Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pośrednictwo Finansowe Artur Tomaszewski

Zawód: doradztwo finansowe  
Adres: Zachodniopomorskie, 75-036 Koszalin Kaszubska 10/14
Telefon: Kom. 601 643 088 Fax: (94) 341 88 56
Adres e-mail: artur(małpa)tomaszewskikredyty.pl
Strona internetowa: www.tomaszewskikredyty.pl
NIP:
6691004178
Opis działalności: Pośrednictwo i doradztwo kredytowe. Słowa kluczowe: finanse, kredyty

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1690
Data utworzenia profilu: 2014-01-16 08:29:35
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-16 08:29:35 

Opinie o Pośrednictwo Finansowe Artur Tomaszewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma mi pomogła w sprawie kredytu. Jestem bardzo zadowolona,że skorzystałam z usług.Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-18 11:56:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem tu i jestem bardzo zadowolony. Firma spełniła moje oczekiwania bez żadnego problemu. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-20 15:09:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZYBKO, TANIO, SOLIDNIE.
Opinia dodana przez: KARAŚ dnia: 2014-03-26 13:47:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna oferta. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-20 13:12:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona,że tu przyszłam. Wszystko tu jest pięknie opanowane. Obsługa zrobiła na mnie dobre wrażenie od samego początku. Najważniejsze że mi fajnie doradzili jeśli chodzi o kredyt ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-13 13:33:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki panu Arturowi dostałam kredyt bez żadnego problemu. Był bardzo potrzebny na rozwój firmy. Dzisiaj wszystko idzie w dobrym kierunku. Rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-27 08:16:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobiono na mnie pozytywne wrażenie. Dawno nie wyszłam taka zadowolona. Wszystko poszło lepiej niż oczekiwałam. Z obsługą złapałam od razu świetny kontakt. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-06 11:12:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją