Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CER-ART2010 Artur Mostek

Zawód: budowlane usługi i remonty Płytkarz 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon: Kom. 781778340
Adres e-mail: cerart2010(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.cer-art2010.pl
NIP:
9151587640
Opis działalności: glazura, remonty, wykończenia wnętrz, usługi dla domu Słowa kluczowe: płytki ceramiczne, malowanie, zabudowy ścianek i sufitów, oświetlenia LED,

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 5x 3x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 4550
Data utworzenia profilu: 2010-02-08 18:24:59
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-25 07:07:47 

Opinie o CER-ART2010 Artur Mostek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo świetny profesjonalista, złoty człowiek. Praca wykonana rzetelnie i starannie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: G dnia: 2017-12-04 12:09:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo profesjonalnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-07 22:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną odpowiedzialnością polecam. Podchodzą profesjonalnie do sprawy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B dnia: 2012-08-09 15:18:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastic work done by Mostek Bros. Always to recommend!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Guest dnia: 2012-06-25 11:20:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu rewelacja. Panowie wykonali całkowity remont łazienki (od wymiany poziomów, kucie ścian po kładzenie kafelek itd.) Wykonali wszystko bardzo starannie wręcz perfekcyjnie. Mili, cierpliwi. Każdą czynność potrafią wytłumaczyć nawet najbardziej ciekawskim osobom (jak ja :) ).Przekazują dużo rad które można wykorzystać w późniejszych drobnych pracach remontowych (np.malowanie, gładziowanie). Cena?- Nie naliczają ogromnej marży jak inni pseudo fachowcy dzięki czemu mają cały czas zlecenia. Ich cena przebija wszystkie oferty. Polecam ich wszystkim znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej&Aga dnia: 2011-11-16 22:03:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie bardzo szybko się wyrabiają z pracą są dokładni i porządni, można na nich liczyć
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: annin dnia: 2010-11-11 15:18:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie doskonale się spisują, wykonują swoją prace starannie i do końca co najważniejsze, maja przyzwoite ceny i polecam ich swoim znajomym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ann dnia: 2010-09-23 15:41:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 2 miesiące temu miałam wykonany kapitalny remont łazienki i salonu remont przebiegł bez zastrzeżeń i bardzo sprawnie. Praca została wykonana na jak najwyższym poziomie co potwierdzają także inne osoby którym polecam tych fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: z tego co mi wiadomo Panowie mają mało reklamacji jednakże podchodzą do sprawy odpowiedzialnie
Opinia dodana przez: Isabel75 dnia: 2010-02-08 18:30:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją