Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biuro Rachunkowe Ekspertus Katarzyna Szymańska

Zawód: Księgowy 
Adres: Łódzkie, 93-173 Łódź Lecznica 17/6
Telefon: Kom. 600 330 137
Adres e-mail: biuro(małpa)biuroekspertus.pl
Strona internetowa: www.biuroekspertus.pl
Opis działalności: Kompleksowa obsługa w dziale księgowości. Słowa kluczowe: księgowość

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2350
Data utworzenia profilu: 2013-09-23 09:07:18
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-27 13:31:36 

Opinie o Biuro Rachunkowe Ekspertus Katarzyna Szymańska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za szkolenie przeprowadzone przez Panią Katarzynę. Świetna księgowa, zna się na rzeczy. Finanse ma w jednym paluszku, a wiedzę i umiejętności potrafi bez problemu przekazać innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Witkowska dnia: 2014-05-06 17:28:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna, uczciwa księgowa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna Ryłek dnia: 2014-04-17 10:00:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JESTEM STAŁĄ KLIENTKĄ BIURA RACHUNKOWEGO EKSPERTUS, KTÓRE POZYTYWNIE MNIE ZASKAKUJE SWOJĄ FACHOWOŚCIĄ I ELASTYCZNOŚCIĄ. PANI KASIA I JEJ BIURO, TO DLA MNIE PARTNERKA BIZNESOWA. TO DZIĘKI PAŃSTWU DZIŚ ODNOSZĘ SUKCESY, A MOJA FIRMA ROZWIJA SIĘ W DOBRYM KIERUNKU. KSIĘGA HANDLOWA I OBSŁUGA KADROWO-PŁACOWA NA WYSOKIM POZIOMIE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-07 16:58:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo prowadzenia firmy do pewnego czasu radziłem sobie ze wszystkimi papierami to pewnej pory gdy było ich coraz więcej koszty prowadzenia księgowości mojej firmy przez biuro rachunkowe ekspertus są nie wielkie. Polecam wszystkich nie zapłacicie wiele a wszelkie papierzyska macie z głowy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: P.I dnia: 2014-03-06 16:29:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wielką przyjemnością wystawiam biurowi rachunkowemu Ekspertus pozytywną opinię, ponieważ jako jedyni w Łodzi okazali się być na tyle profesjonalni, doświadczeni i cenowo atrakcyjni, żeby zadowolić tak wymagającego klienta jak ja. Cieszę się, że finanse mojej firmy prowadzone są teoretycznie, że zawsze wiem "gdzie","co", i "jak". Reprezentacja przed urzędami mojej firmy- na poziomie. Kompleksowa obsługa kadrowo-płacowa, w skład której wchodzą rozliczenia pracowników, czy wykonywanie deklaracji ZUS. Dla urzędów jestem wiarygodnym i uczciwym pracodawcą, a to dzięki fachowej pomocy pani Katarzyny Szymańskiej i jej biura. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BD dnia: 2014-01-23 09:35:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oprócz profesjonalnego wykonywania swoich obowiązków biuro cechuje się czymś, czego w innych biurach nie otrzymywałam na tyle, ile bym chciała : życzliwym i partnerskim podejściem do klienta. Cenię Panią Katarzynę Szymańską, za jej profesjonalizm, tak samo jak jej załogę, ale bardziej doceniam to podejście, które jest na wagę złota. Biuro terminowe, rzetelne i przyjazne szczególnie nowym klientom :).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2013-12-20 23:44:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracują z biurem Ekspertus już 2 lata mogę stwierdzić, że to jedyne biuro, której jak dotąd mnie nie zawiodło. Bardzo kompleksowa obsług księgowa, dzięki której nie muszę się martwić o finansowe sprawy mojej firmy. Biuro ściśle i rzetelnie reprezentuje mnie przed Urzędem Skarbowym i Zakładem Ubezpieczeń Społecznych. Biuro Ekspertus prowadzi rzetelnie księgę przychodów i rozchodów. Zawsze wszystko wypisane, wypełnione poprawnie, bezbłędnie. Nigdy nie miałam żadnych problemów. W razie potrzeby w związku z finansami mogę poradzić się kompetentnej osoby,jaką jest Pani Katarzyna Szymańska. Wielokrotnie pomagała mi zarówno w wielu nietypowych sprawach, jak i w wyborze pewnych rozwiązań. Bez żadnych "ale" mogę powiedzieć, że jestem zadowolona z usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Zduńska dnia: 2013-12-05 11:32:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyznam, że nie wiem, co bym zrobiła gdybym jednak nie trafiła ana biuro Ekspertus. Nowoczesne biuro, księgowość zdalna- możliwa. Wychodzi na przeciw potrzebom klienta, wszystko odbywa się na profesjonalnym, wysokim poziomie. Nie mam zastrzeżeń, szczególnie że wszystko to robione jest na moją korzyść. Finanse poukładane. W końcu mam porządek z rachunkowością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Malinowska dnia: 2013-10-23 00:15:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako zapracowana studentka prowadząca swoją działalność gospodarczą nie mam czasu często na sprawy papierkowe, finanse, księgowość. Poza tym wiem dokładnie, że trzeba być w tej dziedzinie bardzo dokładnym i rzetelnym, dlatego wszelkie sprawy powierzam Pani Katarzynie, która podchodzi do swojej pracy bardzo profesjonalnie. PITy i inne dokumenty nie są już dla mnie problemem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2013-10-07 10:01:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ocena jak najbardziej pozytywna. Współpraca z Panią Kasią odbywa się na wysokim poziomie, szczególnie, że ona w swoim zawodzie jest profesjonalistką. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie mam pojęcia ;)
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2013-09-23 09:10:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją