Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Hymon Energy

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Małopolskie, Tarnów Dojazd 16a
Telefon: 146572020 Kom. 882088408
Adres e-mail: k.kuras(małpa)hymon.pl
Strona internetowa: hymon.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: panele słoneczne, zestawy solarne, systemy fotowoltaiczne,

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 5496
Data utworzenia profilu: 2013-09-10 11:51:25
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-10 11:51:25 

Opinie o Hymon Energy

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrzy fachowcy! MOntaż przebiegł szybko i sprawnie a cena za zestaw przebiła konkurencje również pod względem jakości materiałów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2019-11-21 10:20:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona że dałam się namówić mężowi i zamontowaliśmy ogniwa fotowoltaiczne w systemie wyspowym, jestemśmy niezalęzni od elektrowni i nie musimuy martwić się o rosnące ceny energii, to znakomite rowiązanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-03-24 12:28:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mile wspominam współpracę z firmą Hymon Energy. Zajęli się projektem i montażem panelów fotowoltaicznych w moim gospodarstwie. Poszło im to sprawnie i dzięki nim mamy odpowiednią ilość potrzebnej nam energii, a dodatkowo dbamy o środowisko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: piotr dnia: 2014-02-28 11:35:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma. Szukałam ekipy która zajmowałaby się panelami słonecznymi i trafiłam na nich. Wytłumaczyli mi dokładnie jak działają ich systemy i zdecydowałam się na założenie paneli słonecznych. Polecam tę firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-05 12:31:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z systemów solarnych jakie oferuje firma Hymon Energy. Bardzo dobra jakość, ekologiczny i oszczędny system. Bardzo rzetelna i uczciwa firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2014-01-20 09:13:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy, od kiedy mam zamontowany system wyspowy ogniw fotowoltaicznych już nie musze martwić się o rosnace rachunki za energię, sama jestem w stanie wytworzyć jej wystarczająco dużo aby zapewnić prąð na dzień i noc, to rewelacyjne rozwiązanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-12-18 08:41:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma, jestem bardzo zadowolona ze współracy z nimi, zamontowali w moim domu niezależny system wyspowy elektorwni fotowoltaicznej, dzię?i czemu sam jestem w stanie wytworzyć wystarczającą ilość energii na zaopatrzenie całego mojego domu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2013-12-11 10:21:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Hymon Energy zajela sie wykonaniem zestawu solarnego w moim domu. Dobra wspolpraca z firma. Dokaonali analizy technicznej i prawnej nieruchomosci, przygotowali projekt koncepcyjny i w końcu prjekt wykonawczy. Solidna firma.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-25 08:27:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita współpraca z firmą Hymon Energy. Zajęli się projektem i montażem panelów fotowoltaicznych. Poszło im to sprawnie i dzięki nim mamy odpowiednią ilość potrzebnej nam energii. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-14 08:47:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moge szczerze polecic firmę wykonała dl mojego domu pełen projekt instalicji dachowy oraz pomogli wybrac najlepszy system solarny do moich warunków mieszkalnych oraz budżetowych. Świetni specjaliści.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-30 10:29:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowy projekt i wykonanie paneli słonecznych, które produkuja czysta energię i do tego nie maja zgudnbego wpływu na środowisko. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-15 13:50:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Postanowiłam zadbać o Matkę Ziemię i zamontowałam sobie moduły fotowoltaiczne do wytwarzania energii słonecznej. Jestem z nich zadowolona, to czysta energia i czysty zysk. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-10-01 10:19:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z montazu instalacji solarnej. Wszystko przebiegło jak trzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2013-09-20 08:56:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni specjaliści od paneli słonecznych. Wytłumaczyli mi mechanizm działania, dzięki czemu wiem, że mogę działać ekologicznie. Panele słoneczne sprawdzaja się znakomicie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-12 12:22:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wykonali mi system solarny. szybko i solidnie. wysoka jakość usługi i dzięki nim jestem ekologiczna
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-10 11:53:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją