Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon urody Daria

Zawód: kosmetyka - usługi Fryzjer 
Adres: Łódzkie, 91-134 Łódź Baczyńskiego 132
Telefon: 601815651
Adres e-mail: salondaria(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.salondaria.pl
Opis działalności: Koloryzacja, regeneracja ultradźwiękami, laserowe przedłuzanie włosów,przedłużanie rzęs,depilacja bezpaskowa,podologia, lifting, liposukcja bez skalpela, usuwanie zmarszczek,keratynowe prostowanie włosów, trwały skręt-organic curl Słowa kluczowe: fryzjer,salon urody,kosmetyczka,baleyage,przedłużanie włosów,manicure,pedicure,makijaż,laser,fale radiowe,french,mikrodermabrazja,neoderma,lifting,depilacja,algi,botoks,agyptos,guam,przedłużanie rzęs

Ocena: 100% pozytywna 28x

Jakość usług: 100% wysoka 28x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 28x
Ceny usług: 100% niskie 28x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 4723
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-11 19:48:12 

Opinie o Salon urody Daria

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałam się, że będę tak zadowolona ! Super obsługa, indywidualne podejście do klienta. Pani Daria słucha klienta, wykonuje wszystko tak jak klient chce, nie narzuca niczego z własnej strony. To mnie się podoba. Choć potrafi fachowo doradzić. Jestem zadowolona z tego salonu, pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-14 10:51:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Pani Daria, to osoba w pełni wykwalifikowana i w pełni godna zaufania. Uważam, że wykonuje kawał dobrej roboty, biorąc pod uwagę wytyczne i oczekiwania klienta. Dobre ceny, przemiła atmosfera i przede wszystkim indywidualne podejście do klienta.PODOBA MNIE SIĘ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-24 10:08:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z nowej fryzury. Przyznaję, że salon odwiedziłam po raz pierwszy , choć mieszkam w Łodzi już od jakiegoś czasu. Farbowanie, strzyżenie i modelowania - polecić mogę z ręką na sercu Wyszłam z salonu mega zadowolona. Dawno tak dobrze nie czułam sie w żadnej fryzurze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-11 11:15:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo miła obsługa w salonie. Pani Daria potrafi zadbać o klienta i sprawić, by powrócił do niej ponownie. Jestem zadowolona z nowej fryzury. Za taką cenę jak najbardziej warto. Cieszę się, że mamy tak wspaniały salon w naszym mieście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-01 21:14:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką tego salonu. Cenię Panią Darię za jej umiejętności i świeże spojrzenie na fryzjerstwo. Ta fryzjerka idzie z duchem czasu i zapewnia swoim klientom najwyższa jakość usług. Jestem zadowolona i z jakości i z cen oferowanych przez Salon Daria. Cieszę się, że mamy tak wspaniały salon fryzjerski w swoim mieście :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-13 10:17:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry salon urody! Mogłabym tu pochwalic wiele rzeczy, jednak dla mnie najistotniejsze jest to, że wszelkie usługi wykonywane są profesjonalnie, bezpiecznie dla klienta. Numerem jeden dla mnie jest farbowanie system Olaplex, który sprawia, że włosy są w dobrej kondycji mimo zmiany ich koloru. Super sprawa, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-01 00:33:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na przedłużeniu rzęs i uważam, że wykonawstwo na najwyższym poziomie. Zawsze marzyłam o rzęsach do nieba i powiem szczerze, że ten efekt został osiągnięty. Nigdy nie miałam tak pięknie podkreślonych, długich rzęs. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-23 23:03:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon Daria jest bezkonkurencyjny wg mnie :) Polecam, bo takiej jakości nie znajdzie się w innym salonie w mieście. Wiem to z własnego doświadczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-09 00:32:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój ulubiony salon <3 Przychodzę tu głównie ze względu na zabiegi fryzjerskie. Czy to podcięcie, czy modelowanie, czy fryzura okolicznościowa - to nieważne. Zawsze sobie radzą!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-03 06:32:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi fryzjerskie na wysokim poziomie. Dobre ceny jak na Łódź. Wspaniała atmosfera. Jestem zadowolona z tego salonu fryzjerskiego. Na pewno wrócę ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-21 19:43:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam salon Pani Darii. Super fryzjerka, wspaniała kobieta, da się porozmawiać, jest uprzejma i przede wszystkim PUNKTUALNA, co w tej branży jest rzadkością. Ma dobry sprzęt, kosmetyki z najwyższej półki i dużo doświadczenia, dzięki czemu efekty są tak widoczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-10 05:42:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne miejsce dla kobiet, które cenią sobie profesjonalizm i niewysokie ceny. Miejsce jest nowoczesne, obsługa w salonie na wagę złota. Indywidualne podejście do klienta oraz atrakcyjne ceny sprawiają, że korzystanie z usług salonu jest dla mnie przyjemnością. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-01 07:07:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon Daria pozytywnie mnie zaskoczył :) True Keratin, któremu się poddałam całkowicie odmienił moje włosy. Już nie są niesforne i doskonale się układają. Końcówki nie rozdwajają się. No i w końcu mogą robić swoje ulubione fryzury ze świadomością, że włoski pięknie się prezentują. Dziękuję Pani Dario za uratowanie moich zniszczonych włosów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-30 09:42:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne miejsce zarówno by zadbać o włosy jak i o urodę. Polecam wszystkim. Świetna mezoterapia mikroigłowa. Wyglądam po niej zdecydowanie lepiej. Uważam, że obsługa jest tutaj miła i serdeczna. Polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2015-07-10 08:57:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję! Zebrałam się na odwagę na poważną zmianę w moimwyglądzie. Teraz mam piękne długie włosy. Chwalę sobie zabieg ich przedłużania. Jestem bardzo zadowolona z mojego nowego wyglądu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 2015-06-17 09:07:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Neoderma czy też przedłużanie rzęs, a przede wszystkim rewelacyjnie usługi fryzjerskie. Jestem pod wrażeniem tego salonu i bardzo go sobie chwalę. Jako stała klientka wiem co piszę. Obsługa fajna a ceny przystępne. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2015-06-05 11:08:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem fanką tego salonu urody i zabiegu mezoterapii mikroigłowej. Polecam bo efekt tego zabiegu jest naprawdę widoczny. Moja skóra wygląda teraz po prostu doskonale. Jestem naprawdę zachwycona fajną obsługą i dobrymi cenami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 2015-05-29 08:56:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za przedłużanie rzęs. Naprawdę świetna sprawa. Jestem pod wrażeniem fajnej obsługi. Lubię tutaj przychodzić. Wiem, że w tym studio urody mogę znakomicie o siebie zadbać. Polecam naprawdę gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2015-05-18 09:07:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od siebie mogę dodać że ten salon urody jest rewelacyjny. Jestem tu stałą klientką i ani razu się nie zawiodłam. Rezultat przedłużania włosów przerósł moje najśmielsze oczekiwania. Polecam bardzo serdecznie. Tutaj obsługa jest po prostu na medal.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sabina dnia: 2015-04-20 17:29:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Daria - bezapelacyjnie najlepsza fryzjera, u której dotychczas byłam. Jest kreatywna, lubi wyzwania, a z włosów potrafi zrobić prawdziwe arcydzieło. Nie mam zastrzeżeń. Usługi fryzjerskie wykonywane przez Panią Darię są rzetelnie, zgodnie z moimi oczekiwaniami. Podoba mnie się to, że Pani Daria słucha moich sugestii, potrafi się do nich odnieść, zawsze z uśmiechem na twarzy wykonuje swoją pracę. To się ceni. To jest profesjonalistka, która rozumie potrzeby wymagających, niełatwych klientów. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2015-03-27 12:12:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja byłam na regeneracji włosów ultradźwiękami. Efekty minimalne są już po tym pierwszym razie. Oby tak dalej :) Pani Daria, to konkretna fryzjerka. Sympatyczna, doświadczona, bardzo ciepła, elokwentna, potrafi fachowo doradzić. Jestem wdzięczna za dostosowanie zabiegów do moich indywidualnych potrzeb. Salon jest przytulny, nowoczesny, dobrze zaaranżowany. Moje oczekiwania jak najbardziej spełnił. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabi dnia: 2015-03-07 11:44:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam ostatnio tutaj na farbowaniu włosów - po raz pierwszy i zostałam mile zaskoczona efektami. O salonie słyszałam różne opinie, głównie pozytywne, dlatego postanowiłam skorzystać z usług i dziś tej decyzji nie żałuję. Pani Daria, która jest fryzjerką w tym salonie zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Podeszła do moich włosów bardzo indywidualnie, dowiadując się dokładnie jakie są moje oczekiwania, na jakim kolorze mi zależy. Razem z nią doszła do odpowiednie konsensusu i wybrałam odpowiedni kolor. Przebieg koloryzacji przebiegł pomyślnie. W salonie czułam się komfortowo, bezpiecznie, ciepło, a Pani Daria chętnie ze mną rozmawiała, zaproponowała kawę (która tak na marginesie byłe przepyszna! ). Salon zrobił na mnie duże wrażenie. Nowoczesny, elegancki, czysty, przyjazny - po prostu. Szeroki zakres usług, dobre ceny, dobra lokalizacja, miła obsługa - w sumie czego chcieć więcej? Po 3 godzinach zobaczyłam swoje włosy - wymodelowana, przefarbowane, świetnie ułożone i stwierdziłam, że do Pani Darii będę przychodzić naprawdę często. Farba doskonale się przyjęła. Kolor włosów pozytywnie wpłynął na mój wygląd całkowicie mnie odmładzając. Cieszę się, że zwróciłam się do Pani Darii. Dla mnie to profesjonalista, która wie co robi, jak robi, i robi to z wielką przyjemność. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pola Rakowicz dnia: 2015-02-23 13:11:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takiego fryzjera szukać ze świecą, pomysłowość, profesjonalizm w doborze odpowiedniej fryzury, zawsze wychodzę zadowolona z salonu:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: martyna dnia: 2011-02-04 16:41:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakład jakich mało... Przedewszystkim potrafi doradzić, mnie i mją obecną żonę czesała do ślubu :D. Żona wybredna i marudna ale do p. Darii zawsze z uśmiechem. Jesteśmy bardzo zadowoleni mimo że mamy daleko. Polecam również kosmetyki od p.Darii. Ma ich wiele lecz nam jako stałym klientom zawsze profesionalnie doradzi. Godna polecenia,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bezproblemowa, jak coś tylko nie tak momentalnie poprawi tak, żeby klient był zadowolony :D
Opinia dodana przez: Lukasz85akp dnia: 2011-01-21 01:58:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon doskonały pod każdym względem. Bardzo wysoka jakość wykonywanych usług a wszystko w super miłej atmosferze. Zawsze wychodze z tamtąd zadowolona. P O L E C A M ! ! !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dim79 dnia: 2011-01-20 10:20:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna fryzjerka, zawsze doradzi super kolor i fryzurę, a do tego niskie ceny. Mega pozytyw!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-01-19 15:29:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon. Korzystam z usług p. Darii już od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona. Wspaniała i fachowa obsługa, super kosmetyki do pielęgnacji włosów. Niskie ceny. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2010-01-16 18:47:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega Pozytyw!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak danych
Opinia dodana przez: ArkaszaA1 dnia: 2010-01-10 21:51:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją