Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biuro Rachunkowe "Contador" Anna Ostrowska

Zawód: Księgowy 
Adres: Mazowieckie, 03-289 Warszawa Ostródzka 245b/8B
Telefon: Kom. 505-448-938
Adres e-mail: biuro(małpa)contador.waw.pl
Strona internetowa: www.contador.waw.pl
NIP:
524-172-54-11
Opis działalności: Profesjonalna kompleksowa obsługa księgowo-podatkowa oraz kadrowo-płacowa. Bezpłatny dojazd do klienta na terenie Warszawy. Słowa kluczowe: księgowość, rachunkowość, podatki, kadry, płace, ZUS, ryczałt, podatkowa księga przychodów i rozchodów, CIT, PIT, KRS, CEIDG,VAT, fundacje, stowarzyszenia,wspólnoty mieszkaniowe, prawo

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 13x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 2386
Data utworzenia profilu: 2014-01-07 12:37:05
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-09 11:01:29 

Opinie o Biuro Rachunkowe "Contador" Anna Ostrowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma kompetentna i terminowa. Nie ogranicza się do księgowania, ale służy także radą i pomaga znaleźć optymalne rozwiązania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-23 14:07:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: stała współpraca od 12 lat. W międzyczasie kontrole zus i us, vez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: natychmaistowa
Opinia dodana przez: msp dnia: 2014-01-12 16:58:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do klienta, obsługa kompleksowa, a pani Anna jest niezwykle kompetentna i pomocna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-11 19:15:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anna szybko i sprawnie przygotowała dla mnie umowy, do których żadna strona nie miała zastrzeżeń. Współpraca to czysta przyjemność. W dodatku bezpłatny dojazd w każde miejsce w Wwie to niewiarygodny plus. Wszystkim polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz Włodarczyk dnia: 2014-01-11 15:33:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem osobą kompletnie nie ogarniającą tematów podatkowych. Pani Anna od lat dba o to, abym nie musiał się tym martwić. Do tego bardzo pomaga swoim doradztwem a to wszystko praktycznie od ręki. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ATX dnia: 2014-01-10 21:27:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra, odpowiedzialna i profesjonalna obsługa. Bardzo dobre kwalifikacje oraz wieloletnie doświadczenie. Wiedza oraz umiejętna pomoc klientowi w osiągnięciu dobrych wyników finansowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Prezes Zarządu PZM dnia: 2014-01-10 14:57:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anna Ostrowska nie tylko jest dobrym fachowcem, ale również doradcą w sprawach kadrowych i sporządzania umów. Polecam serdecznie, mnie też została polecona przez znajomych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: reklamacje nie wystąpiły
Opinia dodana przez: JR dnia: 2014-01-10 10:53:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od wielu lat korzystamy z obsługi księgowej tej Firmy bez żadnych zastrzeżeń. Kontrahent solidny, rzetelny, terminowy i najważniejsze - kompetentny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Paweł Dilis dnia: 2014-01-09 21:40:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PROFESJONALNA OBSŁUGA, DOSKONAŁY KONTAKT Z FIRMĄ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-09 14:18:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna i sprawna obsługa księgowa oraz podatkowa nie ograniczającą się jedynie do księgowań, Pani Anna również doradza i szuka optymalnych rozwiązań dla klienta, ma szeroką wiedzę i doświadczenie w zakresie prawa podatkowego, ubezpieczeń społecznych i prawa pracy. Polecam wszystkim dynamicznym przedsiębiorcom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał Świerczyński dnia: 2014-01-09 10:18:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka obsługa, szybka informacja - również przez telefon. Firma kontaktuje się z urzędami i tą drogą załatwia się dużo spraw. Dla mnie jako pracownika firmy współpracującej - problem z głowy, nie muszę o nic martwić. Super komunikacja. Na prawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: od ręki
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-01-09 09:14:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca trwa od kilku lat i przynajmniej z mojej/naszej strony "rozumiemy się niemal bez słów". Komunikatywność, terminowość, kultura, krótko profesjonalizm. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: witgli dnia: 2014-01-09 07:59:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa spółki z o.o. Rzetelnie i fachowe podejście do klienta. Bardzo pomocne doradztwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PZM dnia: 2014-01-07 12:40:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją