Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ośrodek szkolenia Kierowców AUTO- LEX

Zawód: nauka jazdy  
Adres: Małopolskie, 33-100 Tarnów Nowy Świat 19/3
Telefon: (14) 622-23-33
Adres e-mail: www.autolex(małpa)idsl.pl
Strona internetowa: www.autolex.idsl.pl
Opis działalności: nauka jazdy Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 13x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 1910
Data utworzenia profilu: 2013-08-02 08:19:57
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-02 08:19:57 

Opinie o Ośrodek szkolenia Kierowców AUTO- LEX

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam ! Najlepsza szkoła w Tarnowie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-06 10:58:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ośrodek wszystkim początkującym kursanta. Miła atmosfera,ciekawe wykłady. J.Scieński to instruktor z powołaniem i dużą ilością cierpliwości i humoru. Odradzam jazdy z J.Kuklińskim zostałam zniechęcona do dalszej nauki jazdy po 4godz jazd z nim. W czasie gdy miałam 10godz jazd z 30.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2016-05-09 14:11:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się. Mają naprawdę fenomenalnych instruktorów, którzy z pasją podchodzą do swojego zajęcia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Naterd dnia: 2014-05-18 09:42:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma, co tu dużo kryć. Mają świetne podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Berek dnia: 2014-05-14 09:47:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomimo mojego wieku (bo nie jestem już dwudziestolatkiem) bardzo sprawnie przebiegł kurs. Instruktor zdawał sobie sprawę, że musi inaczej do mnie podejść niż do studenta i rewelacyjnie udało mi się przyswoić wiedzę. Prawko w kieszeni!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2014-04-21 12:57:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mogłam lepiej się trafić!!!Wspaniały są tam wszyscy!Będę ich polecać i moich dzieci tam po prawo jazdy się udać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-03-03 08:44:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny ośrodek szkolenia kierowców, moja kuzynka uczyła się w nim jeździć i bardzo sobie chwaliła ten ośrodek więc i ja postanowiłam sie do niego zapisać, i faktycznie jest tak jak mi opowiadała, wspaniali instruktorzy i miła atmosfera, to najlepsza szkoła w Tarnowie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-12-20 11:16:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tej szkole na pewno nauczysz się jeździć. Instruktorzy dbają o swoich kursantów, nie krzyczą, ale tłumaczą każdy błąd. Znają trasy egzaminacyjne, a samochody są takie same jak na egzaminie. Zdałem za 1 razem, a wcześniej nigdy nie siedziałem za kierownicą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2013-12-09 10:04:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie szkołe ayto-lex, jestem zachwycona efetem nauczania, bo zdałam za pierwszym razem, jazdy w tej szkole były dla mnie sama przyjemnością, świetne podejście do kursanta, bardzo dobrze ułozyłam sobie grafik jazd z instruktorem,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-12 13:33:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z nauki w tym ośrodku, dzięki p. Wojtkowi szybko i bez problemów zdałam egzamin na prawo jazdy, jego wskazówki okazały się bardzo cenne. Znakomita szkoła, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lila dnia: 2013-11-05 13:09:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sie ciesze, że koleżanka mnie namówiła na zapisanie sie do Ato-lexu, świetna szkoła! bardzo dobre przygotwanie do testów, szkoła udostepnia za darmo sale komputerową i instruktora do ćwiczeń. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-28 09:13:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam sie z poprzednikiem, to najlepsza skszkoła w Tranowie. Super instruktorzy,nowe samochody, fajny plac i super teoria. Nie mogłam uwierzyc, że zdałam za pierwszym razem, ale to wszystko dzieki tej szkole!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-11 13:58:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie można wymarzyć sobie lepszej szkoły do nauki jazdy samochodem. Możliwość korzystania z najnowszego oprogramowania i sprzętu audiowizualnego niesamowicie ułatwia naukę zasad ruchu drogowego, a co ważniejsze pomaga w zdaniu egzaminu. Doświadczenie jakim dysponują instruktorzy przekłada się na umiejętności prowadzenia samochodu, a wszystko przebiega w sympatycznej atmosferze.Każdemu, kto szuka profesjonalnej szkoły na nauki jazdy samochodem serdecznie polecam Auto- LEX.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aassss dnia: 2013-09-20 12:15:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdałam za pierwszym razem. Nauka jazdy w Auto-Lex to gwarancja sukcesu. Świetni instruktorzy, którzy potrafią uczyć. Wsiadłam po raz pierwszy do auta ale nie stresowałam się za bardzo gdyż atmosfera była wyśmienita. Bardzo dobrze czułam się za kółkiem
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-11 13:24:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna szkoła, dzięki nim zdałam za pierwszym razem. Bez stresu wsiadałam do elki, nauczyli mnie tras egzaminacyjnych ale także bezpiecznej jazdy. Czuję się dobrym kierowcą
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-30 12:24:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super szkoła. Nie mam problemu z siadaniem za kierownicę, dzięki nim polubiłam jazdę samochodem. Super kurs, bezstresowa atmosfera
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-20 11:41:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kurs w tej szkole zaliczam do bardzo udanych. Podobało mi się, że stan techniczny aut był bardzo dobry i jeździło mi się bez problemów. Zdałem za pierwszym razem i polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roni dnia: 2013-08-02 08:20:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją