Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zakład Ogólnobudowlany Krzysztof Siudak

Zawód: izolacja i termoizolacja Budowlaniec 
Adres: Lubuskie, 69-200 Sulęcin Kościuszki 29B/1
Telefon: 95 755 50 76 Kom. 660 741 293
Adres e-mail: izolacje.siudak(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.izolacje-osuszanie.pl
NIP:
596-134-17-79
Opis działalności: Firma oferuje profesjonalne usługi hydroizolacyjne. Działamy na terenie całej Polski, wykonujemy kompleksowe odtwarzanie izolacji w starym budownictwie oraz osuszanie i odgrzybianie mieszkań. Słowa kluczowe: Hydroizolacje,osuszanie budynków,izolacje przeciwwilgociowe,iniekcja niskociśnieniowa,iniekcje wysokociśnieniowe,podcinki budynków,izolacje przeciwwodne,osuszanie murów,odtwarzanie izolacji w budynkach, tynki renowacyjne,odgrzybianie,ozonowanie

Ocena: 100% pozytywna 34x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 33x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 33x
Ceny usług: 100% niskie 20x 13x
Ilość opinii w serwisie: 35
Ilość odsłon profilu firmy: 5125
Data utworzenia profilu: 2010-10-08 07:50:05
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-08 22:41:48 

Opinie o Zakład Ogólnobudowlany Krzysztof Siudak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z jakości usług firmy Pana Krzysztofa Siudaka. 3 lata temu firma odtwarzała izolację poziomą oraz pionową na dużej powierzchni mojej piwnicy. Mimo dołożenia wszelkich starań przez firmę Pana Krzysztofa Siudaka na jednej ścianie pojawiła się wilgoć, która była spowodowana nie tym że ściana była mokra tylko tym, iż tynki gipsowe na niej, które były położone poniżej posadzki, po obwitych opadach zaczęły podciągać wilgoć. Firma Pana Krzysztofa Siudaka mimo, iż do zakończenia gwarancji brakowało 2 miesiące (gwarancja na 3 lata), usterkę naprawiła bez kosztowo przyjeżdżając z Sulęcina do Warszawy. Bardzo polecam Firmę Pana Krzysztofa Siudaka, są bardzo solidi i są słownym wykonawcą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bardzo dobra, jestem bardzo zadowolony, bardzo polecam tą Firmę
Opinia dodana przez: pgrocho dnia: 2017-08-07 12:50:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich czytających opinie. Firma Pana Siudaka wykonała izolacje w starej kamienicy w Krakowie która zarządzam. Od zakończenia prac w tym roku mija 8 lat ściany kamienicy są suche jak i w piwnicach nie zaobserwowałem jakich kogokolwiek zmian na ścianach. Przed wykonaniem prac piwnice były cyklicznie zalewane i nie nadawały się do użytku i wilgotność sięgała prawie 90% i panował straszny zapach.Teraz w piwnicach mieści się biuro i lokal usługowy. Koszt wykonania usługi wydawał mi się wysoki, choć był niższy od innych podobnych ofert. Nie będę rozpisywał się nad technologią wykonania prac tylko chciałem wyrazić szacunek dla tej firmy za rzetelne wykonanie prac izolacyjnych. Marian Zawilski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian Zawilski dnia: 2016-11-15 10:38:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace związane z odtworzeniem izolacji na styku dylatacyjnym żywicą poliuretanową. W budynku mieszkalnym w Warszawie na Ursynowie firma wykonała w zeszłym roku i do tej pory nie ma przecieku który uszczelniliśmy perę razy w własnym zakresie i prace które wykonaliśmy nic nie dały. dopiero firma Pana Siudak uszczelniła przeciek, polecam firmę jako rzetelnego wykonawcę znającego się na wykonywanej pracy pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr Andryszkiewicz dnia: 2016-03-19 22:47:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała izolacje metoda iniekcji ciśnieniowej w budynku mieszkalnego wielorodzinnego dla wspólnoty w Słubicach. Prace przebiegły szybko i sprawnie, problem z wilgocią ustąpił i ściany wyschły znikł przykry zapach w budynku. Prace zostały wykonane wiosną 2011r. Polecam Piotr
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr Słubice dnia: 2015-10-07 20:44:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zbytnio nie dowierzam opiniom pisanym o firmach i przedmiotach, nie miałem większego wyboru. Na stronach innych firm zajmujących się osuszaniem budynków jest jakiś zdjęcie lub niema wcale tak jakby firmy nic nie wykonywały w erze aparatów w komórkach to jakiś żart. Po wejściu na stronę firmy Pana Siudak zobaczyłem ogrom realizacji, wykonanych przez jego firmę. Po telefonie umówiłem się na spotkanie Pan Siudak wykonał pomiary przesłał ofertę która była przejrzysta i w pozycjach wyszczególnione materiały jakie zostaną użyte w porównaniu z paroma ofertami ta wydała się mi sensowna i cenowo porównywalna i od paru znacznie niższa. Firma wykonała w moim budynku izolacje wewnętrzną z iniekcją kurtynową gdyż odkopanie budynku od zewnątrz nie jest możliwe. Przed wykonaniem izolacji piwnice co rocznie były zalewane a teraz ma suchą piwnicę i ściany biorąc pod uwagę że izolacja była odtworzona pięć lat tamu i przez ten czas nie było konieczności wykonania poprawek i piwnica jest sucha chylę głowę przed kunsztem wiedzy i fachowości jaką Pan posiada Panie Krzysztofie. Nie wiem co by ktoś napisał i jaki paszkwil wyskrobał?? wiem jedno mało jest takich firm z czystym sercem mogę polecić firmę Pana Siudak
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było takiej potrzeby
Opinia dodana przez: W .Ł dnia: 2015-09-12 23:00:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma, w zeszłym roku wykonała izolacje mojego budynku w Warszawie. Prace polegały na odtworzeniu izolacji poziomej metodą iniekcji ciśnieniowej dwurzędowej i wykonaniu izolacji pionowej. wszystkie prace przebiegły szybko i sprawnie. Ściany w budynku wyschły szybko i po wilgoci nie mam ani śladu. Wiem że to zbyt krótki termin na to by sprawdzić czy izolacje naprawdę działają ale solidność firmy jest godna polecenia. Mikołaj Nowacki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Mikołaj Nowacki dnia: 2015-04-27 13:59:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuję z Panem Krzysztofem od paru lat. Jestem deweloperem i ciągle borykam się z różnego typu przeciekami lub podciąganiem wilgoci, wynikających z błędów powstałych w fazie realizacji budowli. To będzie trzecie zlecenie które powierz firmie Pana Krzysztof. Poprzednie dwa zlecenia doszczelnień firma wykonała w wyznaczonym terminie skutecznie uszczelniając budynki w Bydgoszczy. Firma przy pracach wykazała się dobrym przygotowaniem i wiedzą. Polecam Firmę. J. Domaradzki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J. domaradzki dnia: 2015-03-18 11:39:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, miałem podobny problem z przeciekami w budynku w Gdyni. Wykonanie doszczelnienia w parkingu pod budynkiem na drugiej kondygnacji poniżej gruntu, prace firma pana Krzysztofa wykonała w Marcu 2012 r, od tamtego czasu nie mamy problemów z przenikaniem wody. Dlatego zdziwiłem się opinią napisana powyżej zwłaszcza co do ceny. Oferta jaką przedstawił Pan Krzysztof była najbardziej korzystna z sześciu ofert jakie otrzymała wspólnota i w tym roku otrzymaliśmy ofertę na wykonie budynku na Oksywiu dolnym i cena nie jest wcale wysoka. Mało jest tak solidnych wykonawców, dlatego postanowiłem napisać warto promować dobre firmy. Piotr Wysocki z Gdyni Orłowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było konieczności
Opinia dodana przez: Piotr Wysocki dnia: 2015-03-03 17:44:54 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podobnie ja większość osób wpisujących swoje opinie, miałam problem z przeciekami w piwnicy. Pan Krzysztof zapewniał mnie, ze sobie świetnie z przeciekami poradzi i jest to tylko kwestia pieniędzy. Zapewniał, że ma duże doświadczenie w usuwaniu przecieków. Jestem kilka miesięcy po wykonaniu rac, dwóch poprawkach i kłopot mam dalej. Nadal przecieka. Kolejna poprawka jest przewlekana przez Pana Krzysztofa do końca lutego (miała być wcześniej). Poczekam do końca lutego, a skutki opiszę, mam nadzieję, że powyższe opinie nie były gołosłowne i rzeczywiste.
Opinia dodana przez: Kasia, Pobierowo dnia: 2015-02-07 17:29:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 2009 r firma Pana Siudak wykonała iniekcję niskociśnieniową z pracami dodatkowymi. Budynek o którym pisze znajduje się w Gorzowie wielkopolskim na zawarciu, przed wykonaniem izolacji zagrzybienie oraz wilgoć w mieszkaniu sięgała prawie do połowy ścian i był zapach nie do wytrzymania.Po wykonaniu prac mam suche ściany i znikł okropny zapach, a mieszkanie stało się przyjemnością. Piszę o tym tylko dlatego że warto promować takie firmy. Dziękuję za dobrze wykonana izolacje Panie Krzysztofie. K Marcinkiewicz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K Marcinkiewicz dnia: 2014-12-14 16:01:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma, jestem pod wielkim wrażeniem czasu wykonania usługi oraz jakości wykonania odtworzenia izolacji w moim przed wojennym budynku w Gorzowie Wlkp. Polecam zdecydowanie, Iwona Niezabitowska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona Niezabitowska dnia: 2014-06-22 23:34:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porządna firma, realizacja i wykonanie prac izolacyjnych, polegających na odkopaniu budynku, wykonaniu izolacji pionowej i odtworzeniu izolacji poziomej metodą iniekcji, w budynku wspólnoty przy/ul. Estkowskiego w Gorzowie Wlkp. Prace zostały wykonane wyznaczonym terminie i z gruntowną wiedzą na temat izolacji. Polecam tą firmę. A
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A. dnia: 2014-05-06 11:20:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma, osunęła przecieki gdzie inni nie mogli sobie poradzić, woda wlewała się wręcz do piwnicy po wykonaniu doszczelnienia żywicami i wykonaniu wanny wewnętrznej mam spokój z wodą i suchą piwnic. A już myślałem o zsypaniu piwnicy a teraz mogę wykorzystać ją na warsztat. Polecam w końcu ktoś kto się zna na izolacjach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy Zawilski dnia: 2014-04-16 15:45:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam mieszkanie od dewelopera, po jakimś czasie na ścianach pojawiły się czarne plamy. Po wygranej wojnie z Deweloperem i udowodnieniu, że w budynku brakuje izolacji poziomej deweloper wynajął firmę Pana Siudak firma wykonała iniekcję ciśnieniową ścian zewnętrznych i od strony klatki schodowej z odgrzybieniem ścian wewnątrz mieszkania. Ściany po wykonaniu iniekcji zaczęły wysychać po miesiącu zniknęły czarne plamy i skończył się problem z wilgocią w mieszkaniu za prace zapłacił deweloper ja osobiście nie poniosłam kosztów wykonania izolacji. Jestem wdzięczna za rzetelne podejście do prac, firmy Pana Krzysztofa Siudak to przedsiębiorca, który naprawdę zna się na swojej pracy i wykonał prace w odpowiednim dla mnie terminie, polecam, ps. prace w moim mieszkaniu były wykonane w 2011r w Maju, od tego czasu nie mam problemów z wilgocią. Opinię wystawiam z chęci promowania dobrych firm Barbara Szczerbińska. Koszalin 18.03.2014R
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2014-03-18 12:41:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma, jakość usługi i przygotowanie do prac na najwyższym poziomie, polecam!!!! Beata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-02-08 22:36:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała izolacje w moim budynku. Po wykonaniu iniekcji i izolacji zewnętrznej ściany obsychały jak na mój gust zbyt długo. Faktem jest że jak były wykonywane otwory wyciekała z nich wprost woda a z gliny można było lepić ściany były bardzo mokre. Teraz wykonałem nawierty kontrolne i podczas wiercenia sypał się suchy pył wiec iniekcja dała efekt. Początkowo myślałem że coś jest nie tak, bo ściany obsychały prawie cztery miesiące po iniekcji a jednak nowe technologie są skuteczne ja jednak byłem sceptykiem wykonanie iniekcji zaproponował mi projektantka. Firmę znalazłem sam, sugerując się dobrymi opiniami i tym co słyszałem na temat firmy Pana Siudak Pochlebne opinie to nie tylko słowa to fakt dlatego wystawiam swoją opinię warto promować dobre Firmy. Budynek o którym piszę znajduje się w Kołobrzegu. Mirosław W
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirosław W dnia: 2013-12-23 10:11:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Prace związane z wykonaniem izolacji secesyjnej kamienicy w Gdańsku. Firma Pana Siudak, wykonała na przełomie maja i kwietnia zeszłego roku, prace zostały wykonane porządnie z dbałością o najdrobniejsze detale z pracy firmy i wykonania jestem zadowolony dlatego pozwoliłem sobie na napisanie tych paru słów, gdyby inne firmy tak podchodziły do pracy już dawno skończył bym remont. tylko firma Pana Siudak dotrzymała terminów i wykonała prace w wyznaczonym przez siebie terminie. Pozdrawiam Mikołaj Zaremba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Mikołaj Zaremba dnia: 2013-10-21 07:51:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace związane z wykonaniem iniekcji nisko ciśnieniowej w budynku wspólnoty w Koszalinie, firma wykonała na początku maja zeszłego roku. Prace przebiegły bez żadnych komplikacji w wyznaczonym terminie firma wykonała iniekcję po której ściany bardzo szybko wyschły rewelacyjna technologia i wykonanie izolacji. Dlatego pozwoliłem sobie, na napisanie tych paru słów na temat firmy Pana Siudak by podkreślić rzetelność z jaką podchodzi do prac izolacyjnych, w tym przypadku odtworzenie izolacji metodą iniekcji nisko ciśnieniowej która rewelacyjnie się sprawdziła w naszym budynku wspólnoty. Antoni N
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni N dnia: 2013-08-19 22:42:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porządna firma, oby więcej takich firm było w Polsce. Terminowość jakość profesjonalizm bez zastrzeżeń, fajnie trafić na takiego wykonawcę Polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr Zasada dnia: 2013-07-21 22:22:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace izolacyjne związane z wykonaniem iniekcji ciśnieniowej i wykonania izolacji ścian fundamentowych, firma Pana Krzysztofa wykonała na początku maja 2012r po wykonaniu izolacji mury wyschły z całego efektu prac jestem bardzo zadowolona.Po remoncie piwnicy i po adaptacji na mieszkanie w pomieszczeniach piwnicznych mieszkają studenci, mają ciepłe suche mieszkanie. Piszę tą opinię tylko dla tego że takie same prace w budynku u sąsiadów wykonywała inna firma, ale efekty ich pracy to jakaś porażka, ludzie nie znający się na izolacjach, wykonali iniekcje krystaliczną i nadal na ścianach jest wilgoć a przez izolacje ścian fundamentowych przedostaje się woda zwłaszcza po ostatnich deszczach i większych ulewach. Sąsiadka wyremontowała piwnicę i piwnica nadaje się ponownie do remontu, firma która wykonywała izolacje siedzibę ma w Zielonej Górze, nie odbiera telefonów i niemożna się z nią skontaktować w sprawie wykonania ponownie izolacji. Osobiście ostrzegałam sąsiadkę przed tańszą firmą ale cena jaką ta firma zaproponowała była znacznie niższa od ceny jaką ja zapłaciłam firmie Pana Krzysztofa Siudak, nie żałuje ani grosza bo ma suche mieszkanie. Piwnica przynosi dochody więc koszt szybko się zwróci. Sąsiadkę czeka ponowny remont i ponowne wykonanie izolacji która okazała się nie skuteczna. Chciałam polecić firmę Pana Siudak i ostrzec was Państwo przed pseudo fachowcami i zbyt niskimi cenami bo za niską ceną coś się kryje. Pozdrawiam Panie Krzysztofie Ewelina Sakowska z Zielonej Góry
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Ewelina Sakowska dnia: 2013-06-15 09:44:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Firma wykonała iniekcje niskociśnieniową w mojej kamienicy przy ul.Stefana Żeromskiego w Wrocławiu. Przebieg prac i czas realizacji oceniam na bardzo dobry, efekt prac i wykonanej izolacji jest zadziwiająco dobry, jestem pod dużym wrażeniem tej technologii i profesjonalizmu firmy Pana Siudaka. Pozdrawiam czytających moją opinię. Andrzej Hartman
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Andzrej Hartman dnia: 2013-06-01 12:24:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, wykonała iniekcję ciśnieniową doszczelniającą, na styku ściany fundamentowej i ławy po iniekcji przeciek wysechł w miejscu przecieku jest sucha ściana i posadzka. Prace zostały wykonane szybko i sprawnie, efekty widoczne są gołym okiem. Polecam firmę pana Siudak. Karol Rogowski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-09 21:10:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozdrawiam wszystkich czytających. Dwa lata temu firma Pana Siudak, wykonała izolacje w mojej starej kamienicy w Sopocie. Osobiście chciałem wykonać podcinkę budynku ale po rozmowie z Panem Siudak, przekonałem się do wykonania iniekcji niskociśnieniowej, prace przebiegły bardzo szybko i sprawnie, wilgoć w całej kamienicy znikła i ściany wyschły. Przed wykonaniem iniekcji, grzyb i wilgoć sięgała prawie do półtora metra. Firma skuła tynki zawilgocone i zagrzybione w miejscu skutych tynków wykonała nowe tynki renowacyjne. Prace trwały niecałe półtora tygodnia a efekty były widoczne już po dwóch tygodniach jak wyschły ściany w miejscu nowych tynków. Po dwóch latach mogę stwierdzić że prace były wykonane prawidłowo z gruntowna wiedzą o izolacjach potwierdził to znajomy inspektor nadzoru budowlanego i Konserwator zabytków. Naprawdę solidna firma oby więcej takich. Polecam Sebastian Sołowiej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian Sołowiej dnia: 2013-05-06 16:39:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług firmy i zaskoczył mnie profesjonalizm z jakim firma wykonała izolację mojego domu. Na efekty wykonanej izolacji przyjdzie mi jeszcze poczekać, jednak o to jestem spokojna widziałam jak staranie były wykonywane poszczególne etapy izolacji. Rozmowa z szefem firmy przekonała mnie do jego wiedzy na temat izolacji i tego co robi i dlaczego tą technologią, natomiast ciągły nadzór nad przebiegiem prac przez Pana Siudak dowodzi że zależy mu na starannym i dokładnym wykonaniu zlecenia. Jestem pod dużym wrażeniem, jakie wywarła na mnie firma. Jednak są w Polsce dobre firmy ceniące klienta stawiające na jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota Konieczna dnia: 2013-04-28 13:05:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma podchodząca do zlecenia z sumiennością i profesjonalizmem. Wykonała w moim budynku biurowym izolacje, prace przebiegły szybko i sprawnie z jakości prac jestem zadowolony i terminu w jakim firma wykonała prace izolacyjne. Polecam firmę Pana Siudak
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sebastian Nawrot dnia: 2013-04-21 15:59:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała u mnie w budynku w na początku lipca, odtworzenie izolacji polegające na wykonaniu przepony poziomej metodą iniekcji i resztę prac izolacyjnych w budynku. Prace przebiegły szybko i sprawnie, efekty widoczne są gołym okiem w miejscu gdzie był grzyb i wilgoć są piękne suche ściany. Rewelacyjna technologia i wykonanie prac z gruntowną wiedzą o izolacjach i widocznym doświadczeniem jaki oferuje firma i zespół pracowniczy. Polecam Firmę Pana Siudak. Jerzy Janowicz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-29 16:03:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Prace polegające na odtworzeniu izolacji, w budynku z 1864 w Gdańsku firma wykonała w tamtym roku w Maju. Prace polegały na wykonaniu izolacji poziomej, metodą iniekcji niskociśnieniowej i położeniu tynków renowacyjnych w miejscu skutych zawilgoconych i zasolonych tynków, po wykonaniu prac ściany wyschły, tydzień temu sprawdzałam wilgotność murów i przyrząd w wykazał że mury całkowicie wyschły z prac jestem zadowolona i rzetelności wykonania z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę. Wioletta R, z przyczyn osobistych nie podaje swoich danych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wioletta dnia: 2013-03-16 15:21:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Firmę polecił mi znajomy z Gdyni, u którego firma wykonała odtworzenie izolacji w starym budynku z prac był zadowolony i z czasu realizacji i kontaktu z szefem firmy. Zdecydowałem się na usługi firmy Pana Siudak podejście do prac i wykonanie na wysokim poziomie z całości prac jestem zadowolony. Nie mieszkam w Polsce więc zależało mi na terminie i na szybkim wykonaniu prac Hydroizolacyjnych polegających na wykonaniu izolacji poziomej w starej kamienicy w Warszawie by po wykonaniu izolacji mogły zacząć prace firmy remontowe. Firma wykonała prace w ustalonym terminie a kontakt z Panem Siudak bardzo dobry i wysoka wiedza na temat izolacji. Prosił pan o pinię Panie Krzysztofie wiec dotrzymuje słowa,ściany w kamienicy wyschły jak zapewniał Pan.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman Zapolski dnia: 2013-01-15 10:47:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Siudak, wykonała izolacja mojego domu w którym od lat borykaliśmy się z wilgocią. Po wykonaniu izolacji, na początku wiosny ściany wyschły. Z prac firmy jestem zadowolony z podejścia do izolacji i czasu wykonania. Polecam tą firmę wszystkim czytającym moją opinię. Marian
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian W dnia: 2012-10-08 16:16:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich odwiedzających serwis i na wstępie chce polecić firmę pana Siudak. Kontakt z firmą godny polecenia załatwiłem wszystkie formalności związane z izolacją kamienicy, dla Wspólnoty Mieszkaniowej przez internet i w wyznaczonym terminie firma wykonała zlecenie,szybko solidnie a rezultaty są widoczne już po paru tygodniach ściany obsychają, sprawdza je inspektor nadzoru budowlanego przy użyciu przyrządów pomiarowych, i wyniki są zdumiewająco dobre wszystko wysycha.Prace były wykonane przy użyciu materiałów Schomburg. Przed przystąpieniem do wykonania iniekcji pas iniekcyjny po skuciu tynków został zasmarowany masą izolacyjną AQUAFIN-1K celem zapobiegnięciu wyciekaniu płynu iniekcyjnemu,i wykonany rząd otworów w który pod ciśnieniem pompą został wtłoczony płyn do wykonania iniekcji AQUAFIN-IB2 po iniekcji firma zalała otwory zaprawą szlamową ASOCRET-BM i zaszpachlowała otwory iniekcyjne.Jakość wykonanych prac i czas oceniam na bardzo dobry polecam ta firmę z satysfakcją że trafiłem na tak sumiennych wykonawców. Pozdrawiam wszystkich czytających Piotr K
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2012-05-16 10:51:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna firma,traktująca zlecenie poważnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Władysław Lewandowski dnia: 2011-10-06 22:12:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidność jakość usługi bez zastrzeżeń, polecam tą firmę u mnie się sprawdziła, jestem zadowolony wykonanego remontu.Adam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Profesjonalna
Opinia dodana przez: Adam Szczerbiński dnia: 2010-12-19 11:50:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma,więcej takich firm.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni Karolak dnia: 2010-10-17 20:34:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła współprace,jakość rewelacje jak na mój gust,naprawdę solidna firma.Polecam firmę pana Siudak
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Roman Sawicki dnia: 2010-10-13 11:36:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma,osuszyli budynek i od tego czasu nie mam więcej wilgoci w domu i pokojach.Koszt osuszania choć wysoki to wart swojej ceny i na pewno niższy od ciągłych remontów które pochłaniały majątek.Firma wykonała usługę prawie pięć lat temu i skończyły się problemy Polecam tą firmę naprawdę solidna
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2010-10-08 07:58:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją