Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Firma Usługowa Grządziel Artur

Zawód: restauracje  
Adres: Łódzkie, 97-500 Radomsko Młodzowska 31
Telefon: Kom. 692 153 722
Adres e-mail: biuro(małpa)salafinezja.com.pl
Strona internetowa: www.salafinezja.com.pl
NIP:
772-190-48-82
Opis działalności: Katering, sale weselne FINEZJA! Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 12x 3x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 736
Data utworzenia profilu: 2012-01-23 14:27:03
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-04 12:41:57 

Opinie o Firma Usługowa Grządziel Artur

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedna z lepszych sal na okolice Radomska, o ile nie najlepsza. Organizacja imprez na bardzo wysokim poziomie- posiłki, obsługa, pokoje i sam budynek na prawdę robi wrażenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2014-03-10 10:42:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sala Finezja - bardzo ładny, zadbany obiekt, doskonale zlokalizowany, z bogatą kuchnią, sympatyczną obsługą.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: W. - Bełchatów dnia: 2014-02-24 11:52:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pięknie. Przytulne, zadbane pokoje. W całym obiekcie unosi się przyjemny zapach. Jedzenie też na ogromny plus.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-17 14:59:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bawiłem się tutaj na imprezie sylwestrowej. To była gruba balanżka. Wraz ze znajomymi byliśmy zadowoleni. Ja sam nie przypominam sobie, abym równie dobrze się bawił wcześniej w noworoczną noc.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-23 15:17:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa na duży plus. Zazwyczaj widziałem kelnerki, które sprawiają wrażenie, że praca ich nie satysfakcjonuje i jeśli się uśmiechały, to z przymusu. Tutaj było inaczej, tryskały energią i cieszyły się imprezą razem z resztą, a przynajmniej takie odniosłem wrażenie.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-21 10:40:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sala cudowna, jedzenie przepyszne, obsługa bardzo miła i uśmiechnięta- rzadko kiedy tak się zdarza- wg mnie extra!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mini dnia: 2014-01-17 10:59:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze,ze koleżanka mi ich poleciła bo pewno sama bym tak nie trafiła a tak jestem bardzo zadowolona. Wszystko poszło lepiej niż oczekiwałam. Lokal świetny. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-26 12:26:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lokal bardzo dobrze położony, na wesele mieliśmy bardzo blisko no i też znany w okolicy cieszy się dużym wzięciem. Serwują tam naprawdę pyszne jedzonko, no i sam wystrój lokalu jest przepiękny. Pełen luksus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-05 09:22:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z oferty i jestem bardzo zadowolona. Wszystko zostało zrobione tak jak oczekiwałam. Dziękuje !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-23 15:07:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna sala ! Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-21 11:21:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja kuzynka organizowała tam swoje wesele. Fantastyczna impreza. Piękna sala, pyszne jedzenie i miła obsługa. Zdecydowanie polecam. Świetne miejsce!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-18 10:34:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Organizowałam w Finezji swoje wesele. To był strzał w 10! Piękny wystrój, jedzenie rewelacyjne no i miła obsługa. No i ogród letni dla gości - fantastyczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-21 11:06:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo ładna sala, jako gość weselny wywijałem do rana a nikt na nikogo nie wpadał, także wielki plus, klimatyzacja w jak najlepszym porządku, jedzenie smaczne. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2013-02-05 13:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przepiękna sala - niespotykana. Pyszne jedzenie- porcje całkiem spore:) obsługa kulturalna , dyskretna, uwijała się aby tylko zadowolić gości. dużym atutem tego miejsca jest to iż sala może pomieścić nawet 250 osób. wielki plus za postawę właściciela- sympatyczny, pomocny, życzliwa atmosfera. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2013-01-08 09:49:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, świetna jakość usług, wszytko wykonane w terminie, ceny dobre. duża weselna sala, pięknie przystrojona , jedzenie dobre.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-06 11:34:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, polecam tą miejscówkę. Sala może pomieścić nawet do 250 osób. Świetny klimat miejsca, nowoczesny design oraz efektowna gra świateł. Właściciel sympatyczny ze wszystkim można się dogadać. Pozdro
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-12 09:13:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma dopełnia wszelkich starań, aby goście do nich wracali. i udaje im się to w 100%. Pan Grządziel prowadzi dom weselny, wystawne organizowane przyjęcia nawet do 220 osób. Smaczne jedzenie, no i ceny konkurencyjne. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gość! dnia: 2012-01-23 14:35:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją