Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Magdalena Chróścielewska (Ziębaczewska)

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-442 Łódź Al. Kościuszki 98/5
Telefon: 42 678 00 78 Kom. 666 609 065 Fax: 42 678 00 78
Adres e-mail: magdalenachroscielewska(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa: chroscielewska-chroscielewski.pl
NIP:
729-237-67-37
Opis działalności: adwokat, rozwód, separacja,kontakty, alimenty, podział majatku, nabycie spadku, działspadku Słowa kluczowe: adwokat, rozwód, separacja,kontakty, alimenty, podział majatku, nabycie spadku, działspadku

Ocena: 100% pozytywna 52x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 49x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 47x
Ceny usług: 100% niskie 35x 10x
Ilość opinii w serwisie: 53
Ilość odsłon profilu firmy: 16780
Data utworzenia profilu: 2009-12-05 19:16:20
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-28 10:07:19 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Magdalena Chróścielewska (Ziębaczewska)

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wg mnie to od dluzszego czasu numer 1 w Lodzi jesli chodzi o sprawy rodzinne. specjalizuje sie wprawie rodzinnym od wielu lat. I to widac, ze ma bardzo duze doswiadczenie i wiedze, do tego jest zangazowana, z inicjatywa i bardzo bystra. I do tego bardzo mila.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patti dnia: 2014-12-16 13:02:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcialam podziekowac. Najlepszy adwokat od rozwodow w Lodzi Sprawa zakonczona z orzekaniem o winie meza, dzieci przy mnie, wysokoe alimenty na dzieci i na mnie. Ma na co zasluzyl. Zdziwienie jego bezcenne. Mecenas Chroscielewska to lepsza najlepsza inwestycja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Goska dnia: 2014-09-14 23:38:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poprzednimi opiniami. Konkretna, solidna, empatyczna, angażująca się i co najważniejsze skuteczna w działaniu, mówi szczerze i nie obiecuje gruszek na wierzbie. Moją sprawę poprowadziła rewelacyjnie, jestem bardzo zadowolona. Polecam Panią Mecenas w sprawach rodzinnych bo jest świetna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KasiaP dnia: 2014-08-19 11:15:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat rozwodowy z Łodzi. Wart każdych pieniędzy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2014-03-15 22:09:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mogę wystawić innej opinii bo zbyt dużo zawdzięczam Pani adwokat. Odzyskałam prawo nad opieką nad moim synkiem po wielu latach walki. Możemy teraz cieszyć się naszym szczęściem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IwonkaG dnia: 2013-12-31 09:09:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest naprawdę godna polecenia!! Co zresztą można wywnioskować czytając opinie tutaj: http://premium.e-prawnik.pl/magdalena-ziebaczewska.html Pozdrawiam!!
Opinia dodana przez: Władysław dnia: 2013-12-16 12:27:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miłe zaskoczenie. Pani Magdalena pomogła mi w zaprzeczeniu ojcostwa i rozpoczęciu nowego rozdziału w moim życiu. Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KrzysiekS dnia: 2013-12-15 18:38:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Pani Magdalena pomogła mi w sprawie testamentu. Dzięki pomocy Pani adwokat uzyskałam to co mi się słusznie należało. Pani Magda rzetelnie przygotowała się do rozprawy oraz sumiennie zapoznała się z dokumentami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KamilaZgliczyńska dnia: 2013-12-10 13:18:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pomoc Pani adwokat w sprawach trudnych i skomplikowanych. Uzyskałem pomoc pomimo, że nie było już nadziei. Dziękuje bardzo i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: DamianGierek dnia: 2013-12-09 16:11:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za poprowadzenie mojej sprawy. W trudnej sprawie, walki o prawa rodzicielskie dzięki Pani wygrałam! Jeszcze raz wielkie dzięki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: NikolaS dnia: 2013-12-09 10:06:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie Pani Mecenas działała w sprawie odszkodowania za błąd lekarski. I w sposób rzeczowy i na bardzo wysokim poziomie utarła noska pewnemu bardzo zarozumiałemu lekarzowi. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kalinka dnia: 2013-11-07 15:25:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczna Pani że służyła pomocą i rada. Bardzo dobry kontakt i ceny też w miarę przyzwoite
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KamilaA dnia: 2013-10-25 11:15:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mogę dać innej opinii jak tylko . To jest moje podziękowanie za rozwiązanie bardzo ważnej dla mnie sprawy. Chociaż tyle mogę zrobić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aniaa dnia: 2013-10-22 16:07:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra prawniczka, która pomogła mi wygrać sprawę o podział majątku z moim byłym już mężem. Obawiałam się, że zostanę z niczym, ale pani Magdalena świetnie zadbała o to, aby tak się nie stało, za co jestem jej naprawdę wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna Moszczyńska dnia: 2013-10-15 02:30:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczna Pani Magdalenie za pomoc w uzyskaniu alimentów na moje dzieci oraz w ustaleniu opieki nad córką. Profesjonalna i fachowa praca! Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2013-10-04 13:36:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas to niezwykle kompetentna osoba. Reprezentowała mnie w sprawie spadkowej i przyznam, że efekty, które osiągnęła bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły. Serdecznie polecam panią Chróścielewską!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KasiaBuer dnia: 2013-09-13 18:28:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Magdalena jako Adwokat jest osobą godną polecenia. Pomogła mi bardzo, w czasie gdy moje życie prawie całe się rozsypało. Nie dość, że miałam rozwód to jeszcze w pracy pojawił się problem z umową, którą na szczęście pani Adwokat sprawnie rozwiązała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda M. dnia: 2013-09-04 18:47:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest najlepszym prawnikiem jakiego można sobie wyobrazić. Nie myślałem, że sprawa potoczy się tak szybko, i to jeszcze z tak niesamowitym skutkiem! Na prawdę polecam, świetna wiedza, i podejście do klienta! Zdecydowanie na plus! Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Butterman dnia: 2013-08-30 12:13:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług Pani Adwokat w sprawie o podział spadku i szczerze mówiąc rzeczywiste działania przerosły moje oczekiwania. Dziękuję Pani najmocniej i zawsze będę Panią polecać, bo myślę, że nikt nie załatwiłby tej sprawy lepiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalenia Wolna dnia: 2013-08-29 23:28:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z pomocy Pani Magdaleny kilka tygodni temu. Myślałam, że będzie to przeciętna pomoc, a okazało się, że byłam w bardzo wielkim błędzie. Wszystko dopięte na ostatni guzik, rozprawa wygrana. Jestem wdzięczna Pani mecenas za czas ktory mi pświęciła i uzyskany efekt! Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Małgorzata Gierczyńska dnia: 2013-08-29 18:38:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Magdalena Chróścielewska Ziębaczewska którą znalazłem poprzez stronę internetową www.ziebaczewska.pl to doświadczona profesjonalistka w swoim fachu. Sprawa dotyczyła alimentów. Usługa bez zbędnych nerwów z pozytywnym dla mnie skutkiem. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz Jankowski dnia: 2013-02-27 19:31:56 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt. Skutecznie reprezentowała mnie w mojej sprawie. Dobry adwokat z Łodzi. Polecam współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Damian Łukasik dnia: 2013-02-27 17:41:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Chróścielewska to zdecydowanie bardzo skuteczna prawniczka. Osobiście polecam i przy okazji dziękuję.
Opinia dodana przez: KatarzynaM dnia: 2013-02-25 12:12:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zdecydowanie tą kancelarię.Profesjonalne podejście do klienta i zaangażowanie w sprawę. Mój rozwód to był naprawdę trudny "orzech do zgryzienia", a dzięki pomocy tej kancelarii i adwokat Magdalenie Ziębaczewskiej - Chróścielewskiej jakoś przez to przebrnęłam i wszystko pozytywnie dla mnie się skończyło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta29 dnia: 2013-02-12 22:12:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić kancelarię pani Magdaleny Chróścielewskiej z czystym sercem. Pełen profesjonalizm w wykonywaniu zawodu, mnie pani adwokat pomogła w sprawie związanej z alimentami z którą zupełnie nie mogłam sobie wcześniej poradzić, nawet z pomocą innych osób które nazywały się 'fachowcami'.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Z. dnia: 2013-02-11 20:54:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec!! Indywidualne, ludzkie podejście do każdej sprawy i każdego klienta. Bardzo pozytywnie mnie to zaskoczyłó tak jak i pełen profesjonalizm i to, że ta kancelaria naprawdę skutecznie działa i pomoga. Nie sądziłam, że moja sprawa rozwodowa zakończy się tak szybko i w miarę bezboleśnie. Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krysia40 dnia: 2013-02-07 15:04:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas została mi polecona przez koleżankę. Początkowo nie miałam odwagi złożyć pozwu rozwodowego i rozpocząć te całą machinę-przerażały mnie po porostu wszystkie procedury sądowe oraz koszty etc. Pani adwokat w bardzo fachowy i ludzki sposób zajęła się moją sprawą i poprowadziła ją w ten sposób, że na sali sądowej czułam się bezpiecznie i pewnie. Polecam kancelarię Pani adwokat Ziębaczewskiej każdej kobiecie, która znajdzie się w podobnej do mojej sytuacji.Dzięki pani Ziębaczewskiej rozwiodłam się i mam tę traumę już za sobą - profesjonalnie i z klasą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wika.ka 1978 dnia: 2013-02-06 13:06:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i skuteczna w działaniu. Nie mogę się do niczego przyczepić. Polecam jesli ktoś chce podjąc z tą Panią współpracę.
Opinia dodana przez: Włodzimierz z Retkini dnia: 2013-01-31 11:51:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywne opinie o tej kancelarii są zgodne zgodne z prawdą. Dzięki niej udało mi się uzyskać odszkodowanie za wypadek w drodze do pracy. Konkretna kancelaria z poważnym podejściem do klienta i niedroga!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krystian20 dnia: 2013-01-31 10:06:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mec. Chroscielewska- Ziebaczewska prowadziła moja sprawe o Rozwod. Sprawa byla z orzekaniem o winie. Poświęcala mi zawsze czas kiedy tego potrzebowałam, zawsze była do sprawy przygotowana, znała każdy protokół, każde pismo nasze i strony przeciwnej. Gdy otrzymała pismo strony przeciwnej lub od sady tego samego dnia byłam poinformowana o jego treści. Wszystkie nasze pisma ustalalysmy wspólnie, co jest bardzo ważne . Zaufalam Pani Mecenas i nigdy mnie nie zawiodła. W sadzie przewidywała posunięcia męża, zanim on sam je wymyślił. Dzieki czemu blokowala każdy jego ruch. Spokojnie punktowala swiadkow meza i niego samego, az sami sie pograzyli w swoich klamstwach.Wynagrodzenie bardzo niskie w stodunku do jakosci. Wynagrodzenie określone w sposób jasny, nigdy Panni mecenas go nie zmieniała. Nigdy nie wysłała kogos innego na sprawe, zawsze była osobiście, co było dla mnie ważne.Była ze mną bardzo uczciwa, gdyż nie obiecywała wygranej, tylko powiedziała, ze zrobi wszystko bym wygrała sprawe. I Udało sie nam wygrać. Maz przegrał wszystko- Rozwod z jego winy, drastyczne ograniczenie mu władzy, wysokie alimenty na mnie i dzieci. Polecialam mecenas 2 koleżankom z pracy. Obydwie są zachwycone. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka T. dnia: 2013-01-29 23:42:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kancelarię Magdaleny adwokat Magdaleny Chróścielewskiej - Ziębaczewskiej. Udało mi się dzięki niej uzykać odszkodowanie po wypadku, któremu uległem w czasie pracy! Solidny adwokat, który poważnie podchodzi do każdego klienta i każdej sprawy, którą się zajmuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomasz_łódź dnia: 2013-01-29 19:11:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec!! Pani adwokat prowadziła moją sprawę rozwodową i dzięki jej fachowej i profesjonalnej pomocy sprawa się dobrze zakończyła. Dobry adwokat, który przede wszystkim słucha i stara się i naprawdę konkretnie poradzi i zajmie się wszystkim. Moi znajomi też korzystali z pomocy tej kancelarii i także są zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magda_rat2 dnia: 2013-01-29 17:31:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat! Dzięki tej Kancelarii wygrałam moją bardzo trudną sprawę. Pełen profesjonalizm i przede wszystkim ludzkie podejście do klienta!Dobrze, że w naszym kraju można jeszcze trafić na takich fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agata24 dnia: 2013-01-28 22:28:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Adwokat - wykazała się duża skutecznością w trudnej sprawie, przekazywała każdą informację w sposób przystępny, odpisywała na wszystkie e-maila błyskawicznie. Słowna, rzetelna, dzięki niejwygraliśmy sprawę. Polecam gorąco, naprawdę dobry i skuteczny adwokat z Łodzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Boryszko dnia: 2013-01-28 21:39:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadziła moją sprawę rozwodową a później o podwyższenie alimentów od byłego męża. Jest Super ! Polecam ją wszystkim kobietom w potrzebie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2013-01-22 13:34:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalistka w każdym calu - jest konkretna, szybko kojarzy fakty, potrafi doskonale argumentować, zawsze znajdowała czas na rozwianie wszelkich moich wątpliwości, nie ma problemu ze skontaktowaniem się z nią telefonicznie i e-mailem. Na prawde rzetelny, dobry adwokat w Łodzi,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kors dnia: 2013-01-19 09:44:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalistka od rozwodów, warta każdych pieniędzy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ren dnia: 2013-01-18 13:43:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas od dłuższego czasu pomaga mi w regulacjach finansowych w rodzinie i jestem jej za to wdzięczny. Wszystkie sprawy rozwiązuje na czas. Nie zdarzyło się podczas naszej współpracy żebym był niezadowolony.
Opinia dodana przez: PiotrPawel dnia: 2013-01-10 14:58:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat solidny, pomocny i naprawdę wygrywający sprawy! Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam30 dnia: 2012-12-23 00:09:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny adwokat z indywidualnym podejściem do klienta! Polecam gorąco. Korzystałam z usług kancelarii rok temu i z naprawdę czystym sumieniem mogę polecić, bo jest to profesjonalny fachowiec!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda_Mikruta dnia: 2012-12-22 21:07:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam poniższe opinie!Bardzo dobry fachowiec! Miałam rok temu bardzo trudną sprawę rozwodową, w którą wchodziły tematy majątkowe. Z pomocą Pani adwokat udało mi się szybko i w miarę bezboleśnie ogarnąć temat! Pełen profesjonalizm. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gosia_29 dnia: 2012-12-22 17:52:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Pani Ziębaczewska jest naprawdę skutecznym adwokatem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogumił dnia: 2012-12-20 10:13:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i pomocna Pani adwokat. Co najważniejsze, wygrała sprawę. Polecam innym, bo jestem bardzo zadowolona :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: NataliaSz. dnia: 2012-12-12 12:11:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fachowa prawniczka. sluzyla pomoca i rada w zawilosciach procesu sadowego. ulatwiony kontakt - pani mecenas praktycznie zawsze znalazla dla mnie czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony jacek dnia: 2012-11-20 08:34:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczna Pani Ziębaczewskiej za szybkie przeprowadzenie mojego rozwodu. Obyło się bez nieprzyjemności i zawiłości w kwestii alimentów i opieki nad moim synem. Pani mecenas podczas spotkań zawsze służyła mi radą. W zasadzie dzięki niej zakończyłam pewien duży rozdział w swoim życiu. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Violeta dnia: 2012-11-13 09:08:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja jestem bardzo zadowolony z podziału majątku i pomocy pani mecenas. jak dla mnie wszystko zostało przeprowadzone dokładnie i fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bartoszk dnia: 2012-11-07 13:58:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży plus za merytoryczne przygotowanie i dokładne zapoznanie się z moją sytuacją. Być może to zadecydowało o sukcesie :) Na plus też łatwy kontakt - czułem, że Pani mecenas ma zawsze dla mne czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zibi1967 dnia: 2012-10-31 12:18:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z prowadzenia mojej sprawy i łatwości w kontakcie. W końcu czułam się jak człowiek i nie musiałam się prosić o konsultację, dokumenty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara66 dnia: 2012-10-29 09:13:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła, konkretna, na wszystkie pytania udziela odpowiedzi, przykłada się do spraw które prowadzi. A co najważniejsze wygrała nasza sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: MarcinP dnia: 2012-07-29 10:36:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadzi obsługę prawną mojej spółki. Nigdy, od 2 lat, od kiedy to pomaga mi prawnie prowadzić firmę, nie miałem do niej żadnych zastrzeżeń. Wszystkie czynności prawne były wykonywane terminowo, pilnie, na wysokim poziomie merytorycznym i adekwatnym podejściem do spraw gospodarczym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz Dreska dnia: 2012-07-20 11:00:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo!!! osoba konkretna godna polecenia,dobry kontakt, profesjonalizm, prawo rodzinne ma w małym palcu:)Jezeli ktos szuka adwokata to juz nie musi szukac.naprawde warto!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anita dnia: 2012-04-11 20:54:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzetelna, kompetentna, profesjonalna, umiejąca wysłuchac w pełni i cierpliwie przedstawianej przez klienta sprawy, przebojowa i powalająca na sali sądowej, jest gwarancją wygranej sprawy.Polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz Dynel dnia: 2009-12-09 00:16:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalizm, skuteczność, dbałość o klienta najwyższa jakość usług prawnych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2009-12-05 19:18:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją