Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zakład Szkolenia i Doskonalenia Kadr Sylwia Gołębiewska

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Wielkopolskie, 60-149 Poznań ul. Jugosłowiańska 43
Telefon: 618610033
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 2203
Data utworzenia profilu: 2013-06-19 08:49:49
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-19 08:49:49 

Opinie o Zakład Szkolenia i Doskonalenia Kadr Sylwia Gołębiewska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jetsem bardzo zadowolona ze skzolenia stylizacji paznokci, świetny kurs, bardzo pomocne ćwiczenia, świetna prowadząca no i tez dobra cena za kurs. Poleca,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MOnika dnia: 2014-03-31 08:27:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kurs fryzjerstw. Nauczyłam się wielu nowych rzeczy i dzięki temu jeszcze lepiej mogę prowadzić swój salon fryzjerski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-03-26 12:08:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam sklep pazurki.com.pl maja znakomitej jakości lakiery, kupuje u nich już od roku i za taka cenę nie znajdzie się lepszej jakości. Trwałe, ładne kolory, dobrze się trzymają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-28 09:02:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne lakiery do paznokci, długo się utzymują i nie odpryskują a w dodatku sa dostępne w atakcyjnych cenach, W lakiery zaopatruję sie tylko u p. Sylwi, są najlepszej jakosci
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2013-11-21 10:28:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ich kosmetyki do paznokci są znakomite. Kupiłam lakiery i są rewelacyjne nie dość że maja ładny kolor to jeszcze długo utrzymują się na paznokciach. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-22 12:58:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne szkolenie z zakresu stylizacji paznokci. Jestem zadowolona z moich wyników oraz pracy włożonej przez prowadząco. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-08 13:59:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrej jakości kosmetyki do stylizacji pazokci, nie niszczą płytki i długo utrzymuje się na nich efekt. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-25 11:21:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ich kosmetyki do stylizacji paznokci są rewelacyjne. Wytrzymałe i nie niszczą paznokci. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-10 10:50:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajne kosmetyki do stylizacji paznokcie. Proste w użyciu, przynoszące bardzo fajne efekty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2013-08-19 09:00:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne szkolenie. Zdobyłam kwalifikacje kosmetyczki. Bardzo dobrze mnie przygotowano do zawodu
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-31 12:28:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze chciałam robić paznokcie. Kurs u pani Sylwii okazał się bardzo pomocny i teraz zawodowo się tym zajmuje. żadna z moich klientek nie narzeka a co więcej wszystkie są zadowolone
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-17 13:49:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne szkolenia dla kadry salonów kosmetycznych. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2013-07-11 07:59:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam kurs stylizacji paznokci. Zajęcia były ciekawe, bardzo wiele się nauczyłam i co najważniejsze znalazłam wymarzoną pracę w gabinecie kosmetycznym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: viki dnia: 2013-07-01 10:08:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia, które niedawno ukończyłam. Zajęcia były ciekawe i wiele z nich wyniosłam, zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nika dnia: 2013-06-19 08:50:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją