Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Home Invest

Zawód: Deweloper budowlany 
Adres: Mazowieckie, 01-248 Warszawa Jana Kazimierza 64
Telefon: 530 020 020
Adres e-mail: sprzedaz(małpa)homeinvest.pl
Strona internetowa: www.homeinvest.pl
NIP:
5272522169
Opis działalności: Budownictwo Słowa kluczowe: nowe mieszkania na woli, nowe osiedle na woli, nowe osiedla wola, jana kazimierza, warszawa, deweloper, warszawa deweloperzy, mieszkania

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x
Ceny usług: 100% niskie 12x 4x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 1584
Data utworzenia profilu: 2013-07-23 19:04:48
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-23 19:04:48 

Opinie o Home Invest

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem okazję współpracować z deweloperem Home Invest i przebiegała bezproblemowo. Nie ma co ukrywać, widać profesjonalizm i to co cenię szczególnie – uczciwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: szybki sprawny kontakt
Opinia dodana przez: marta dnia: 2018-12-04 16:16:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretni i profesjonalni tyle mogę powiedzieć o Home Invest. Jak dla mnie deweloper na 5+ ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2018-11-21 19:59:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współczuję niektórym którzy mieli jakieś zatargi z developerami. Cieszę się że wybrałem home invest bo uchroniłem siebie i swoją rodzinę od ewentualnych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: RyszardW dnia: 2018-09-04 14:25:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co tu dużo mówić : fachowa robota, bardzo dobre materiały. Ciężko nie polecić ;) 5/5
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman Cz. dnia: 2018-08-28 12:59:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem mieszkanie w Home Invest :) Mieszkania są dosyć jasne, no i akurat tak mi się trafiło że sąsiedzi są bardzo fajni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-22 16:03:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś spokojnie można ufać deweloperom .Jest przecież coś takiego jak ustawa deweloperska, która reguluje wszystkie potencjalne zagrożenia i zapewnia bezpieczeństwo kupującemu. Korzystałem z usług home invest i jestem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maćko90 dnia: 2018-07-18 15:39:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie każdy się nadaje do pracy w Home Invest i ogólnie do pracy w nieruchomościach. Musisz być pewny siebie, przebojowy i odważny. jak posiadasz te cechy to w Home Invest będziesz dobrym pracownikiem i o kasę możesz być spokojny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michuu dnia: 2018-07-17 11:28:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie formalności jasno i czytelnie przedstawiają. Ludzie z ogromną pasją, podchodzący odpowiedzialnie do wykonywanej pracy i dbający o dobro klienta. Tylko Home Invest, warto zaufać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2018-07-11 15:02:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Deweloper deweloperowi nie rowny, jeden jest lepszy we współpracy, drugi bardziej terminowy, trzeci bardziej elastyczny, nie ma sprawdzonego przepisu na dobrego dewelopera. Ja zaufałem home invest i ani trochę nie żałuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martines dnia: 2018-07-10 15:53:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Home Invest. Budowa przebiegała szybko i sprawnie. Pracownicy biura bardzo mili, uprzejmi, służący pomocą i radą. W przyszłości poleciłabym firmę znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2018-05-14 09:07:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odbiór mieszkania odbył się w bardzo miłej atmosferze. Wykończone mieszkanie nie budzi żadnych zastrzeżeń. Firma Home Invest okazała się dobrym wyborem i spełniła wszystkie nasze oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabriella Rubik dnia: 2018-05-02 09:47:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trzeba uważać na wybór dewelopera i to bardzo. My zdecydowaliśmy się na Home Invest. Nie mamy zastrzeżeń do dotychczasowej współpracy z nimi. Zmiany wg aneksu nr 1 zostały uwzględnione i wykonane prawidłowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sara Kolacz dnia: 2018-04-25 09:48:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wkleję tutaj treść maila jakiego wysłaliśmy po zakupie mieszkania od Home Invest, niech ta opinia idzie w świat. "Szanowni Państwo Współpraca z Waszą Firmą byłą dla nas przyjemnością. Profesjonalna obsługa, fachowe doradztwo. Mieszkanie wykończone bez uwag. Życzymy powodzenia w dalszej działalności."
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: Mareccy dnia: 2018-04-19 12:43:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i miły kontakt z biurem sprzedazy, Mieszkanie oddane w terminie, profesjonalne przekazanie kluczy szczegółowe i wyczerpujące objaśnienia ze strony inżyniera i Pana przedstawiciela. Bez problemu zgłoszone usterki z obietnicą ich usunięcia. Jestem bardzo zadowolona z wyboru Home Invest.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: dobra
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-13 12:49:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałem pod mega pozytywnym wrażeniem od współpracy z tą firmą. W biurze panuje świetna atmosfera. Nie miałem żadnego problemu z dogadaniem się z kierownictwem. Wszyscy chętni pomóc i doradzić. Warunki pracy na prawdę dobre. Zdarzyło się, że był problem z klimatyzacją i każdemu zapewnili wiatraczek obok biurka. Na prawdę dbają tu o pracownikach. A jeśli chodzi o ich działalność i usługi to moja siostra kupiła sobie mieszkanie na Jana Kazimierza 64. Cena mieszkania była nawet mniejsza niż można oczekiwać za tak dobrze wykonaną pracę i wykończone mieszkanie. Proces kupienia przebiegał zgodnie ze wszystkimi wczesniej ustalonymi szczegółami i nie było żadnego problemy na żadnym z etapów. Więc polecam i pracę w tej firmie i również zachęcam do zakupu mieszkań bo znają się na tym co robią =)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kwiatkowska33 dnia: 2018-03-18 10:27:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem bardzo zadowolona z tego dewelopera. Metraż mieszkania taki jak było mówione, wszystko się zgadza. Prace trwały szybko. Obsługa klienta na najwyzszym poziomie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie mieliśmy żadnych reklamacji :)
Opinia dodana przez: Antonina dnia: 2018-03-13 15:44:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Home Invest to bez wątpienia najlepszy warszawski deweloper! Wysoka jakość świadczonych usług i przede wszystkim: terminowość. Nowe mieszkania na Woli, które oferuje firma, znajdują się w świetnej lokalizacji: blisko centrum i punktów usługowych. Nowe mieszkania realizowane przez Home Invest posiadają wysoki standard i są starannie wykończone. Deweloper godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fariana81 dnia: 2013-07-23 22:38:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją