Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Magdalena Chróścielewska ( Ziębaczewska)

Zawód: Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-442 Łódź Al. Kościuszki 98/5
Telefon: 42 678 00 78 Kom. 666 609 065 Fax: 42 678 00 78
Adres e-mail: magdalenachroscielewska(małpa)poczt.onet.pl
Strona internetowa: www.chroscielewska-chroscielewski.pl
NIP:
729-237-67-37
Opis działalności: Adwokat, porada prawna, pozew, rozwod, alimenty, podzial majatku, kontakty, wladza rodzicielska, odszkodowania za wypadki, odszkodowania za bledy lekarskie, prawo rodzinne, spadkowe, prawo pracy, Słowa kluczowe: Adwokat, porada prawna, pozew, rozwod, alimenty, podzial majatku, kontakty, wladza rodzicielska, odszkodowania za wypadki, bledy lekarskie, prawo rodzinne, spadkowe, prawo pracy,,nabycie spadku, dzial sp

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3194
Data utworzenia profilu: 2013-01-08 09:38:07
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-28 12:28:21 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Magdalena Chróścielewska ( Ziębaczewska)

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A więc sprawa dotycząca zachowku za spadek wygrana. Ja szczęśliwa. Kancelaria Adwokat Magdaleny Chróścielewskiej to rzeczywiście profesjonaliści. Czułam się bezpieczna, walczyli o mnie jak lwy. I efekt jest- 120 000 zł. Dzięki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gośka T. dnia: 2016-03-17 10:26:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na sprawach spadkowych zna sie kancelaria adwokat Magdaleny Chroscielewskiej wysmienicie. Widac te kilkanascie lat doswiadczenia i nauki. Obsluga i usluga na najwyzszym poziomie. W efekcie wygralem i nie zaplacilem nic zachowku rodzinie. Dostali to na co zasluzyli czyli O. Dlatego to najlepsza kancelaria od spraw spadkowych z Lodzi . !!!!! Tylko dziekk nim prawiedliwosc wygrala. Dziekuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr S dnia: 2016-01-04 04:35:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sa naprawde skuteczna kancelaria od spraw spadkowych w lodzi. Potrafia z prawie zerowych informacji z mojej strony podjac walke by wygrac. Zadziwili mnie ile wykonali pracy. Do tego wszystkie pisma z sadu, od drugiej strony dostawalam od razu. Wszystko wytlumaczone. Byl ze mna ciagly dialog, moglam akceptowac pisma.. Nie nakrecaja na sprawy. Do tego w kancelarii wszyscy mili i kompetentni. Mysla i kombinuja na maxa by pomoc. Pisma trafione w punkt. Jakosc obslugi i uslugi fantastyczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Zareba dnia: 2015-05-24 16:04:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy prawnik z prawa spadkowego w Lodzi. Bardzo zaangazowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Goska dnia: 2014-05-12 09:38:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O pani Magdzie słyszałam wiele pozytywnych opinii, zwłaszcza od znajomych, którzy walczyli z pracodawcą w delikatnej sprawie jaką jest mobbing. Okazała się świetnym fachowcem, z ogromną znajomością prawa pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2014-01-04 12:07:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wg. mnie to najlepszy adwokat w Łodzi, Zanim zaczęłam współpracę w panią Magdaleną, rozmawiałam z wieloma, ale Pani Magda jedyna wydała mi się odpowiednia. I moje przeczucie mnie nie zawiodło. Pomogła mi uporać się z ciężkim rozwodem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta J. dnia: 2013-12-02 20:03:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat w sprawach spadkowych jeśli chodzi o Lodz. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid B. dnia: 2013-09-05 16:41:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadziła moją sprawę rozwodową a później o podwyższenie alimentów od byłego męża. Jest Super ! Polecam ją wszystkim kobietom w potrzebie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2013-01-22 13:29:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-01-08 09:41:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją