Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ośrodek Szkolenia Kierowców - Akademia Jazdy Adam Królikowski

Zawód: nauka jazdy  
Adres: Mazowieckie, 07-200 Wyszków I Armii Wojska Polskiego 82 B
Telefon: Kom. 501 171 880
Adres e-mail: adamk5(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.akademiajazdy.100firm.pl
NIP:
7621044718
Opis działalności: Nauka jazdy. Słowa kluczowe: nauka jazdy, prawo jazdy

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1669
Data utworzenia profilu: 2013-10-21 08:21:37
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-21 08:21:37 

Opinie o Ośrodek Szkolenia Kierowców - Akademia Jazdy Adam Królikowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na "wczasach z prawem jazdy" w 14 dni nauczyłem się jeździć i za 1 podejściem zdałem egzaminy. Hotel Concordia -super, smaczne całodzienne wyżywienie. Instruktorzy wyjątkowo spokojni i kulturalni. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2018-04-04 07:56:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super szkoła z jeszcze lepszymi instruktorami. Pan Adam, prawdziwy fachowiec i instruktor z powołania. Wszystko zdane za 1 razem, dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Matylda dnia: 2017-07-12 14:17:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby nie ta akademia jazdy to nie mógłbym tak szybko cieszyć zdobytym prawkiem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-20 09:35:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoła ma wysoką zdawalność, sam tego doświadczyłem i zdałem za pierwszym razem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-28 11:24:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Nic dodać, nic ująć, podpisuję się pod pozostałymi opiniami.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Obywatel Wyszkowa dnia: 2014-02-13 11:51:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli komuś zależy na skutecznej nauce, powinien się tutaj zapisać. Ja sam nie spodziewałem się, że tak dobrze mi pójdzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Donek dnia: 2014-02-05 12:41:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra, atrakcyjna oferta. Wykwalifikowana kadra, sympatyczna atmosfera.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-20 13:27:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z oferty i jestem bardzo zadowolona. Nauka idzie bardzo dobrze. Jeszcze trochę i będę miała egzamin. Instruktor ma fachowe podejście do wszystkiego. Fajnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-15 09:34:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wlasnie odebrałam prawko i jestem bardzo zadowolona. Szkolenie szło lepiej niż oczekiwałam. Mogę śmiało powiedzieć ze się sprawdzili w 100 %! Rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-08 11:48:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją