Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mastyks Łukasz Droździel

Zawód: budowlane usługi i remonty Płytkarz 
Adres: Śląskie, Bytom
Telefon: 796340749 Kom. 796340749
Adres e-mail: kontakt(małpa)mastyks.pl
Strona internetowa: www.mastyks.pl
Opis działalności: układanie płytek ceramicznych Słowa kluczowe: Remonty,układanie płytek.

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x 4x
Ceny usług: 100% niskie 2x 6x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3761
Data utworzenia profilu: 2010-04-11 22:27:11
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-30 20:26:15 

Opinie o Mastyks Łukasz Droździel

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Łukasza znalazłam w internecie. Przyjechał wycenił koszt remontu i spisaliśmy umowę.Praca została rozpoczęta i zakończona zgodnie z terminem.Remont mieszkania został wykonany tak jak chciałam.Co do Pana Łukasza,jest to młody bardzo zdecydowany i stanowczy Pan,ale zaskoczył mnie wiedzą i doświadczeniem jakie posiada.Gorąco Polecam Firmę Mastyks Łukasz Droździel
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2016-03-12 13:07:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dokładna, solidna robota, słowny fachowiec- co nie jest w tej branży także bardzo cenne;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie były potrzebne;-)
Opinia dodana przez: inwestor dnia: 2012-01-26 20:56:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Łukasza znalazłam w internecie. Jak pierwszy raz rozmawialiśmy na żywo - pomyślałam, że bardzo młody i pewnie brak mu doświadczenia. Jednak gdy cena okazała się dla nas przystępna, postanowiliśmy spróbować - efekt okazał się taki jak w projekcie. Nic dodać, nic ująć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2011-09-23 11:05:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fitma Mastyks wuremontowała łazienke zgodnie z moimi oczekiwniami. kontak do firmy dostałam z polecenia,wiec i ja śmiało polecam usługi firmy Mastyks.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: ZosiaSamosia dnia: 2011-04-29 13:12:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ADAM dnia: 2010-12-30 22:07:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam uługi Pana Łukasza.Chłopak wie co robi,na młody wiek ma bogade doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: michał dnia: 2010-10-23 21:37:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko tanio i solidnie.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: józio 997 dnia: 2010-05-14 20:41:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę solidnie wyknana praca.plecam fachowca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: rudy 102
Opinia dodana przez: dnia: 2010-04-11 22:28:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją