Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Limeble

Zawód: Stolarz 
Adres: Pomorskie, Rumia
Telefon: www.limeble.pl Kom. 796649694
Adres e-mail: biuro(małpa)limeble.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Meble na wymiar Słowa kluczowe: kuchnie, zabudowy, szafy,

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x
Ceny usług: 100% niskie 1x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3726
Data utworzenia profilu: 05.08.2013 09:57:52
Data ostatniej aktualizacji: 18.08.2013 18:27:34 

Opinie o Limeble

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękne meble, cudowne wykonanie. Jesteśmy zachwyceni. Firma posiada duże doświadczenie w branży, doradza. Wykonują meble perfekcyjnie pod życzenie klienta. Nie ukrywam, że jesteśmy bardzo wymagający ;) Jakość materiałów i podejście do pracy na 6 z PLUSEM. POLECAM SERDECZNIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna i Michał dnia: 27.10.2020 11:46:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakoś usług i profesjonalizm. Nie pierwsze mieszkanie urządzałam i z nie jedną firmą miałam do czynienia ale tutaj 100 % polecenia. Nie mam do czego się przyczepić! Profesjonalne podejście do klienta, wykonanie usługi, sprzęt, montaż. Rewelacja. POLECAM !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AnitaWika dnia: 06.03.2018 21:24:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny cel i konkretna realizacja. Meble wykonane super, bez zastrzeżeń. Obsługa w firmie, na montażu profesjonalna. Co chcieć więcej. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystian33 dnia: 03.03.2017 14:16:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni z żoną z usług tej firmy. Klasa, profesjonalizm, sprzęt, wykonanie usług i jakość itp... wszystko na najwyższym poziomie. Klasa w każdym calu a meble po prostu idealne zgodne wszystko z projektem...
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 24.11.2016 15:37:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma, porządne podejście a przede wszystkim wykonanie mebli.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 26.08.2013 13:39:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta. Dopasowane wszystko do potrzeb wg.projektu. Jakość materiałów pierwsza klasa bez zarzutu.Terminowość.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: AnnaF. dnia: 05.08.2013 10:02:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją