Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Clean Lab Artur Szefer

Zawód: laboratoria  
Adres: Wielkopolskie, 62-831 Przyranie Korzeniew Przyranie 56A
Telefon: +48 62 594 31 09 Kom. +48 793 330 906
Adres e-mail: biuro(małpa)cleanlab.pl
Strona internetowa: www.cleanlab.pl
NIP:
9680563697
Opis działalności: Naszym celem jest zapewnienie na najwyższym poziomie warunków higienicznych w Państwa przedsiębiorstwach. Słowa kluczowe: środki myjące, dezyfekujące

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 851
Data utworzenia profilu: 2013-10-28 11:52:18
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-28 11:52:18 

Opinie o Clean Lab Artur Szefer

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam ich usługi, posiadają najlepszy asortyment skutecznych i ekologicznych środków myjąco- dezynfekujących w atrakcyjnych cenach. Pracują w tej firmie tylko wysoko wykształceni specjaliści.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-04-17 10:31:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna i profesjonalna firma, posiadają w swojej ofercie skutecznie działające i nie drażniące skóry środki myjące i dezynfekujące, to znakomita firma, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-12 19:18:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Także bardzo sobie chwalę środki firmy cleanlab, bardzo wydajne, skuteczne, bezpieczne dla środowiska, nie podrażniają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-24 22:24:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do mojej restauracji zamawiam tylko środki dezynfekująco-myjące cleanlab, jestem zadowolony z jakości, doskonale się sprawdza, a przy okazji oszczędzam pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2014-01-31 12:04:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w mojej firmie używa się środków myjących produkowanych przez firmę clean lab, nigdy nie było problemów, środki posiadają wszelkie atesty są bezpieczne dla środowiska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kacper dnia: 2014-01-13 12:54:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy nie mam problemu z czystościa od kiedy uzywam środków dezyfenkująco-myjace z Clean Labu, profesjonalna firma z profesjonalnymi produktami, świetna jakość i pewność skutecznej dezynfekcji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-13 10:36:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Cleanlab, maja bardzo dobrej jakości środki myjące, bezpieczne, jestem z nich zadowolony, dobra cena i stosowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-29 08:34:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma, zaopatrujemy się u nich w środki czystości i mycia rąk dla mojej piekarni, ich preparaty nie niszczą skóry rąk są delikatne, ale doskonale usuwają jakiekolwiek zabrudzenia, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sara dnia: 2013-11-20 08:34:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bradzo zaodowolony ze środków do czyszczenia szklarni, firme polecił mi kolega po fachu i przyznaję mu rację, że środki z Cleanlab są bardzo dobre. Polecam i ja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-04 13:00:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma, zaopatruję się u nich w środki do czyszczenia maszyn i pomieszczeń kuchennych w mojej restauracji, oferują znakomitą jakość środku w atrakcyjnych cenach, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2013-10-28 11:54:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją