Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

P.P.H.U. GRACJA

Zawód: odzież i artykuły dziecięce  
Adres: Łódzkie, Łódź
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 4x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 948
Data utworzenia profilu: 12.06.2013 11:16:13
Data ostatniej aktualizacji: 12.06.2013 11:16:13 

Opinie o P.P.H.U. GRACJA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trener mojego dziecka polecił, abyśmy stroje dla naszych małych piłkarzy zamówili w Gracji. To był świetny wybór, stroje dostalismy w hurtowej cenie, świetna jakość i bardzo szybka wysyłka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.10.2013 09:17:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odzież dziecięca z tego sklepu jest rewelacyjna. Moje dziecko uwielbia je nosić, ciuszki bardzo wygodne. Szybko realizują zamówienie
Opinia dodana przez: dnia: 16.09.2013 10:28:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo duży wybór fajnych legginsów dla dzieci. moja córka bardzo je lubi. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.08.2013 10:24:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep z dużym wyborem ciuszków dla dzieci. Możliwość zakupu większej ilości obniża cenę. Ze współpracy jestem bardzo zadowolona, gdyż ubrania są naprawdę dobrej jakości
Opinia dodana przez: dnia: 02.08.2013 11:06:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra jakość ubrań i wykonania, dobrze się w nich czuję. Ładnie się układają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 19.07.2013 08:40:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep odzieżowy z doskonałej jakości ubraniami. Polecam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R. dnia: 04.07.2013 11:29:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Ubranka są wysokiej jakości, łatwo się je prasuje. Ponadto sklep oferuje bardzo duży wybór kolorów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ada dnia: 18.06.2013 08:09:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu. Oferuje największy wybór w mojej okolicy, polecam
Opinia dodana przez: dnia: 12.06.2013 11:16:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją