Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon fryzjrski dla zwierzat SFORA Joanna Pranszke

Zawód: zwierzęta - artykuły dla zwierząt Groomer 
Adres: Podlaskie, 15-762 M. Białystok Antoniuk Fabryczny 55/8
Telefon: Kom. 881 409 204
Adres e-mail: salonsfora(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://www.salonsfora.pl/
Opis działalności: Zakład fryzjerski dla zwierzat oferuje pelen zakres usług pielegnacyjnych Słowa kluczowe: salon dla psow bialystok,strzyzenie psów bialystok,groomer bialystok,psi fryzjer bialystok,psy,koty,zwierzeta

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 11x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 6x 3x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1758
Data utworzenia profilu: 2013-05-27 20:52:52
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-27 20:52:52 

Opinie o Salon fryzjrski dla zwierzat SFORA Joanna Pranszke

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fachowa osoba z dużą pasją i bardzo dobrym podejściem do zwierzaków:) mój pupil zawsze wygląda bardzo dobrze bo p.Joanna doradzi jak powinna fryzura pieska wyglądać,a przede wszystkim psiak wraca do domu w pozytywnym nastroju-nie zestresowany jak to bywało po innych wizytach u fryzjera.
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: Izabela Prejzendanc dnia: 2014-10-08 19:42:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Joanna ma świetne podejście do mojego psa. Ładnie strzyże, zawsze doradza jak czesać i trymować. Pracuje bardzo dokładnie z dużym zaangażowaniem. Ceny usług nie są wygórowane. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Właścicielka sznaucera dnia: 2014-09-30 17:03:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy salon z jakiego korzystal moj piesek. Probowalismy w kilku innych firmach, ale nie bylismy do konca zadowoleni. Wlascicielka salonu Sfora jest bardzo mila osoba, a przy tym,a moze przede wszystkim bardzo profesjonalnie podchodzi do swej profesji. Pies chodzi tam naprawde chetnie :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-09-29 22:18:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Regularnie korzystamy z usług fryzjerskich oferowanych przez Panią Joanne z salonu SFORA i jesteśmy bardzoooo !!! zadowoleni, a przede wszystkim nasza sunia. Missi po obowiązkowym trymowaniu zawsze wybiega pachnąca i wyczesana jak na Jack Russell Terrier'a.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marta Ryszkiewicz dnia: 2014-09-29 20:59:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie wykonywanie pracy, fachowe i serdeczne podejście do psa. Stanowczo polecam tą firmę :).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia R. dnia: 2014-09-29 19:04:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i rzetelna obsługa (umiejętne podejście do pieska). Wyczerpujące doradztwo o pielęgnacji zwierzącia od A do Z. Piesek po strzyżeniu pięknie się prezentuje. Wysoka kultura osobista właścicielki. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Leszczyńska-Druć dnia: 2014-09-23 08:03:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasz psiak po urlopie miał kołtun na kołtunie, po zabiegach w salonie został pięknie rozczesany! Ceny bardzo konkurencyjne, odwiedzamy systematycznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-03 20:45:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widać, że osoba prowadząca salon jest wielką miłośniczka psów. Rewelacyjne, spokojne podejście do zwierząt. Pies podczas zabiegu jest spokojny. Do tego uważam bardzo konkurencyjne ceny. Czego chcieć więcej?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: A co niby mam reklamować? Wysokiej jakości usługę?
Opinia dodana przez: Paula Sąwicka dnia: 2013-12-15 01:00:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moją opinia uważam w tym przypadku najistotniejsza, o wiele bardziej istotne jest dla mnie to, że pies jest u nich porządnie obsłużony (jak na razie nie miałam najmniejszych zastrzeżeń do poziomu wykonania usługi). Nie jest w żaden sposób zestresowany i nie boi się tam wchodzić. Mają po prostu odpowiednie podejście do zwierząt i umieją stworzyć odpowiedni klimat wpływający pozytywnie na psią psychikę, a brak stresu u mojego pupilka jest dla mnie bardzo ważny. Zdecydowanie mogę ich polecić. Co do cen zaznaczyłam przeciętne, bo obecnie nie mam punktu odniesienia, a nie będę dzwonić by sprawdzić co i ile kosztuje gdzie indziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2013-12-12 23:20:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa obsługa miłe podejscie do psa jak i do właściciela:) Cenowo tez pozytywnie no i rabacik ..Serdecznie polecam..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marzena dnia: 2013-10-27 07:51:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem badzo zadowolona! Groomerka podeszla z olbrzymią cierpliwością. Efekt extra - tak jak chcialam. Cena tez bardziej dzo dobra + pakiet rabatowy. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2013-08-19 22:23:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła pani ,dobre podejscie do psa,po wizycie byłam bardzo zadowolona z efektu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elzbieta dnia: 2013-06-27 21:55:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją