Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

4poziom kuchnie na wymiar

Zawód: meble kuchenne Architekt wnętrz 
Adres: Łódzkie, Radomsko
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.4poziom.slask.pl
Opis działalności: 4poziom kuchnie na wymiar meble kuchenne szafy Słowa kluczowe: 4 poziom opinie opinia kuchnie na wymiar meble kuchenne bytom katowice gliwice radomsko warszawa zabrze sosnowiec

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 2x
Ceny usług: Brak opinii
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 12215
Data utworzenia profilu: 2013-06-03 00:16:11
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-03 01:09:16 

Opinie o 4poziom kuchnie na wymiar

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Gorąco polecam, szybka realizacja zlecenia i przede wszystkim solidnie wUzasadnienie: Gorąco polecam, szybka realizacja zlecenia i przede wszystkim solidnie wykonane.ykonane.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: marta dnia: 2013-12-12 16:02:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wykonana kuchnia, pełne doradztwo przy projekcie oraz zastosowaniu odpowiednich okuć i wyposażenia. Firma przyjeżdża ze wszystkimi wzornikami, próbkami i projektami do klienta więc można wszystko szybko ustalić w domu.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: dopiero kupilem
Opinia dodana przez: marek gliwice dnia: 2013-11-17 02:48:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Patrząc na wszystkie opinie osób, które miały możliwość współpracy z Panem Romanem oraz Panem Piotrem, moja opinia oczywiście nie może się różnić. Czemu? Otóż przy remoncie mojego mieszkania, spadło na mnie milion nieszczęść niczym 10 plag egipskich. Osoba, która miała robić mi meble, wycofała się ze względu na brak czasu, dotychczasowy majster popsuł mnóstwo rzeczy, nie przewidując, że w mieszkaniu powinny być pewne rozwiązania, a sama ja, w ferworze walk remontowych zapomniałam o tym, że pralka ma być wstawiona w kuchni, pod zabudowę. Będąc na wakacjach Pan Roman zadzwonił do mnie, że chyba uciekł mi jeden element AGD, niezbędny w domu – pralka (sic!), gdyż patrząc na wielkość łazienki na pewno nie ma możliwości, aby tam stanęła. W kuchni jej nie zaplanowałam, zatem gdzie? Przerażona sytuacją, zrezygnowana ze względu na piętrzące się problemy, nie mogąc nic zrobić gdyż przebywałam tysiące kilometrów od mojego mieszkania, po prostu powiedziałam Panu Romanowi, że mam to gdzieś i niech jej najwyżej nie robi. Ale dla Pana Marka nie istnieją słowa „niemożliwe, nie da się, nie zrobię, nie ma rozwiązania”. Jak sam często powtarzał podczas tworzenia mebli, rozwiązanie zawsze jakieś jest i nie można się poddawać. Fronty zostały przerobione, a w kuchni, która jest mała nie dość, że stanęła zapomniana pralka, to jeszcze zmieściła się zmywarka, której pierwotnie miało nie być, obok sprzętów niezbędnych jak piekarnik czy lodówka. Oczywiście sen z powiek spędzała mi myśl ile będę musiała dopłacić za ponowne wykonanie frontów, ale kwota okazała się wręcz symboliczna, gdyż jak wyjaśnił Pan Roman, oni sami produkują meble, więc w każdym momencie, jeśli coś się zepsuje, czy osoba która montuje coś zepsuje, wszystko może spokojnie wrócić na lakiernie, a nie trzeba elementów sprowadzać skądś, co jak wiadomo wydłuża czas i kosztuje. Dla jednej kobiety, totalnie nie znającej się na temacie, bez pomocy i osób z boku, które mogłyby mi coś doradzić, Pan Roman okazał się nieoceniony. I nie tylko ze względu na fachową poradę, doradztwo i pomoc, możliwość zatelefonowania w każdym momencie czy kontaktu drogą mailową, ale również wsparcie psychiczne, że wszystko będzie OK, co dla mnie w trakcie tak nieszczęśliwego remontu było niezbędne. Same meble oczywiście solidnie wykonane, ładnie wyglądające, według projektu, który wspólnie z Panem Piotrem i Panem Romanem opracowywaliśmy podczas pierwszego, kilkugodzinnego spotkania. Co do cen mebli nie mam porównania, ale wydaje mi się, że jak na jakość wykonania, nie są one wygórowane, a przynajmniej dla mnie były akceptowalne. Panowie zrobili dla mnie kuchnię pod zabudowę, szafy w sypialni, szafy do przedpokoju, siedzisko do przedpokoju z zabudową liczników i szafką na buty, półkę nad kaloryfer oraz pięknie okleili przycisk do miski WC – element stelaża Geberit oraz sami go zamontowali!). Obecnie poprosiłam Panów o wykonanie mebli do łazienki i z niecierpliwością czekam na realizację!
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-16 01:07:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Zamawiałam u Państwa w firmie meble kuchenne które miały być wykonane z MDF lakierowanego i bardzo jestem zadowolona z usługi wykonania mebli a szczególnie z połysku lakieru były tak wypolerowane że można się przejrzeć jak w lustrze a nie wszędzie oferują taki lakier w innych sklepach zauważyłam że lakier ma kropeczki i kółeczka tak jakby nie był polerowany.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dariusz dnia: 2013-10-26 08:23:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem kuchnie z ich projektem lakierowany mdf. Cenę dostałem bardzo dobra jak na okoliczne studia meblowe. Spodobał mi sie ich pomysl, bo mam dosc nietypowe pomieszczenie. Meble zrobili w ustalonym terminie, a montaz w jeden dzien. Meble bez zastrzezen, wszysto ladnie pasuje i wyglada.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-17 23:40:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny design zamawianych mebli oraz solidne wykonanie skłoniły mnie do wystawienia tej opinii. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: natalia dnia: 2013-06-30 09:41:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich , można polecić firmę 4poziom z czystym sumieniem, chociażby ze względu na terminowość wykonania zgodnie z ustaleniami, a co za tym idzie porządnym wykonaniem mebli, no i tym co jest rzadko spotykane, to szybki i czysty montaż. Trochę drogo, ale oceniam firmę bardzo pozytywnie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Natalia Sawicka dnia: 2013-06-03 10:40:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Polecam usługi Pana Romana z czystym sumieniem. Wykonywał u mnie szafę wnękową. Cóż mogę powiedzieć - jakość wysoka (szafa wykonana solidnie z porządnych materiałów) i przy tym niedrogo:) Tak trzymać Panie Romana ! Dziękuję i Pozdrawiam!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tomasz Rakowski dnia: 2013-06-03 00:59:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich forumowiczów. Polecam meble 4poziom. Posiadam stół z krzesłami tej firmy już ponad 10 lat i jestem bardzo zadowolona. Jakość wykonania mebli jest bardzo wysoka a styl ponadczasowy. Fajne jest to, że zawsze można sobie dokupić dodatkowy mebelek z tej samej kolecji nawet po 10 latach, co w innych firmach nieraz jest niemożliwe. Osobiście wolę kupować pojedyncze mebeliki raz na jakiś czas jak mam pieniążki i urządzać sobie mieszkanko jakie mi się podoba, niż kupić od razu cały zestaw i do końca nie być z niego zadowoloną, albo po 5 latach zmieniać na nowe, bo stare już się nie nadają. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-03 00:32:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: meble zgodne z opisem, obejrzałam je wcześniej w innym sklepie meblowym
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-03 00:17:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją