Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ars Alarm Artur Sutkowski

Zawód: alarmy - instalacje  
Adres: Kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz Bełzy 26
Telefon: (+48 52) 375 30 05
Adres e-mail: biuro(małpa)arsalarm.pl
Strona internetowa: arsalarm.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: alarm, instalacje alarmowe bydgoszcz

Ocena: 86% pozytywna 13x 2x

Jakość usług: 84% wysoka 11x 2x
Terminowość: 84% bez zastrzeżeń 11x 2x
Ceny usług: 92% niskie 12x 1x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 1682
Data utworzenia profilu: 26.09.2013 12:22:24
Data ostatniej aktualizacji: 26.09.2013 12:22:24 

Opinie o Ars Alarm Artur Sutkowski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montują unifony, ale jak się zepsują to nie raczą naprawić. Byłam umówiona w celu naprawy sprzętu biorąc specjalnie dzień wolny - nie przyjechali, nie zadzwonili! Jako odpowiedź otrzymałam, że to ,,rynek pracownika" i nic mi na to nie poradzą, że ich pracownik nie przyjechał.Usłyszałam, że muszę się do nich dostosować jeśli chce mieć naprawiony unifon!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Trzeba się prosić
Opinia dodana przez: Mokka dnia: 25.01.2019 22:52:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam tej firmy. Do teraz nie odezwali sie w sprawie dokonczenia instalacji alarmu w samochodzie . A pani obiecywala ze sie odezwie. Plus koszt za cala usluge 200zl ktorej nie zrobili do konca. Zalosna firma
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Lew dnia: 19.04.2018 18:37:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najbardziej kompetentna firma w Bydgoszczy do spraw alarmów. Świetni fachowcy, doradcy i monterzy. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy i pomocy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.03.2014 18:02:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi firmy ars-alarm, profesjonaliści, wiedzą jak zabezpieczyć dobytek przed kradzieżą. Dopasowali odpowiedni system, szybko i bez wiekszego bałaganu zjeli się montażem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.03.2014 13:31:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajmowali się montażem autoalarmu w samochodach firmowych, jestem bardzo zadowolony z efektów ich pracy, znakomici fachowcy, gorąco polecam ich usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 27.02.2014 12:11:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mało kiedy ma się do czynienia z specjalistami w dziedzinie montażu instalacji alarmowych w samochodach. Pracownicy firmy Ars Alarm sprawdzili się znakomicie montując alarmy w samochodach należących do mojego przedsiębiorstwa, jestem bardzo zadowolony z ich usług, współpraca z nimi to czysta przyjemność
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.02.2014 12:48:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zatrudniłem ars-alarm aby zajeli się zamontowaniem alarmu i monitoringu na terenie mojej firmy, doradzili jaki system sprawdziłby się najlepiej po czym szybko zabrali się do pracy. Polecam ich usługi to prawdziwi fachowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 16.01.2014 20:34:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrzy fachowcy, znają się na systemach alarmowych jak nikt inny. Doradzili jaki system będzie najopdowiedniejszy dla mnie, zajeli się montażem. Jestem bardzo zadowlona z jakości usług. Wiem, że moja rodzina i dobrytek są bezpieczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 19.12.2013 09:09:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomici fachowcy, szybko i bez problemów wykonali naprawę domofonu w moim domu, jestem bardzo zadowolona z ich usług, to profesjonaliści w każdym calu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 09.12.2013 13:12:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna zaufania. ALarm, który mi załozyli jest łatwy w obsłudze i czuły. Teraz mam poczucie bezpieczeństwa w moim domu. Śpię spokojnie
Opinia dodana przez: dnia: 26.11.2013 09:37:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomici fachowcy, zakładali w moim bloku nowy system domofonów, spisali się rewelacyjnie, szybko i sprawnie wykonali cały montaż, jestem pod wrażeniem ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 31.10.2013 08:00:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szczerze te firmę. Maja najlepsze ceny w Bydgoszczy i do tego są znakomitymi fachowcami. Alarm i czujniki załozyli w moim domu w jedno popołudnie. Sprawdzalismy działanie i wszytsko jest w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.10.2013 08:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawiali niedawno domofon w moim domu, spisali się rewelacyjnie, profesjonaliści w każdym calu, znają się na rzeczy, są szybcy i solidni. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 10.10.2013 12:35:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam, fachowe usługi, zakładałam sobie alarm w mieszkaniu i teraz z czystym sumieniem mogę wyjeżdżać poza miasto nie obawiając się że ktoś może mnie okraść. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 02.10.2013 10:20:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki tej firmie czuję się bezpiecznie. Zamontowali mi instalację bezprzewodową. Koszt usługi nie był wygórowany a ja śpię o wiele spokojniej. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 26.09.2013 12:25:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją