Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ECO-HOUSE S.C.

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa  
Adres: Pomorskie, 83-304 PRZODKOWO ZA STRUMYKIEM 34
Telefon: Kom. 609622450
Adres e-mail: eco-house(małpa)eco-house.net.pl
Strona internetowa: www.eco-house.net.pl
NIP:
5891861774
Opis działalności: Budowa domów drewnianych (również do stanu dwewloperskiego), domków letniskowych Słowa kluczowe: domy drewniane, domy ekologiczne, budowa domów

Ocena: 92% pozytywna 13x 1x

Jakość usług: 92% wysoka 13x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 10x 3x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 3665
Data utworzenia profilu: 02.07.2013 17:51:17
Data ostatniej aktualizacji: 02.07.2013 17:51:17 

Opinie o ECO-HOUSE S.C.

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: co do brygady,która stawiała konstrukcję domu ocena pozytywna znają się na rzeczy ale pozostałe ekipy od elewacji i dachu ocena negatywna tyk odchodzi od ścian pęka przy oknach,belkach i parapetach pokrycie dachu jest źle zrobiony nierówno położona blacha i wykończenia
Jakość usług: Niska
Obsługa reklamacji: na poprawienie wad czekam juz prawie 10 miesięcy i nikt sie nie pofatygował żeby przyjechać
Opinia dodana przez: dnia: 14.06.2016 09:58:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybkość montażu i atrakcyjna cena budowy domu przekonała mnie do skorzystania z usług budowlanych firmy Eco House. Kierownik budowy dopilnował najmniejszych szczegółów. Firma pomogła w wyborze odpowiednich materiałów, do budowy domu wykorzystała wysokiej jakości drewno skandynawskie. Ogólnie: dzięki Eco House mamy dom trwały, zbudowany na silnych fundamentach. Jestem pod wrażeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Farbowski dnia: 05.03.2014 10:45:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia i zaufania. Wybudowany dom przez Eco House spełnił nasze oczekiwania. Bardzo dobra cena, fachowość pracowników budujących dom, zaangażowanie kierownika budowy, niesamowity profesjonalizm. Nic dodać, nic ująć. Rekomenduję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyn K. dnia: 24.02.2014 11:25:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Budowa domu z tak profesjonalną firma, która doskonale wykonuje swoją pracę dostosowują się do wymagań klienta - świetna sprawa. Bardzo doceniam to, że tak elastycznie podeszli do naszych pomysłów. Od projektu się zaczęło, a skończyło na profesjonalnej budowie domu. Dom solidnie postawiony, na solidnych fundamentach, a materiał -drewno skandynawskie sprawia, że estetycznie wygląda naprawdę na najwyższym poziomie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lukas dnia: 23.01.2014 13:43:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Budowa domku letniskowego z firmą Eco House została wykonana szybko, w dobrej cenie i przede wszystkim wysokiej jakości. No i drewno skandynawskie,które wykorzystują do budowy domu robi wrażenie. Rzetelnie, nowocześnie i solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 03.12.2013 12:17:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Istny profesjonalizm. Zanim zleciłem firmie Eco House budowę domu, to dokładnie przejrzałem wszystkie opinie na tym i innych stronach. Same pozytywne opinie przekonały mnie do skorzystania z usług firmy. Widziałem ich realizację, które osobiście pokazał mi właściciel firmy. Faktycznie zrobiło to na mnie wrażenie. Niby drewno wydaje się takim nietrwałym surowcem, ale postawione domy przez Eco House zaimponowały mnie solidnością. Nie tylko materiał dobry, ale również budowlańcy z Eco House, którzy stawiają te domy. To kompetentne osoby. Fachowcy z prawdziwego zdarzenia,a nie jacyś amatorzy. Cenię firmy, które potrafią nie tylko się dobrze zareklamować, ale również potrafią w praktyce zadowolić nawet wymagającego klienta. Docenia i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Jasiński dnia: 25.11.2013 15:28:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy ? To coś więcej niż profesjonaliści... Muszę powiedzieć, że z taką firmą, to ja dawno nie miałem do czynienia. Profesjonalna obsługa, szybkość w działaniu, indywidualne podejście do mojej sprawy, później sama realizacja, przy okazji dopełnianie formalności. Wszystko odbyło się na najwyższym poziomie. Nie mam żadnych wątpliwości, że to jedyna firma w Polsce, która buduje TAKIE nowoczesne i oszczędne domu, zachowując przy tym klasę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 06.11.2013 12:27:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam na oku kilka firm z tej branży, i bardzo konkretnie jednak zastanawiałam się nad firmą Eco House. Muszę przyznać, że z tego co się zorientowałam, to za wykonanie takiego domku jaki wykonało dla mnie Eco House, w innych firmach zapłaciłabym o wiele więcej... Aż jestem w szoku, bo nie dość, że mam domek który marzył mi się już od wielu lat, to jeszcze na dodatek zaoszczędziłam na tym interesie. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arleta dnia: 17.10.2013 14:20:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cóż mogę powiedzieć? Jestem zadowolona z firmy. Sama znalazłam ich w internecie, przejrzałam bogatą i nowoczesną ofertę. Zachwyciły mnie przede wszystkim innowacyjne projekty. Ceny w miarę ok, ale patrząc na wysoką jakoś wykonywanych usług, to nie ma czemu się dziwić. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabrysia dnia: 02.10.2013 09:38:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby wszyscy budowlańcy z takim zaangażowaniem podchodzili do wyznaczonych zleceń, to domy w Polsce budowane byłyby z prędkością światła. Firma Eco- House przekonała mnie do ekologii. Ekologiczne domy, tylko pozornie wydają się drogie, ale patrząc w przyszłość możemy dostrzec, że są one bardzo korzystne dla środowiska. Mając na myśli oczywiście nie tylko przyrodę, ale nas - ludzi. Ciekawe wykończenia, pomysły i przede wszystkim odpowiednie materiały, które z profesjonalistami tworzą solidne i trwałe domy na wiele, wiele lat. Mój domek został wybudowany miesiąc temu. Byłam co do projektu trochę wymagająca, ale pan Piotr potrafił mi pomóc i dojść ze mną do trafnego kompromisu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Pełen profesjonalizm.
Opinia dodana przez: Agnieszka Z. dnia: 17.09.2013 15:08:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy i profesjonaliści. Z ich pracy jestem bardzo zadowolony. Postawili mi fajny dom letniskowy za nieduże pieniądze. Wszystko ok, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 22.08.2013 10:54:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma, którą można polecić. Dom wykonany w terminie, z dobrych materiałów, jest solidny, nie ma żadnych usterek czy niedoróbek. Jestem bardzo zadowolony z efektu. Firma jest profesjonalna, dobrze wykonuje swoją pracę. Ekipa jest fachowa, służy radą, dba o zadowolenie klienta. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: GF dnia: 07.08.2013 22:36:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra i uczciwa firma. Jasne zasady współpracy od samego początku. Ekipa chętnie służyła radą, weryfikowała moje pomysły, tak, aby dom był jak najlepszy. Doceniam wiedzę i fachowość. Dom prezentuje się bardzo ładnie. Ceny także ok. Myślę, że sam nie zrobiłbym tego lepiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KM dnia: 30.07.2013 12:41:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra, uczciwa firma. Cała współpraca przebiegła płynnie i bez większych starć - pojawiały się drobne, ale twórcze dyskusje. CZasem Panowie musieli ściągnąć mnie na ziemię uświadomić mi co można zrobić tak zeby było i fajnie i bezpiecznie. Projekt szczegółowy, wykonanie precyzyjne. Domek stoi. Wykańczał bede sam, ale tego co zostało zrobione na pewno nie udałoby mi sie osiągnąć w pojedynke.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 04.07.2013 19:30:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją