Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Coral Bio Jerzy Koralewski

Zawód: zwierzęta - artykuły dla zwierząt  
Adres: Śląskie, Dąbrowa Górrnicza
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 3x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x
Ceny usług: 100% niskie 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 629
Data utworzenia profilu: 2013-08-12 11:55:14
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-12 11:55:14 

Opinie o Coral Bio Jerzy Koralewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry sklep. Jestem jego stałym klientem. Zawsze kupuje tam tani pokarm dla moich rybek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2014-02-12 10:22:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały sklep, kupuję zawsze w nim karmę do mojego pupila, innej nie chce jeść a ta którą kupuję w Coral Bio bardzo mu spakuje a w dodatku jest bogata w skłądniki odżywcze, znakomicie wpływające na wygląd i zdrowie mojego pieska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-12-20 10:48:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Sklep ma bardzo dobre ceny. Karma którą kupuję dla moich papużek jest wartościowa a jednocześnie za korzystną cenę. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-05 08:20:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre ceny karm dla kotów. Często moge u nich znaleźc jakaś promocję dla mojego kociaka na zabawke czy jakieś smaczne jedzonko. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-25 13:19:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z lepszych sklepów zoologicznych w mieście. Obsługa miła, umie pomóc w wyborze. Zna się na sprzedawanych produktach. Fachowe doradztwo z zakresu akwarystyki. Korzystne ceny, dobra jakość produktu. Jestem zadowolony z zakupów
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-20 15:11:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep z niskimi cenami i dużym wyborem. Dla mojego kota i psa zakupy robię tutaj. Wszystko w jednym miejscu
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-12 11:56:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją