Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dom Weselny - ZACISZE

Zawód: restauracje  
Adres: Warmińsko-mazurskie, 14-400 Pasłęk Kraszewskiego 17
Telefon: Kom. 512 007 919
Adres e-mail: sala(małpa)zaciszepaslek.pl
Strona internetowa: www.zaciszepaslek.pl
Opis działalności: Organizacja uroczystości okazjonalnych. Słowa kluczowe: wesela, imprezy, konferencje

Ocena: 100% pozytywna 27x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 25x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 25x 1x
Ceny usług: 96% niskie 25x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 29
Ilość odsłon profilu firmy: 2686
Data utworzenia profilu: 2013-07-30 09:39:44
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-30 09:39:44 

Opinie o Dom Weselny - ZACISZE

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywne zaskoczenie! Ta sala, to dla mnie dowód na to, ze można zorganizować wesele niedrogie, ale w dobrym stylu. Lokal spełnił nasze oczekiwania. Zarówno dekoracje, jak i jedzenie sprawiło, że naprawdę bardzo cieszyliśmy się z wyboru. Serdecznie dziękujemy za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-28 08:01:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przepiękny lokal. Menadżer od razu wzbudził nasze zaufanie,a ich oferta zdobyła nasze serce. Wesele zostało zorganizowane zgodnie z naszymi ustaleniami. Dziękujemy serdecznie za pomoc, za wsparcie, za zajęcie się naszymi gośćmi. To wesele zapamiętamy do końca życia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-13 00:16:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymarzony lokal na wesele! Spędziliśmy ten wieczór i noc naprawdę tak jak tego chcieliśmy. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Sala jest duża, nikt nie wchodzi sobie w paradę , że tak powiem. Jedzenie wyśmienite , a zespół doradzony nam podczas ustaleń naprawdę godny zaufania. Dokonaliśmy dobrego wyboru. Dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-23 23:34:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładny lokal. Nowoczesny, klimatyzowany, do tego dobrze urządzony. Nie ma tu wygórowanego luksusu, ale jest ta rodzinna atmosfera, ta domowść miejsca, która mnie osobiście przekonała do organizacji wesela właśnie tutaj. Parking w otoczeniu pięknej zieleni, spokojna, cicha okolica. Bezpiecznie. Lokal w pięknym miejscu. Pełna obsługa kelnerska i wszystko możliwe do ustalenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-16 01:24:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja była m tu na imprezie ostatkowej i było po prostu ekstra! Znakomite jedzenie a obsługa przyjazna i bardzo uprzejma. Czułam się tu doskonale i wybawiłam za wszystkie czasy. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tamara dnia: 2015-02-23 10:11:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po sylwestrze tym miejscu jestem nim absolutnie oczarowana. Zabawa była doskonała. Pierwszy raz wyszliśmy z mężem na bal i to był doskonały wybór.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 2015-01-05 19:45:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salę tę oglądałam najpierw w Internecie i od razu przypadła mi do gustu. Dla mnie prawdziwa rewelacja. Jestem pod wrażeniem! Doskonałą i bardzo sprawna organizacja przyjęcia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: natalia dnia: 2014-11-21 13:17:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjęcie w takim miejscu, to było moje marzenie, które się spełniło. Miejsce jest po prostu urocze. Bardzo duży parking, stylowe wnętrza, spokojna okolica, malownicza.... Super...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Balcerowska dnia: 2014-10-23 09:29:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta sala jest rewelacyjna. Piękne otoczenie oraz parking dla gości to ogromna zaleta. Przyjęcie weselne na którym byłam gościem było naprawdę udane. Dziękuję za zaproszenie oraz naprawdę fantastyczną zabawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tosia dnia: 2014-10-02 18:24:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce bardzo mnie się spodobało. Nowoczesne wnętrze, emanujące elegancją i klasą, przestronnie, klimatycznie i na dodatek tak przytulnie. Obsługa w czasie wesele dopilnowała wszystkiego, zadbała o to by nikomu niczego nie brakowało. Jesteśmy zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nikola dnia: 2014-09-20 10:43:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Imieniny mojego męża zawsze obchodzone są bardzo hucznie. Tym razem postanowiłam skorzystać z oferty tej sali. Andrzejki były naprawdę udane. Wybór menu był naprawdę szeroki, a obsługa kelnerska jest naprawdę znakomita. Jestem zachwycona, że wybrałam właśnie to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irka dnia: 2014-08-27 17:54:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piątą rocznicę ślubu zdecydowaliśmy się zorganizować w tym miejscu. Chcieliśmy przeżyć ten dzień bardzo uroczyście i w gronie naszych bliskich. Obie rodziny są liczne, więc tutaj wszyscy pomieścili się bez trudu. To było niezapomniane przyjęcie. Obsługa była rewelacyjna i co chwilę przynosiła różne pyszności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-08-09 14:43:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym miejscu organizowałem przyjęcie po chrzcinach mojego dziecka. Było naprawdę rewelacyjnie. Ta sala jest klimatyzowana dzięki czemu przyjemnie spędziliśmy tutaj czas. Dodatkowo menu było rewelacyjne. Cieszę się, że wybrałem to miejsce. Przyjęcie doskonale się udało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-04 17:30:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z mężem zorganizowaliśmy tutaj swoje wesele. Przyznam, że bardzo długo szukaliśmy odpowiedniego domu weselnego na poziomie i w obliczu różnych ofert, to oferta Domu Weselnego Zacisze spodobała nam się najbardziej.Właściciel domu Zacisze okazał się być bardzo miły człowiekiem, wszelkie upodobania przyjął ze zrozumieniem i zrealizował wszystko dokładnie tak jak chcieliśmy. Od ułożenia stołów, poprzez wszelakiego rodzaju dekoracje, aż po jedzenie czy wszelkie inne atrakcje. Elokwentny, chętny do pomocy, otwarty na propozycje klientów. Jedzenie przygotowane zostało rzetelnie, na stołach pojawiło się ciepłe, smaczne, i aż goście chwalili nas za doskonały wybór miejsca. Obsługa podczas wesela wykazała się wysoką kulturą osobistą, doświadczeniem i taktem. Dokładnie wiedzieli kiedy zabrać jedzenie i zastąpić je nowym. Co do samej sali... Z początku nie wydawała się taka duża, ale w praktyce.. po odpowiednim ułożeniu stołów pojawiło sie naprawdę dużo miejsca, dzięki czemu uroczystość przebiegła w komfortowych warunkach. Cena... jak na taki poziom, takie podejście personelu i takie jedzenie to moim zdaniem naprawdę niska. W porównaniu do innych oferowanych domów weselnych, to tylko Zacisze spodobało nam się jednoznacznie. Cieszymy się, że całą resztkę jedzenia dostaliśmy do domu, bardzo ładnie spakowaną ;-). Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena Stasiak dnia: 2014-06-17 14:15:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam w Zaciszu na Studniówce było super wszystko nam pasowało teraz zarezerwowałam termin na wesele 2016. SUPER
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: lola dnia: 2014-05-27 17:55:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w różnych lokalnych ale tu wszystko na wysokim poziomie obsługa miła i uśmiechnieta .Jedzenie pyszne i pod dostatkiem .Byłam w innym lokalu to po pewnym czasie strach było coś jeść bo kurz z podłóg był na pszekąskach .A w Zaciszu bez kurzu .Poprostu lokal dla mnie i moich znajomych na wysokim poziomie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rybka dnia: 2014-03-26 07:40:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam byłem na Sylwestra było super dużo posiłków, orkiestra grała na żywo, fajerwerek dużu i jeszcze do domu odwieźli,cenna najniższa w okolicy .Bardzo dziękujjjjjje
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewcia dnia: 2014-03-24 12:28:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na ta dziurę jak nasz ,,Paslek,,to Zacisze to raj sam tam chodze i polecam bylem tam na 3 weselech zabawach sylwestrowych oraz ostatkazh teraz tez sie wybieram pozdrawiam wlascicielo oraz obsluge
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-02-18 08:54:07 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak tak,ja też uważam że bardzo przeciętnie,spęd bez charakteru!W sumie żałuję że tam poszłam,ale nigdy nie wiemy co nas czeka,nie polecam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2014-01-14 10:35:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Aby się wybrać na bal sylwestrowy do Zacisza myśleliśmy już od 3 miesięcy, gdy okazało się że jest organizowany to nie wahaliśmy się ani chwili i od razu się zdeklarowaliśmy, teraz wiemy że dobrze zrobiliśmy, Sylwester był super to była niezapomniana noc i jeden z najbardziej udanych Sylwestrów jakie miałem okazje przeżyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-09 08:19:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za wspaniałą zabawę, było dokładnie tak, jak sobie wymarzyliśmy. Piękna noc.
Opinia dodana przez: Julka i Daniel dnia: 2013-12-05 11:30:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam nadzieję, że będą organizować jakiś bal sylwestrowy. No cóż lokal zrobił na mnie niesamowite wrażenie kiedy byłem na urodzinach kolegi. Szczególnie smaczne było jedzenie podane przez obsługę. Pyszna tradycyjna kuchnia polska. Czego chcieć więcej. Po prostu delicje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-21 09:16:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna sala, idealna na organizację wesela duża wszechstronna i właśnie na weselu tam byłam. Salę oczywiście udekorowano i przygotowano do tej pięknej uroczystości. No a trzeba też dodać, że usługi gastronomiczne też stały na wysokim poziomie kuchnia pyszna, a posiłki wyglądały smakowicie i takie też były.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-19 10:39:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna organizacja, wszystko poszło dokładnie tak jak oczekiwałam. Nie mogłam wyjść z podziwu. Dziękuje !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-22 09:10:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja z kolei jestem bardzo zadowolona. Obsługa bardzo fajna. Zadbali o wszystko i za to im dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-18 10:15:14 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tam na weselu w sierpniu,bez rewelacji,obsługa ok ale jedzenia mało i średniej jakości,nie polecam,byam w fajniejszych miejscach:(
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2013-10-12 11:23:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja !! Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-24 11:25:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie, moja siostra miała tu wesele i pięknie było. Sama bym chciała tu mieć ale zobaczymy ;) Organizacja świetna. Niczego nie brakowało :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-17 13:22:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyprawiliśmy w tej sali osiemnastkę dla córki. Wszystko wyszło idealnie lokal bardzo fajnie przygotował salę i jedzenie. nie było żadnych zastrzeżeń. Jedzenie pyszne, czysto oraz była dobra atmosfera i obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-09 11:17:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją