Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Piotr Dębski

Zawód: Adwokat 
Adres: Śląskie, Gliwice
Telefon: 32 231-42-27
Adres e-mail: adwokat.debski(małpa)vp.p
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 0% pozytywna 6x

Jakość usług: 0% wysoka 5x
Terminowość: 0% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 0% niskie 1x 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1022
Data utworzenia profilu: 2013-08-08 08:49:12
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-08 08:49:12 

Opinie o Piotr Dębski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: do mecenasa trafiłam z polecenia. prowadził, chodź to może niewłaściwe sformułowanie moją sprawę rozwodową. Na pierwszą rozprawę się spóźnił (kancelaria mieści się naprzeciw sądu) i był kompletnie nieprzygotowany tak więc wniósł o uzupełnienie dowodów. Na drugą rozprawę przysłał żonę - to dopiero była porażka. Nawet nie zapoznała się z aktami. Musiałam zmienić adwokata, oczywiście mecenas nie zwrócił mi poniesionych kosztów. Mam wrażenie, że mecenasa interesuje tylko honorarium. Absolutnie odradzam!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-08-04 22:10:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: klamca.Nie przychodzi na rozprawy,wspolpracuje z oskarzonym a nie ze swiadkiem.Jesli sie stawial to nie byl wogole przygotowany.Prawie zamordowali mi ojca a ten...zdradzal nasze dane i bral od nas pieniadze ,sama niewiem za co.Bardzo dlugo sie ciagla sprawa.latami.Ze skutkiem...oczywiscie uniewinneni obojetnie ze byli swiadkowie i dowody.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Glück dnia: 2014-06-23 14:08:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE BEDE SIE ROZPISYWAC... MEGA FATALNY ADWOKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-04 16:11:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam z polecenia. Sprawe prowadziła żona Pana Dębskiego. Pierwsze spotkanie z Panią adwokat dawało wiele nadzieji i wydawało mi się że trafiłam w odpowiednie ręce. Po paru sprawach na które Pani adwokat przeważnie sie spóźniała i cały czas myliła powtarzane za kazdym razem fakty, sprawe bez porozumienia ze mną przekazała swojemu aplikantowi.... Od tej pory rola Pani adwokat ograniczała się do pobierania opłat. Aplikant pod 50-tke potrafił jedynie udzielać dobre rady przed rozprawą bo na samej rozprawie moim zdaniem nie robił nic!!!!! Nie potrafił zadać konkretnych pytań, nie słuchał co do niego mówiłam i nie miał pojęcia który świadek zeznaje na czyją korzyść!!!!! Nie zadał pytań o które go prosiłam. Gdyby nie inteligentny sędzia przegrałabym bym oczywistą sprawę do wygrania. A co najlepsze po ogłoszeniu wyroku, na którym nikt z kancelarii sie nie stawił, Pani adwokat stwierdziła, że zwrot kosztów adwokackich od oskarżonego, który przegrał należą się nie mnie jako stronie oskrżającej ale o dziwo pani adwokat, która dostała już honorarium ode mnie za "prowadzenie" tej sprawy. Bardzo, bardzo nie polecam!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: zawiedziona dnia: 2013-10-07 00:22:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam z polecenia - ale trafiłam kulą w płot! Usługa fatalna - rozmawia z klientem, kasuje za usługę i bez uprzedzenia i zgody klienta oddaje sprawę swojej żonie, która nie ma zielonego pojęcia o robocie adwokata jak też słabo orientuje się za bardzo w danej sprawie. Niestety w wyniku niekompetencji Pani Dębskiej sprawa właściwie prosta i jednoznaczna (również według niego) zostaje przegrana. P.Dębski nie stawia się na ani jednej sprawie, a Pani Dębska przychodzi spóźniona, nie potrafi zadawać pytań ani świadkom ani klientowi, nie ma pojęcia o swoim zawodzie, jest zupełnie nieprzygotowana do sprawy, w mowie końcowej duka i wystękuje coś, właściwie przeczytawszy słowo słowo treść napisaną wcześniej i znaną sędziom. Klient, będąc reprezentowanym nie może sam się odezwać a wychodzi na to, że lepiej poradziłby sobie, gdyby sam się wypowiadał.Z prostej i oczywistej sprawy wyszła trauma na całe życie, poczucie krzywdy i niesprawiedliwości, poczucie absolutnej bezkarności dla strony przeciwnej, która śmieje się w twarz również Panu Dębskiemu. Uważajcie, bo oddajecie swoje losy w ręce człowieka, który jedynie potrafi upominać się o pieniądze nic nie dając w zamian, umie też być niegrzeczny, właściwie to mam wrażenie, że to nie ja jego zatrudniam, ale on mnie, bo ja do swojego pracodawcy tak się nie odzywam. Nie wiem, jak wyglądałaby sprawa, gdyby sam ją prowadził, nie dał mi szansy się dowiedzieć. Miły i współczujący na początku, ma głęboko gdzieś klienta i jego problem, liczy się kasa i sztuka. Absolutnie nie polecam i chciałabym aby i mnie ktoś ostrzegł, bo dla mnie to duże pieniądze a wyrok był gorszy niż byłby bez jego udziału.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Bardzo zawiedziony klient dnia: 2013-09-21 15:48:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piotr Dębski jest adwokatem niekonkretnym, zupełnie nie angażującym się w sprawę swojego klienta, jest zwyczajnie leniwy. Wypiera się swoich rad w chwili gdy okazują sie być niekorzystne dla klienta. Naraził mnie na bardzo poważne konsekwencje finansowe swoim żałosnym doradztwem a na koniec wszystkiego się wyparł. Jest dwulicowy i chamski. Zupełnie nie widać zaangażowania w problem klienta, bardzo słaby fachowiec jeśli chodzi o przepisy prawne, niesłowny, niekonkretny, nie pamięta faktów, przychodzi na sprawę nieprzygotowany, jeśli w ogóle przychodzi. Zupełnie nie stara sie pomóc a jedynie odbębnić usługę i zainkasować honorarium. Pilnuje wyłącznie własnego interesu wprowadzając klienta w błąd korzystny dla niego samego. Będzie dla Ciebie miły i uprzejmy na początku, a gdy podpiszesz pełnomocnictwo radź sobie sam/a. Zdecydowanie odradzam Trzymajcie się od niego z daleka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rozczarowany dnia: 2013-08-08 09:08:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją