Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SZKLANE-ARANŻACJE.PL

Zawód: aranżacja, dekoracja i architektura wnętrz  
Adres: Wielkopolskie, 62-510 Konin Makowa 8/9
Telefon: 793 396 474
Adres e-mail: biuro(małpa)szklane-aranzacje.pl
Strona internetowa: www.szklane-aranzacje.pl
NIP:
6652387442
Opis działalności: Projektujemy i wykonujemy grafiki drukowane na szkle z przeznaczeniem do dekoracji i aranżacji wnętrz pomieszczeń mieszkalnych i biurowych. Słowa kluczowe: dekoracja wnętrz, wykończenia wnętrz

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 14x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 13x 1x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 1374
Data utworzenia profilu: 2014-01-03 09:54:27
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-03 09:54:27 

Opinie o SZKLANE-ARANŻACJE.PL

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam,świetna alternatywa dla płytek,moi znajomi zachwyceni...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bardzo miły kontakt .
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2014-11-16 11:52:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko solidnie praca wykonana w terminie super
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Zenobia Bartczak dnia: 2014-10-15 22:29:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Wykonują wydruki wielkoformatowe na szkle zwykłym i hartowanym możliwym do zastosowania także w przestrzeni między-meblowej w kuchni, w łazience jako szyby kabin prysznicowych lub jako obudowy szaf wnękowych. Firma godna polecenia;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gabrysia Obara dnia: 2014-08-07 21:25:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma która wykonała dla mnie panele szklane. Jestem zadowolona z ich usług, doskonale wykonanie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-06-18 13:05:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna firma, która wykonała dla mnie panele szklane. Jestem zadowolona z wykonania i korzystnej ceny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-05-30 15:42:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdobione szkło ozdabia moja ścianie kuchenna wygląda to fantastycznie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-19 10:31:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług tej firmy. Jestem zadowolony i polecam innym ;) kupiłem kabinę prysznicową i jest naprawdę super :) szukałem w wielu miejscach, ale dopiero tu znalazłem naprawdę satysfakcjonującą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-04-08 10:41:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonali bardzo piękne dekoracje na szkle, śliczny wzór idealnie pasuje kolorystycznie do wyglądu mojej kuchni. Szybki montaż paneli, świetna robota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ola dnia: 2014-03-25 12:16:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdobione szklo ozdabia moja sciane kuchenna wyglada to super Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-03-03 09:15:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona nowymi szklanymi panelami, moja kuchnia wygląda pięknie a panela świetnie współgrają z białymi frontami szafek. Wszystko wygląda znakomicie, firma szklane-aranżacje doskonale sie spisała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dora dnia: 2014-02-24 09:51:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdobione szklo ozdabia moja sciane kuchenna wyglada to super Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-13 12:39:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała dla mnie Panele szklane jestem bardzo zadowolona z wspolpracy i z efektywnosci paneli Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-07 09:50:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z paneli szklanych, pięknie to wygląda, wykonali super projekt, szybko uporali się z robotą, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-02-04 09:01:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z paneli szklanych jakie dla mnie zaprojektowali, dzięki nim moja kuchnia nabrała kolorów i oryginalnego stylu. Wszystko jest bardzo estetycznie wykonane, trwałe i łatwe w czyszczeniu. Usługa została zrealizowana szybko i bez żadnych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-01-16 09:58:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomici fachowcy, szybko i profesjonalnie zajęli się montażem paneli szklanych z nadrukowanymi przez nich wzorami w moich meblach kuchennych, dzię?i nim kuchnia nabrała nowego wyrazu, to nie tylko fachowcy, ale i artyści
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lila dnia: 2014-01-03 09:58:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją