Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Wrebud Rafał Lisiński

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Łódzkie, 90-644 Łódź Żeligowskiego 46
Telefon: Kom. 884784444
Adres e-mail: wrebud(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.wrebud.com
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 50% niskie 1x 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1840
Data utworzenia profilu: 2013-08-15 21:39:11
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-02 00:48:51 

Opinie o Wrebud Rafał Lisiński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Rafał wykończył moje mieszkanie pod klucz ,jestem bardzo zadowolona z usług (czysto i z precyzją) POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 3 lata
Opinia dodana przez: ANETA MICHTA dnia: 2015-03-15 19:36:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam firma pana Rafała Lisińskiego wykonała adaptacje pomieszczeń na biblioteke ,Praca wykonan z pełną starannością ,zgodnie ze sztuką budowlaną
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 5 lat
Opinia dodana przez: PLOUŁ dnia: 2014-11-12 20:39:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Rafał wraz z super pracownikami wykonał tynki ozdobne na moim domu .Praca wykonana czysto i z pełną precyzją .Pracownicy zachwalali prace u pana Lisińskiego dobre zarobki. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 3 lata
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2014-10-15 22:43:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont zabytkowej klatki schodowej,sztukateria ,pozłacania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 5 lat gwarancji
Opinia dodana przez: budo-art dnia: 2014-01-26 11:40:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont mojej kamienicy ul ZIELONA zszywanie ścian metodą BRUTT SAVER tynk metoda tradycyjna .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 5 letnia
Opinia dodana przez: Krzysztof Gardias dnia: 2014-01-22 18:30:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściciel firmy WREBUD pan Rafał Lisiński Odrestaurowywał dla mnie zabytkową kamienice ,jego prace oceniam w samych superlatywach i polecam go innym potrzebującym fachowego podejścia do pracy, firma zatrudnia wielu fachowców znających sie na swojej pracy i oczywiście sumiennych .Człowiek ten nadzoruje wszystkie swoje prace i nie pozwala na kompromisy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 5 letnia gwarancja na wykonane przez siebie prace
Opinia dodana przez: Tomasz Olejniczak dnia: 2013-11-30 15:56:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwy podwykonawca,terminowy i fachowy.Nie mieliśmy z nim żadnych problemów ,telefon do naszej firmy na stronie weko możemy potwierdzić fachowość i wielki zaangażowanie i rygorystyczne podejście do wykonanej pracy.POLECAMY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: 5 lat gwarancji
Opinia dodana przez: Weko Zgierz dnia: 2013-11-28 21:14:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia człowiek ,wielkie doświadczenie, jakość usług bardzo dobra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej Wach dnia: 2013-08-15 21:41:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją