Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Okno Koncept

Zawód: okna - produkcja, sprzedaż  
Adres: Małopolskie, Kraków
Telefon: 122907098
Adres e-mail: biuro(małpa)oknokoncept.pl
Strona internetowa: oknokoncept.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: okna, materiały budowlane, usługi budowlane, rolety, drzwi

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 4069
Data utworzenia profilu: 2013-09-17 09:48:44
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-17 09:48:44 

Opinie o Okno Koncept

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas budowy domu zamarzył mi się przeszklony salon, firma oknokoncept bardzo dobrze spisała się realizując projekt, wszystko wygląda bardzo estetycznie, jest szczelne, nie przepuszcza zimna i hałasu. Dobre ceny, fachowa robota, wysoka jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marika dnia: 2014-03-21 09:58:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona usług firmy OKNO KOCEPT, szybko i porfesjonalnie zajęli się montażem drewnianych okien w całym moim domu, to znakomici fachowcy Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danka dnia: 2014-02-26 09:39:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma, znakomicie się zajęli wykonaniem stolarki okiennej dla mojego domu, jestem zadowolona z efektów ich pracy, to rewelacyjni fachowcy, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-05 09:32:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówiłam rolety zintegrowane z oknami, wszystko wygląda bardzo dobrze, wspaniale poradzili sobie z montażem, profesjonalna firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazia dnia: 2014-01-21 10:10:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała firma, jestem bardzo zadowolona z jej usług, kupiłam w tej firmie ekrany japońskie, które nadały mojemu salonowi bardzo nowoczesny wygląd, jestem bardzo z nich zadowolona wspaniale wygladają
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-12-18 11:43:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z ceny jak i montazu okien drewnianych jakie zamówiłem w firmie Okno Koncept, pełen profesjonalizm i staranność. Fachowcy od montazu spisali się w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-11 10:13:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała firma, zamówiłam u nich okna wykonane w pakiecie bezpieczeństwa zapewniającym podwyższony poziom bezpieczeństwa, odporność na uderzenia, jestem teraz spokojna o sówj dom i zabezpieczenie go pzed włamaniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-11-25 10:53:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomici fachowcy, rewelacyjnie się sprawdzili zajmując się montażem okien Koncept w moim mieszkaniu, jestem zachwycona ich profesjonalizmem i czystym wykonaniem, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janka dnia: 2013-11-14 12:37:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma oferuje szerokie usługi, dlatego wybrałam ją. Pomogła mi w dobrze okien, parapetów oraz rolet. Świetna obsługa. Nie czekałam długo na montaż. Bardzo mili i fachowi pracownicy. Dobra cena. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-30 11:22:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posiadają w swojej ofercie okna Oknoplast w atrakcyjnej cenie, a do tego szybko i solidnie zamontowali mi je we wsałanym domu, to profesjonaliści w każdym calu, solidnie fachowi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-10-15 12:30:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Okno Koncept. Mają znakomite okna, solidnie wykonane, estetyczny wygląd, a wszystko za atrakcyjną cenę. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-01 09:36:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałam nowoczesnego stylu okien. Ciekawą ofertę znalazłam właśnie w Okno Koncept. Solidne wykonanie, szybki montaż. Okna wyglądają rewelacyjnie i są ozdoba mojego domu. Polecam te firmę
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-17 09:50:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją