Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Szkoleń Bartosz Korsak

Zawód: nauczanie indywidualne  
Adres: Łódzkie, 93-181 Łódż Praska 5/7
Telefon: 422796944 Kom. 692260583 Fax: 426728964
Adres e-mail: centrumszkolen(małpa)onet.eu
Strona internetowa: www.centrumszkolen.eu
NIP:
7282546215
Opis działalności: Centrum Szkolen wózki widłowe, suwnice, żurawie Hds, Podnośniki Słowa kluczowe: kurs wozek wozki kursy wozki widlowe

Ocena: 100% pozytywna 30x

Jakość usług: 100% wysoka 30x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 29x
Ceny usług: 100% niskie 29x
Ilość opinii w serwisie: 30
Ilość odsłon profilu firmy: 2986
Data utworzenia profilu: 2013-12-28 21:18:51
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-28 21:18:51 

Opinie o Centrum Szkoleń Bartosz Korsak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoliłem się u nich na żuawie samojezdne. Zdobyłem uprawnienia bez żadnych ograniczeń. Szkolenie zakończone egzaminem UDT. Wszystko zorganizowało centrum. Szkolenie odbywało się na dużym żurawiu. Wszystko w warszawa ul. Instalatorów 9.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-31 11:07:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super, super. Dostałem skierowanie od pracodawcy. Super atmosfera, mają chyba ze 20 wózków. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gekon dnia: 2016-01-22 09:32:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogłoszenie znalazłem w necie i myślałem, że takie gadanie: tanie ceny, atrakcyjne kursy itd. Ale okazało się, że warto było zawierzyć Centrum Szkoleń w kwestii uprawnień. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PawełDoniecki dnia: 2015-06-01 14:02:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiem, że w przypadku tej firmy będę się powtarzał, bo wszyscy chwalą sobie kursy w Centrum Szkoleń. Ale co poradzę na to, że oni są faktycznie dobrzy w tym co robią? Wielki plus za umiejętne wyjaśnienie mi sposobu obsługi wózka jezdniowego. Cierpliwa i kompetentna ekipa. Szczególnie pozdrawiam pana Przemysława.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie miałem powodu, by zgłaszać reklamacje
Opinia dodana przez: Wiesław Kopczyński dnia: 2015-05-08 09:12:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne szkolenia, naprawdę polecam. Spotkałem się z bardzo przyjaznym podejściem instruktora, który wszystko po kolei tłumaczył. Bardzo miłe panie w biurze, które załatwiają wszystkie formalności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kamyk dnia: 2015-04-24 14:57:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok. Szkolenie robiłem w Łodzi, Panowie mają chyba z 15 wózków. Szok, 3 wózki gdzie operator podnosi się z kabiną do góry. W pierwszej chwili myślałem że wszedłem do firmy która sprzedaje wózki hehe. Na każdym trenowałem ile chciałem. Znacznie przekroczyłem obowiązkowe 15 godzin praktyki, za co nic nie musiałem dopłacic !!!! Mój brat "cwaniak" kupił z grupona, ale i tak wrócił do Centrum Szkoleń. Nie było problemu żeby znaleśc prace. Polecam....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-01 15:34:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PO DLUGIM ZASTANOWIENIU WYBRAŁEM SZKOLENIE NA PRASKIEJ.ZDOBYŁEM UPRAWNIENIA NA WÓZKI WIDŁOWE I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY.SZKOLENIE PRZEBIEGAŁO BARDZO PROFESJONALNIE I W DOBREJ ATMOSFERZE,A WIELKIM PLUSEM BYŁA DUŻA ILOŚĆ MASZYN NA KTÓRYCH SIĘ UCZYŁEM.MAM NADZIEJĘ ŻE TERAZ ZNAJDĘ PRACĘ.POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JAROSŁAW dnia: 2015-03-20 20:51:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kursy na wózek widłowy super. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-06 13:10:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłem w centrumszkolen.net kursy na wózki widłowe , szkolenie było genialne. Trenowałem na kilku wózkach. Uprawnienia na wózki widłowe które zdobyłem, dały mi możliwość podjęcia bardzo atrakcyjnej pracy... Pozdrawiam Panów z Centrum, szczególnie Pana instruktora Szymona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: duzyb dnia: 2014-06-04 10:46:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj właśnie zakończyłem szkolenie na wózki widłowe. Wiedza która przekazali mi Panowie instruktorzy jest nie do opisania. polecam...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: białastrzała dnia: 2014-05-23 20:46:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super, Super, Super. Uczciwie polecam kurs na wózki widłowe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-20 22:07:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem totalnie zaskoczony ! Szkoliłem się na podnośniki koszowe. Do szkolenia kilka maszyn, na busie, nożycowy podnośnik itp. Super kurs, najlepszy kurs na podnośniki jaki mogłem wybrać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wesolyMarek dnia: 2014-05-19 20:33:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spędziłem w Centrumszkolen.net 2 tygodnie. Trenowałem do bólu. Nie było żadnych problemów. Teraz czekam na robote. Jestem bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rudy dnia: 2014-05-11 08:53:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega wypas, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mlody dnia: 2014-05-09 09:12:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre szkolenie i szkoła. Zrobiłem kurs na żurawie przenośne HDS i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-24 10:59:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna Firma, Fachowiec jakich mało ! Wózków kilkanaście, dwie hale. Polecam.... Pozdrawiam Instrukotrów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: robert dnia: 2014-04-10 11:28:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ROBIŁEM SZKOLENIA DLA KONSERWATORÓW, BARDZO DOBRE PRZYGOTOWANIE. EGZAMIN URZĘDU DOZORU TECHNICZNEGO ZDAŁEM BEZ PROBLEMU.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-08 16:49:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie najlepsza szkoła w Łodzi. Zrobiłem cały pakiet szkoleń, cena w pakiecie SUPER. Bez problemu znalazłem robotę w Norwegii. Praktycznie z dnia na dzień po pokazaniu dokumentów, norweska Firma się do mnie zgłosiła. Polecam...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-03 20:24:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła atmosfera kursu.Fachowe podejście instruktorów.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2014-02-26 16:15:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra szkoła. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-23 12:19:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Obsługa na 6+
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-09 13:15:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super. Bardzo fajne szkolenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-01 06:53:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma. Wszystko ok. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek Wróblewski dnia: 2014-01-31 23:21:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lepiej być nie mogło. Kurs robiony w Gdańsku. Ponieważ dużo pracuje to ciężko u mnie z wolnym czasem, jednak zgodnie z obietnicą, terminy treningów na wózkach dopasowali tak jak mi pasowało. Hala ok co ważne zimą, wózki ok a instruktor to praktyk z doświadczeniem a nie wymuskany teoretyk. Pozdrawiam i dzięki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dziadek dnia: 2014-01-27 23:07:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna Firma. Szkolenie robilem w Gdańsku. Fajna hala, dużo wózków. Dobra obsługa. Objechałem całą konkurecje i wybrałem Centrum Szkoleń. Polecam !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-10 12:16:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-03 10:43:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ŚWIETNA FIRMA. SUPER SZKOLENIE, SUPER ATMOSFERA. BARDZO FAJNE WÓZKI. POTWIERDZAM, DZIĘKI NIM ZDOBYŁAM PRACE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-30 12:13:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Firma. Dzięki nim nauczyłem się obsługiwać wózki. Znalazłem super prace w Norwegi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zagraniczny dnia: 2013-12-30 10:51:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezwzględnym trzonem firmy są bardzo kompetentni wykładowcy, którzy na luzaku potrafią nauczyć WSZYSTKIEGO. A maszyn to nie wiem ile już mają ze 20 chyba i wszystkie do dyspozycji indywidualnej. POLECAM Pozdrawiam Pana Maćka
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Łysy dnia: 2013-12-29 21:42:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszytsko super, w pelni profesjonalni panowie, Moim zaniem najlepszy ośrodek w polsce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-28 21:20:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją