Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

RUDNICA PARK

Zawód: parki i ogrody  
Adres: Zachodniopomorskie, 78-600 Wałcz Wojska Polskiego 33/7
Telefon: Kom. 504222688
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.rudnicapark.pl
Opis działalności: park linowy Słowa kluczowe: park

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 921
Data utworzenia profilu: 2013-06-14 09:00:44
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-14 09:00:44 

Opinie o RUDNICA PARK

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Reweacyjne miejsce do zabawy, znakomity park linowy, zmęczyłam się na nim za wszystkie czasu, ale przy tym rewelacyjnie sie bawiłam, to odowiazkowe miejsce na mapie każdej osoby kochajacej ruch i adrenalinę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zyta dnia: 2013-11-27 12:32:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w parku jako rodzic do opieki nad klasą. Jestem pod wielkim wrażeniem parku, bardzo fajne atrakcje, dzieciaki znakomicie się bawiły, na poczatku trochę się bałam, ale intruktor po wytłumaczeniu wszystkich zabezpieczeń byłam juz spokojna. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-22 08:56:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudowne miejsce do zabawy, nie tylko dla dzieci, ich park linowy jest największy w Polsce, jest tam wiele atrakcji i różne poziomy trudności, zabawa jest znakomita, polecam to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2013-10-22 09:02:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam to miejsce, nie można się tam nudzić, wile atrakcji w niskich cenach, a do tego największy wybór tras o zróżnicowanym stopniu trudności. Gorąco zachęcam do odwiedzenia tego miejsca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-10-09 10:18:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam parki linowe a RudnicaPark jest chyba najlepsza. Piękne widoki, fajne trasy, doświadczeni instruktorzy. Znakomicie sie tu bawiliśmy. Świetna przygoda. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-25 11:02:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękna okolica. Na trasie widoki są niesamowite. Jest to mój ulubiony park linowy. Mają najlepsze ceny i gwarantują świetną zabawę. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-11 11:38:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Park położony jest w bardzo atrakcyjnej okolicy. Dookoła znajduje się las i przepływa piękna rzeka. Wspaniałe miejsce na weekendowy wypad.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-14 09:16:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne miejsce, które jest gwarancją dobrej zabawy. Obsługa tego parku jest miła i sympatyczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nelja dnia: 2013-08-01 13:10:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealne miejsce dla wielbicieli adrenaliny i dobrej zabawy...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julka dnia: 2013-07-18 08:53:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam każdemu kto lubi poczuć emocje i adrenalinę. Super park linowy w przepięknej okolicy. Atrakcyjne ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2013-07-12 09:21:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszorzędna zabawa. Wybraliśmy się z grupką znajomych i spędziliśmy wspaniale czas. Instruktorzy są bardzo sympatyczni a ceny atrakcyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aguś dnia: 2013-07-01 14:28:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miejsce które można odwiedzać całymi rodzinami. jest tor dla dorosłych ale i dla dzieci już od 3 roku życia, super zabawa-dużo frajdy. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2013-06-14 09:01:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją