Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Stylizatorium Paznokci

Zawód: kosmetyka - usługi  
Adres: Dolnośląskie, 50-306 Wrocław Karola Miarki 6-10/8
Telefon: Kom. 784 106 109
Adres e-mail: stylizatorium(małpa)tlen.pl
Strona internetowa: www.stylizatorium.blogspot.com
Opis działalności: Profesjonalna stylizacja paznokci Słowa kluczowe: stylizacja paznokci, manicure hybrydowy, zabiegi na dłonie, przedłużanie paznokci

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 1x 6x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1252
Data utworzenia profilu: 2013-12-07 21:02:39
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-07 21:02:39 

Opinie o Stylizatorium Paznokci

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od dłuższego czasu jestem stałą klientką Salonu, zawsze wychodzę zadowolona. Moje paznokcie ciągle był słabe, a dzięki zabiegom IBX które zaproponowała mi Pani Marta mogę cieszyć się ładnymi zadbanymi paznokciami. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2016-04-16 11:52:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług w Salonie. Wreszcie mogę się cieszyć pięknie wyglądającymi paznokciami. Indywidualne podejście do klienta za to cenię to miejsce.polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2015-05-15 16:09:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny klimat w Salonie, Perfekcyjnie i dokładnie wykonane paznokcie, a przede wszystkim trwałe. Pani Marta - kontaktowa, miła, potrafi doradzić. Polecam! Skorzystam nie raz z usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2014-07-06 15:37:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjnie wykonane paznokcie żelowe a do tego miła obsługa i dogodny dojazd do salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata K. dnia: 2014-02-18 21:02:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klientką Salonu Urody na ul. Miarki jestem od ponad roku i do tej pory z przyjemnością korzystałam z zabiegów na twarz i cudownych masaży p. Ani B.a teraz dodaję do tego jeszcze hybydowe paznokcie!!! Jestem zachwycona, z usług p. Marty skorzystałam dwukrotnie , przyznaję, że nigdy wcześniej hybryda nie trzymała się aż tak długo w idealnym stanie - 3 tygodnie :-) W tym salonie panuje cudowny spokój, jest b.czysto i zawsze czuję się dopieszczona i uczciwie potraktowana jako klient!! Wystawiam 5+ !! Polecam wszystkim kobietom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia M. dnia: 2014-01-12 22:47:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój manicure hybrydowy wygląda cudownie. Profesjonalne podejście do klienta. Miła atmosfera. Widać że Pani Marta tworzy z pasją. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-01-11 21:03:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo mile zaskoczona, przy tej pani można się naprawdę zrelaksować. Pazurki są sliczne i bardzo naturalne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agnieszka O dnia: 2013-12-08 00:02:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam stylizatorium.pani Marta bardzo mila widac ze wie co robi bardzo dokladna moje pazurki sa piekne blyszczace i takie jak chcialam pelna profesja w jej salonie mozna sie zrelaksowac cichutka muzyczka,palaca sie swieczka wroce napewno do niej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: hrabcia dnia: 2013-12-07 21:38:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją