Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Firma ogólno-budowlana ZYG- MAL Grzegorz Zygmunt

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-113 Bydgoszcz Sieroca 16/9
Telefon: Kom. 693 329 463
Adres e-mail: grzegorzzygmunt1972(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: usługi remontowe i budowlane Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 11x 1x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 4538
Data utworzenia profilu: 2013-08-07 08:21:16
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-07 08:21:16 

Opinie o Firma ogólno-budowlana ZYG- MAL Grzegorz Zygmunt

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomici fachowcy, szczerze mogę polecić, znają się na swojej robocie, nie obijają się, ściany są idealnie wyprowadzone i pomalowane. Niedrodzy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-02-28 12:58:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całą pewnością mogę polecić usługi tej firmy, świetnie się spisali przy układaniu podłóg w moim mieszkaniu, szybko i profesjonalnie, rewelacyjni fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2014-02-11 19:55:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, wraz z mężem postanowiliśmy odnowić elewację garażu. Zatrudniliśmy specjalistów z tej właśnie firmy i nie zawiedliśmy się. Pracownicy stawili się przed czasem, swoją robotę wykonali z perfekcją. Nie "palili głupa", a na prawdę bardzo się przyłożyli do swoich zadań. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-22 08:51:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma, jestem bardzo zadowolona z ich usług, wykonane przez nich malowaniem wnętrza mojego mieszkania poszło im szybko i profesjonalnie wykonali całą pracę, współpraca z nimi to przyjemność
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-12-20 09:02:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy jeżeli chodzi o tynkowanie. Szybko i dokładnie wykonali swoją pracę. Mój dom wygląda teraz jak nowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kacper dnia: 2013-12-09 17:27:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma, rewelacyjnie się spisali wykonując wykończenia w moim mieszkaniu, to znakomici fachowcy, szybko i profesjonalnie wykonali zlecone im zadanie, jestem bardzo zadowolona z jakości ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-11-12 07:55:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza firma remontowa, jaka kiedykolwiek zatrudniłam. remontowali moje biuro, żeby je odświeżyc i unowoczesnić. Doskonale się spisali, zdążyli w terminie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-05 08:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i solidna firma, wykonywali roboty wykończeniowe w moim domu i jestem bardzo zadowolona z ich pracy, to profesjonaliści w każdym calu, gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renia dnia: 2013-10-25 12:09:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Zyg-MAl dba o jakość swoich usług. Remont nie przeciągał się, dotrzymali terminu. Solidnie wykonali swoje zadanie. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-11 13:10:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobrze wykonany remont mojego domu. jestem pod wrazeniem jego efektu. wszystko wyglada niczym nowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-30 11:30:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług jakie oferuje ta firma. Już od dłuższego czasu nosiłam się z remontem sypialni, lecz zawsze jakoś albo porozumienia z fachowcami brakowało, albo jakość usług zostawiała wiele do życzenia. Moje marzenie zostało na reszcie zrealizowane, na reszcie mogę wypoczywać spokojnie i się relaksować. Jakość usług jakie oferuje firma Zyg Mal przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Z całego serca polecam ich usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aassss dnia: 2013-09-20 09:16:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma. Wykonywali u mnie remont. Starannie i sprawnie. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-12 10:40:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała u nas remont. Robota paliła im się w rękach. Efekt końcowy bardzo dobry. Wysoka jakość usługi. Polecam firmę
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-03 09:45:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrzy specjaliści od robót budowlanych wykończeniowych. Mają bardzo konkurencyjne ceny. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-20 11:39:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam tych fachowców. Ostatnio w całym mieszkaniu położyli mi panele i płytki i jestem zadowolona. Wszystko wygląda wspaniale. Pracowali szybko z dbałością o szczegóły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natala dnia: 2013-08-07 08:21:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją