Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zakład Instalacji Sanitarnych J.K. Stolarczyk

Zawód: instalacje - usługi kompleksowe  
Adres: Łódzkie, Łódź Zakręt 13
Telefon: 426397800 Kom. 601313800
Adres e-mail: akstol(małpa)akstol.pl
Strona internetowa: akstol.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: ogrzewanie, kotłownie, pompy, ekuperacja

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1380
Data utworzenia profilu: 2013-09-06 12:42:11
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-06 12:42:11 

Opinie o Zakład Instalacji Sanitarnych J.K. Stolarczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia dotyczy usługi rozłożenia rur kanalizacyjnych w fundamencie nowego budynku. Uporali się w ciągu jednego dnia, 12 wyjść w podłodze łącznie. Pan Krzysztof dodał więcej wyjść niż zakładał projekt, na wszelki wypadek, gdyby docelowa lokalizacja sanitariatów uległa zmianie (plus za przewidywanie sytuacji, wynikające z doświadczenia). Dodatkowo za fachowością pana Krzysztofa przemawia fakt, że nie "rozorał" wcześniej ubitego podłoża, zaoszczędzając czas dla betoniarza podczas wylewania podłogi na gruncie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2016-11-21 09:07:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjni fachowcy, szybko i porfesjonalnie wykoanli instalację ppompy ciepła w moim domu dzie?i czemu rachunki za energię spadły a w moim domu jest przyjemnie ciepło
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-12-18 09:36:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniali fachowcy, szybko i profesjonalnie zajęli się montażem pompy ciepła w moim domu, dzię?i nm teraz jest wewnątrz ciepło i przyjemnie, a latem panuje przyjemny chłód, to znakomice urządzenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2013-12-11 09:33:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmie tej zlecilam instacje ogrzewania podlogowego. Szybko i solidnie wykonali zadanie. maja konkurencyjne ceny. nie robia fuszerki tylko ze starannoscia realizuja zadanie.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-25 09:00:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna zufania i powierzenia im założenia ogrzewania centralnego, bardzo przypadła mi ich podejście do pracy i klienta, ustosunkowali się do moich uwag, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-14 13:01:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco, bardzo dobrej jakości kotłownie gazowe. Profesjonalne zamotnowalie. Od razu sprawdzili czy wszystko działa. Prawdziwi fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-29 09:29:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma z ogromnym doświadczeniem, montowali w moim mieszkaniu ogrzewanie podłogowe i jestem bardzo zadowolona z wykonanej przez nich pracy, to profesjonaliści w każdym calu. Gorąco polecam skorzystanie z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2013-10-15 09:02:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam instalacje solarne Vaillant. Akstol to solidna i profesjonalna firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-01 13:52:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma. Zamontowali w mojej kotłowni doskonałej jakośi piec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2013-09-20 11:04:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są konkurencyjni na rynku. Mają nowoczesne rozwiązania pompami ciepła. Staranność wykonania, szybki i dokładny montaż
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-06 12:44:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją