wykonanej uslugi (montaz ogrodzenia f-my Wisniowski: furtka z domofonem, dwie bramy rozwierane, w tym jedna z automatyka Nice). Doskonale zgrana piecioosobowa ekipa w ciagu jednego dnia uporala sie z demontazem starego poniemieckiego ogrodzenia (slupy ze zbrojonego betonu z podmurowka), zabetonowaniem 10 nowych meta- lowych slupkow i doprowadzeniem zasilania. Po kilkudniowej przerwie niezbednej  do zwiazania betonu w jeszcze krotszym czasie jednego przedpoludnia zmontowala cale 20-metrowe ogrodzenie z furtka i obiema bramami. Bez zarzutu byla rowniez obsluga reklamacji usterek, ktore wystapily w poczatkowej fazie eksploatacji (chodzilo o wymiane srub przy silownikach oraz wadliwego zamka furtki oraz regulacje glosnosci dzwieku domofonu i dylatacje szczeliny przy furtce, a takze bardziej wygodne usytuowanie skrzynki na listy). Chcialbym rowniez podkreslic bardzo sympatyczny stosunek pracownikow firmy do inwestora, poczynajac od projektanta po bardzo kulturalnych i milych wykonawcow. Moge z calym przekonaniem Firme polecic. Zauwazylem zreszta, ze z jej uslug skorzystalo jeszcze przynaj- mniej trzech innych inwestorow w niedalekim moim sasiedztwie na osiedlu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jan Cygan dnia: 2013-11-14 11:00:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma kompetentna, rzetelna. Usługa wykonana fachowo i na czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert Z dnia: 2013-11-12 21:13:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z bramy i montażu. Montaż przebiegł sprawnie i fachowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbigniew Zych dnia: 2013-11-12 12:28:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Bingo jako rzetelnego i terminowego wykonawcę robót montażowych drzwi i rolet oraz słownego i fachowego serwisanta montowanych przez siebie urzadzeń. Od ponad 2 lat korzystam z usług firmy Bingo z Wrocławia i pomalutku zaczynam... zapominać, że mam u siebie bramy czy też szlabany. Polecam! Grzegorz Stanałowski Główny Energetyk Dolnoślaskie Młyny SA Ujazd Górny k/ Wrocławia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: jeszcze nie musiałem niczego reklamować
Opinia dodana przez: Grzegorz Stanałowski dnia: 2013-11-12 08:06:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Sprawne i terminowe wykonanie zlecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: wzorowa
Opinia dodana przez: Marek Moszczyński dnia: 2013-11-12 06:38:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowo i rzetelnie. Jestem zadowolony z usługi, więc mogę firmę spokojnie polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard Kowalkowski dnia: 2013-11-11 10:32:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Komunikacja bez zastrzeżeń, terminy zgodnie z ustaleniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-09 18:21:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Firmie Bingo zamawialam bramę garażową do domku jednorodzinnego , jestem ogromnie zadowolona zarówno z jakości bramy , jak i z bardzo fachowej obsługi począwszy od przyjecia zamówienia po ostateczny montaż . Przy pierwszym spotkaniu bylismy z mężem zaskoczeni wiedzą i fachowością handlowców , którzy odpowiedzieli na wszystkie nasze pytania i watpliwości i dokonali prezentacji różnych rozwiazań. Dokonanie pomiarów i dopilnowanie procesu dostawy bramy i montażu odbył się tak perfekcyjnie i terminowo , że aż miło. Tak obsługa zachęca do dalszej współpracy w zakresie ogrodzenia , myślę ,że w kolejnych etapach mojej budowy z przyjemnością bedę wspólpracować z firmą Bingo . To niespotykane dziś mieć fachowość , precyzje i zaangażowanie w jednej firmie naprawde polecam wszystkim z czystym sumieniem , będziecie zadowoleni .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jolanta Kędziora dnia: 2013-11-08 14:32:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowaliśmy się na zakup dwóch bram garażowych w miesiącu sierpniu 2013 r..Przedstawicielowi firmy Bingo przedstawiliśmy nasze oczekiwania, gdzie w odpowiedzi zostały nam przedstawione trzy warianty w zbliżonej cenie.Poprosiliśmy firmę Bingo jako specjalistę w dziedzinie bram o wskazanie najlepszego rozwiązania z przedmiotowych wariantów.Po zapoznaniu się z argumentami "za" i "przeciw" złożyliśmy zamówienie.Firma Bingo zrealizowała montaż bram wcześniej niż wstępnie prognozowano.Wysoka jakość montażu wraz z bardzo dobrym produktem zrobiła na nas ogromne wrażenie.W przyszłości, jak i znajomym będę rekomendował firmę Bingo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2013-11-05 08:28:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W październiku 2012 roku zdecydowałem się na zakup dwóch bram garażowych i powierzenie zlecenia ich montażu firmie BINGO. Jestem zadowolony z wykonanej usługi. Firma BINGO była jedną z kilku, które rozważałem. O ostatecznym wyborze tej firmy zdecydowała duża ilość pozytywnych referencji przedstawionych na stronie internetowej firmy, profesjonalny kontakt z przedstawicielem firmy oraz bardzo atrakcyjna cena bram. Po wstępnej ofercie otrzymanej drogą mailową umówiliśmy się na pomiary wykonywane przez przedstawiciela firmy. Następnie spotkaliśmy się w siedzibie firmy, gdzie można obejrzeć oferowane bramy i jak się okazało podyskutować z przedstawicielami firmy o możliwych alternatywnych produktach i rozwiązaniach jakie można zastosować w związku ze specyfiką moich dwóch garaży. Ostatecznie wybrałem lepsze i ładniejsze bramy niż planowałem w związku z promocją jednego z producentów bram. Już po zawarciu umowy telefonicznie ustaliliśmy modyfikacje zamówienia - dodatkowe fotokomórki. Po kilku tygodniach bramy były dostępne i umówiliśmy się na termin ich montażu. Ekipa montażowa zamontowała i przetestowała obie bramy. W protokole umieściłem dwie uwagi: bramy lekko piszczały (monterzy stwierdzili, że piszczenie minie w krótkim czasie), z powodu braku odpowiedniego materiału połączenie między metalową belką a ścianą nie było w mojej opinii wystarczająco mocne. Bramy rzeczywiście przestały piszczeć dość szybko, natomiast połączenie zostało wzmocnione przez serwisanta w ciągu kilku dni po montażu bram. Ostatecznie montaż bram jestem w stanie ocenić pozytywnie. Bramy do dzisiaj działają bez zarzutu. Jestem zadowolony z profesjonalnego podejścia do klienta i wykonanej usługi. Polecam firmę BINGO.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń, szybka
Opinia dodana przez: Łukasz Skomra dnia: 2013-05-19 21:17:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O firmie Bingo i sposobie montażu automatyki nie można powiedzieć ani jednego złego słowa. Wszystko wykonano w zaplanowanym terminie, szybko i sprawnie. Montażyści bardzo sympatyczni i kompetentni, widać było u nich profesjonalizm i wysoką wiedzę z zakresu automatyki. Automatyka działa dokładnie tak jak powinna, nie generując żadnych problemów. Bingo jest firmą, którą można śmiało każdemu polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Lukas dnia: 2013-04-24 23:57:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedstawiciele firmy "Bingo" wykazali się dużą fachowością, rzetelnością i dbałością o jakość wykonania zleconej usługi.Opoźnienia, które powstały w trakcie realizacji a nie wynikały z winy firmy, starali się w konkretny sposób rekompensować pozostawiając dobre wrażenie sumienności i dbałości o zadowolenie klienta. Słowa uznania i podziękowania dla p. Brodeckiego za duży profesjonalizm i trzymanie pieczy nad całością. Uważam firmę "Bingo" za godną polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej Zaleski dnia: 2013-04-10 15:53:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brama została zamontowana bardzo sprawnie i zgodnie z ustalonym terminem. Dostałem szczegółowy opis i instrukcję obsługi oraz została ona w obecności montażysty sprawdzona. Wiem czego nie robić, żeby nie stracić gwarancji. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Tomasz Maciejewski dnia: 2013-04-04 18:14:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa montażu bramy wykonana terminowo, bardzo sprawnie. Pracownicy rzeczowo odpowiadali na zadane im pytania. Ekipa zostawiła porządek po sobie. POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr L. dnia: 2013-04-03 15:20:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z fachowcami z BINGO spotkałam się przy okazji wymiany automatyki bramy ogrodzeniowej. Muszę przyznać, że pracownicy tej firmy wykazali się najwyższym poziomem kompetencji i doświadczenia. Zaproponowane rozwiązania okazały się idealnie dopasowane do naszej bramy i naszych wymagań, montaż przebiegł wyjątkowo sprawnie(doświadczenie ekiy było widać na każdym kroku). Gorąco polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Bielwska dnia: 2012-08-21 19:57:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z firmą BINGO zetknąłem się 7 lat temu i wtedy wykonałem u nich bramę wjazdową z automatyką, furtką i częścią ogrodzenia. O jej wyborze wówczas zadecydowała cena, którą wynegocjowałem z określeniem zakresu, warunków i terminu realizacji. Była ona znacznie niższa niż ceny które proponowali mi tzw. rzemieślnicy-ślusarze i obejmowała kompleksową usługę. Wykonanie powyższej umowy do dziś jest przedmiotem opowieści na spotkaniach towarzyskich. Firma wykonała zlecenie w sposób o którym marzy chyba każdy zleceniodawca. Zgodnie z umową w terminie wykonano BARDZO SOLIDNIE wszystkie prace i do dziś wjazd do domu prezentuje się w należyty sposób i działa bez zastrzeżeń. W lipcu tego roku zleciłem firmie BINGO wykonanie ogrodzenia domu jednorodzinnego mych teściów. Na podstawie obserwacji postępu robót i precyzji ich wykonania mogę z cała pewnością stwierdzić, że ludzie tam pracujący nie są przypadkowi. Odznaczają się dużą kulturą pracy i fachowością. Produkty które oferuje firma BINGO również spełniają najwyższe standarty. Kompleksowość i rzetelność usług oraz adekwatna cena, GWARANTUJE ZADOWOLENIE ZLECENIODAWCY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: W razie jakichkolwiek problemów mogę zawsze liczyć na szybką i rzetelną poradę lub wizytę serwisanta . Nie zostaje się nigdy z problemem samemu.
Opinia dodana przez: Maciej Grochowski dnia: 2012-08-21 11:43:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zamontowała bramę garażową i drzwi wejściowe w moim domu. Muszę przyznać że jestem pod wrażeniem rzetelności wykonanej pracy. Z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Barański dnia: 2012-07-19 16:57:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj rano nie miałem ogrodzenia posesji, a po powrocie z pracy mogłem się cieszyć ogrodzonym frontem posesji. Sprawnie, czysto i fachowo. Bardzo dobra jakość wykonanego ogrodzenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Moczulski dnia: 2012-05-09 22:03:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma terminowo i rzetelnie wywiązała się z umowy dotyczącej bramy z automatyką, czysty montaż, miła obsługa, bardzo dobra ekspozycja działających produktów, ceny nie najniższe ale na rozsądnym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirek Fitał dnia: 2012-02-20 19:54:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją