Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX dr Anna Bohdanowicz-Pawlak

Zawód: Endokrynolog 
Adres: Dolnośląskie, 53-110 Wrocław pl. Hirszfelda 17
Telefon: 71 341 27 08
Adres e-mail: medixhirszfelda(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 55x

Jakość usług: 100% wysoka 54x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 36x
Ceny usług: 100% niskie 24x 10x
Ilość opinii w serwisie: 55
Ilość odsłon profilu firmy: 3140
Data utworzenia profilu: 2014-02-13 18:51:29
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-13 18:51:29 

Opinie o Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX dr Anna Bohdanowicz-Pawlak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowy, konkretny i bardzo sympatyczny lekarz. Teraz pozostaje tylko wracać do zdrowia, bo diagnoza okazała się trafiona i dostałem konkretne zalecenia. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-18 14:38:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po dwóch wizytach z synem mogę potwierdzić pozytywne oceny o pani dr. Diagnoza poprzedzona wnikliwym wywiadem i wynikami badan. Troska i zainteresowanie samopoczuciem pacjenta Polecam bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-06 17:51:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta odbyła się terminowo i punktualnie . Wizyta przebiegła w bardzo przyjemnej atmosferze. Wywiad lekarski i skrupulatne wytłumaczenie diagnozy jak najbardziej na plus.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-12 11:57:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim przypadku bezbłędnie zdiagnozowała chorobę. Dokładnie wytłumaczyła mi cały proces przebiegu leczenia. Krótko mówiąc, sympatycznie i profesjonalnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-30 19:35:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Diagnoza i przepisywanie leków - wszystko na plus, lekarz dobrze tłumaczy obecne leczenie i kolejne działania. Widać, że ma dobre podejście do pacjenta i doświadczenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: skrzat dnia: 2018-07-15 12:25:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, kompetentny, profesjonalny, miły specjalista, polecam wszystkim pacjentom . Mi pani Anna pomogła!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-18 17:07:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty . Lekarz z bardzo dobrym podejsciem do pacjentów. Konkretnie i rzeczowo przeprowadzona konsultacja, oraz udzielone porady i wskazówki.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: justa.la dnia: 2018-04-03 14:41:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz, specjalista w swojej dziedzinie. Komunikatywna lekarka, znakomity kontakt z pacjentem. Miła atmosfera podczas wizyty w gabinecie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2018-02-28 16:14:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: empatia dla pacjenta w połączeniu z fachowością na najwyższym poziomie....to lekarz dla którego priorytetem jest dobro pacjenta.......gorąco polecam wszystkim potencjalnym pacjentom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: iza dnia: 2018-02-14 18:32:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny endokrynolog - wzorcowe podejście do pacjenta i wysoka kultura osobista.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2018-02-01 20:17:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor z powołania, widać że chce pomoc pacjentom. Przyjechałam specjalnie do niej do Medixu aby uzyskać diagnozę i skierowanie na szczegółowe badania i pani doktor mnie nie zawiodła. Oby więcej takich lekarzy! Pozdrawiam panią doktor i dziekuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dora dnia: 2018-01-06 17:11:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic dodać nic ująć, profesjonalne podejście do pacjenta oraz pomoc.Lekarz słucha, wiarygiodnie diagnozuje i pomaga.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: G.E. dnia: 2017-12-24 13:02:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pelen profesjonalizm, a do tego bardzo dobry kontakt z pacjentem oraz szybka trafna diagnoza W pacjencie widzi człowieka, empatyczna, konsultacja odbyła się w milej atmosferze. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: zuśka dnia: 2017-11-25 16:17:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor zastosowała leczenie i już widać poprawę samopoczucia . Doktor Bohdanowicz-Pawlak jest rzeczowa , konkretna , dokładnie słucha. Bardzo miła kobieta. Polecam tego lekarza
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: małgosia dnia: 2017-10-20 20:27:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciepła i życzliwa osoba bardzo profesjonalnie podchodzi do problemu,wszystkie badania wykonane na miejscu w Medixie i następnie omówione. Widać że dr Bohdabowicz-pawlak lubi to co robi oby więcej takich lekarzy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: RU dnia: 2017-09-23 18:08:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam i zalecam wyzytę. Cierpliwa endokrynolog, interesuje się pacjentem, zwraca uwagę nie tylko na objawy i wyniki, ale też ogóne samopoczucie pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2017-08-06 17:22:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarka konkretna, wytłumaczyła mi wszystko po kolei i uspokoiła, bo moje ostatnie wizyty u innego endokrynologa były dość stresujące. Pani doktor bardzo kompetentna. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: basia dnia: 2017-07-06 17:17:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam pierwszy raz u pani Anna i jestem bardzo zadowolona,miły a przy tym bardzo konkretny Endokrynolog.Chociaż mam chorobę hashimoto przy pani doktor jestem spokojna, że będzie dobrze. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ZT dnia: 2017-06-11 14:36:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Pełen profesjonalizm bardzo polecam. Wszystko wyjaśnione tak aby pacjent był 100% wszystkiego świadomy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2017-05-23 17:59:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor była bardzo miła i profesjonalna, wizyta odbyła sie o umówionej godzinie, poświęciła mi tyle czasu ile potrzebowałam i to duży plus moim zdaniem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ania dnia: 2017-04-08 12:48:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ma szeroką wiedzę i skutecznie dobiera leki (przynajmniej tak zawsze jest w moim przypadku). POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2016-10-07 16:45:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietna,bez naciągania kieszeni,zawsze uśmiechnięta i profesjonalna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2016-05-26 11:48:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anna jest wspaniałym endokrynologiem . Od roku jestem jej pacjentką. W gabinecie panuje miła atmosfera. Pani doktor bardzo dobrze leczy. Nie mogę złego zdania powiedzieć. Polecam wszystkim osobom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krysia dnia: 2015-07-09 19:53:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa miła i fachowa, pełna informacja o stanie zdrowia oraz o sposobie leczenia, jak i o koniecznych dodatkowych badaniach. W pełni i odpowiedzialnie polecam tego lekarza i ten gabinet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olga_22 dnia: 2015-06-08 17:31:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dzięki niej mój stan z miesiąca na miesiąc się poprawia. Polecam jest bardzo dobrym lekarzem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2015-03-12 18:41:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna osoba, z dużą wiedzą i chęcią do pracy. Wie co robi. Polecam panią z Centrum Diagnostyki Medix na Hirszfelda!!!
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-28 14:56:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo kompetentna pani doktr , wrażliwa, kompetentna i sumienna- Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2015-02-19 17:32:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zaangażowany lekarz, trafna ocena choroby i jej skuteczne leczenie. Polecam kazdemu kto szuka sumiennego endokrynologa.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: mb dnia: 2015-02-13 15:01:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta u pani doktor całkowicie spełniła moje oczekiwania. Mam pełne zaufanie do pani doktor i polecam ją każdemu pacjentowi, który chce się leczyć u dobrego specjalisty.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: gość:) dnia: 2015-02-04 19:38:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo przekazuje informacje o zdrowiu. Pacjentowi poświęca tyle czasu ile trzeba. Widać,ze zależy Pani Doktor na swoich pacjentach. Duży Pozytyw !!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-30 16:28:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z jakości leczenia. Duża kultura osobista i fachowość Pani Anny sprawiają że jestem pewna że jestem w dobrych rękach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-12-12 13:19:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super endokrynolog!! polecam kazdemu kto ma problem z tarczycą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Reń22 dnia: 2014-12-01 19:00:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały lekarz i człowiek! Prawdziwa przyjaciółka kobiet. Mam do niej pełne zaufanie. To lekarz, który dał mi nadzieję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gość dnia: 2014-11-25 17:45:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takiego lekarza trzeba szukać latami. Ja znalazłem i mogę z całą stanowczością polecać wszystkim którzy szukają pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-15 16:30:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, godna zaufania. Poświęca czas i swoją uwagę. Wysłucha, wytłumaczy, porozmawia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.N. dnia: 2014-11-07 17:10:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM !! Jako jedyna trfiła z diagnozą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zośka dnia: 2014-11-04 19:47:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny specjalista - błyskawiczna diagnoza i właściwe leczenie. zawsze kompetentna. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Misza dnia: 2014-10-19 13:08:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anna to bardzo dobry specjalista. Jestem bardzo zadowolona z niespełna rocznej terapii. Efekty leczenia są zaskakujące. Super podejście do pacjenta. Choć terapii jeszcze nie zakończyłam to już mogę polecić tego specjalistę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-06 17:28:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani dr właściwie mnie zdiagnozowała. Bardzo pozytywnie oceniam Jej pracę, kompetencje i podejście do pacjenta. Polecam-Agnieszka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A. dnia: 2014-10-03 18:21:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani dr to bardzo profesjonalny specjalista, posiada dużą wiedzę w swojej dziedzinie, a w dodatku jest bardzo miła..... !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tatiana dnia: 2014-09-23 20:06:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze do niej trafiłam, pomaga mi i to bardzo. Wszystko jest jak trzeba. Dziękuje! Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: edka dnia: 2014-09-12 19:53:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się że trafiłam na dr Annę Bohdanowicz-Pawlak, bardzo pomocne było dla mnie szczegółowe wyjaśnienie mojej choroby. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-02 19:54:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalistka w swojej dziedzinie, znakomity lekarz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gośka dnia: 2014-08-25 18:40:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ludzka i sumienna - polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjenta dnia: 2014-08-14 16:23:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna, pełna empatii. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-12 13:26:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim panią Annę Bohdanowicz-Pawlak z Wrocławia z racji bardzo profesjonalnego i cierpliwego podejścia do pacjentów. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antas D. dnia: 2014-07-09 17:05:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten lekarz służy pomocą i dobrą radą, odpowiada na wszystkie nurtujące pytania. Szczerze POLECAM! Lekarka z powołania, jakich teraz mało. Zasługuje na 6 gwiazdek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Domi dnia: 2014-06-16 18:42:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry endokrynolog. Potrafi skutecznie pomóc pacjentowi. Mi Pani doktor bardzo pomogła. Przeprowadza dokładny wywiad. Jest to rzetelny lekarz, oddany swojej pracy i uważam że warto pani doktor zaufać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2014-06-11 18:08:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANI DOKTOR JEST SYMPATYCZNA, WSZYSTOKO WYTŁUMACZY CO I JAK, GODNA POLECENIA :) POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ~~ dnia: 2014-06-06 18:27:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoda, że takich lekarzy jest jak na lekarstwo. Polecam wszystkim Panią dr Annę,to lekarz dla którego los pacjenta jest bardzo ważny (co jest dzisiaj rzadkością), poświęca mu tyle czasu ile potrzeba.Pacjentka z Wrocławia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ~wrocławianka40 dnia: 2014-05-27 14:17:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Blisko 8 lat chodziłam do różnych lekarzy z moimi nasilającymi się dolegliwościami i każdy rozkładał ręce. Przeżyłam sporo przykrości i wręcz upokorzeń w gabinetach lekarskich, kiedy traktowano mnie już jak natręta albo osobę z problemami psychicznymi. Wydałam sporo pieniędzy na prywatne wizyty, płatne badania. Wystarczyła jedna wizyta u dr Pawlak i dokładnie przeprowadzony wywiad (jakie to ważne, żeby lekarz chciał pacjenta wysłuchać i żeby miał wiedzę). Dostałam skierowanie na kilka badań i to wystarczyło, żeby znaleźć przyczynę moich dolegliwości. Dlaczego żaden z lekarzy nie pomyślał o tym wcześniej?? Brakło chęci, wiedzy?Najważniejsze, że wreszcie jestem prawidłowo leczona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszak@ dnia: 2014-05-16 18:31:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały człowiek. Leczę się u P. dr od niedawna a już wyczuwam ciepło, które od Niej emanuje. Po prostu ludzi traktuje po ludzku. Jasno i czytelnie przedstawiła mi profilaktykę i możliwości leczenia osteoporozy. Bardzo życzliwa dla starszych osób.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ~Maria dnia: 2014-05-12 19:31:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przecudowny człowiek. Niesamowicie ciepła, spokojna, przekazuje dużo pozytywnej energii. Kompetentny lekarz tłumaczący wszystko od A- Z. SUPER!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2014-04-13 16:42:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny doktor widać, że z sercem na dłoni :) Gdyby każdy doktor był taki polska służba zdrowia była by całkiem inna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MMAA dnia: 2014-03-12 12:10:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim skromnym zdaniem jest to bardzo dobry lekarz, który pomoże, wytłumaczy i nie lekceważy problemu, z którym się przychodzi. Solidna, z wiedzą znacznie szerszą niż przypuszczałam, umiarkowane ceny, długo szukałam aż znalazłam, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga22 dnia: 2014-02-13 18:53:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją