Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Seven Poland Aleksandra Kajszczarek

Zawód: sklepy internetowe  
Adres: Łódzkie, 95-030 Łódź Rzgów
Telefon: Kom. 793-717-879
Adres e-mail: firma7poland(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.sevenpoland.pl
NIP:
7271332255
Opis działalności: Sprzedaż detaliczna i hurtowa wielobranżowa (głównie produkty biurowe) takie jak np: koperty bąbelkowe, papier ksero, koperty zwykłe Słowa kluczowe: sklep internetowy, tani, tanio,zezyty szkolne, A5, A5/60K koperty bąbelkowe, koperty powietrzne, koperty z zabezpieczeniem powietrznym, koperty zwykłe, papier ksero, wysyłka gratis, Łódź, dostawa gratis, niskie ceny, artykuły biurowe

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 16x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 2229
Data utworzenia profilu: 08.06.2013 23:52:34
Data ostatniej aktualizacji: 09.08.2013 22:29:33 

Opinie o Seven Poland Aleksandra Kajszczarek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna bardzo dobra komunikatywność ze sprzedającym Polecam...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bardzo dobra i fachowa obsuga POLECAM.........
Opinia dodana przez: wena91 dnia: 23.08.2013 21:27:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Serdecznie polecam zakupy w firmie Seven Poland. Otrzymałam odpowiedź na każde zadane pytanie. Obsługa jest przemiła i bardzo życzliwa, pomaga w każdej, nawet najbanalniejszej kwestii. Ponadto, gdy zakupiłam koperty, które w wyniku błędu były dostępne jeszcze na stronie Firmy, a nie było ich już u Sprzedającego została mi zaproponowana zamiana na większe, droższe, bez jakichkolwiek dodatkowych kosztów. To już moje 3-cie zakupy a jestem, że będzie ich znacznie więcej :) PS. Serdecznie pozdrawiam Pana Marcina, który cierpliwie znosił każde moje, nawet najgłupsze pytanie :) Po tysiąckroć polecam!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie miałam żadnych reklamacji, ale domniemuję, że nawet gdybym miała poziom byłby arcywysoki :)
Opinia dodana przez: Natalia Gorzała dnia: 21.08.2013 21:31:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny kontakt z sprzedawcą,szyba przesyłka oraz odpowiada na każde pytanie. Wielki pozytyw POLECAM !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Liliana 1872 dnia: 16.08.2013 13:12:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona zakupu .paczka przyszla bardzo szybko a produkt jaest bardzo dobry
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agnieszka dnia: 09.08.2013 15:32:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam sprzedającego, wzorowy kontakt, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem :) Z chęcią będę zamawiać u Was częściej :) Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jaroslaw-66 dnia: 09.08.2013 13:17:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna, błyskawiczna wysyłka i świetny kontakt z kupującymi. Przedmiot zgodny z opisem i dobrze zapakowany. No i w dodatku bardzo tanio. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak danych
Opinia dodana przez: diaaablica_xdd dnia: 07.08.2013 20:17:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabi dnia: 07.08.2013 18:23:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm!!!!Gorąco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamisia29 dnia: 07.08.2013 08:51:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia,bardzo dobry kontakt,szybka wysyłka.Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anetka242 dnia: 04.08.2013 20:56:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Atrakcyjna cena. Bardzo szybka wysyłka. Dodatkowo otrzymałam 2 koperty gratis. Na pewno jeszcze skorzystam z usług w/w firmy. Szczerze polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: annie211 dnia: 26.07.2013 20:39:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% P*O*Z*Y*T*Y*W! Świetny kontakt ze Sprzedającym! Expresowa i dobrze zabezpieczona przesyłka! Atrakcyjna cena + GRATISY! Najtańsze koperty! Super jakość! Jeszcze do Was wrócę! Dziękuje i pozdrawiam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sh.stylesme.pl dnia: 18.07.2013 22:38:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przesympatyczna obsługa, pozytywne podejście do całej transakcji. Elastyczni dystrybutorzy dostosowujący sie do wymagań klienta. Atrakcyjnie niska cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anonim K dnia: 16.07.2013 17:33:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% pozytyw, wszystko ok bez jakichkolwiek zastrzeżeń, szybki czas realizacji, Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lidiag13 dnia: 26.06.2013 11:01:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka i fachowa obsługa mojego zamówienia..polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie musiałam korzystać :)
Opinia dodana przez: bietka001 dnia: 25.06.2013 21:37:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki pozytyw , bardzo dobry kontakt , terminowe płatności wszystko na najwyższym poziomie , a przy tym miło:) Polacamy ALEPAK opakowania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ALEPAK dnia: 25.06.2013 06:47:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam sprzedającego, wzorowy kontakt, wszystkie wątpliwości rozwiane, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem :) Z chęcią będę zamawiać u Was częściej :) Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia Gwiazda dnia: 19.06.2013 11:36:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Miła, fachowa obsługa, szybki czas realizacji zamówienia. A do tego towar z najwyższej półki w niskiej cenie. Takich fachowców nam trzeba. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 18.06.2013 20:35:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Firmę Seven Poland! Koperty bąbelkowe najwyższej jakości, po cenie najniższej na rynku. Osobiście nie znalazłam lepszej oferty na rynku. Bardzo profesjonalna obsługa! Na pewno będę dalej współpracować z Firmą Seven Poland. POLECAM! POLECAM! POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota Domowicz dnia: 11.06.2013 09:35:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt !!! Koperty naprawdę bardzo dobrej jakości aż jestem zdziwiony że tak tanio :) Po zalicytowaniu umówiliśmy się na odbiór osobisty w Łodzi tak więc po godzinie od zakupu mam już koperty Wielki POZYTYW POLECAM i Pozdrawiam !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Blood-Angel dnia: 08.06.2013 23:57:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją