Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon fryzjrski dla zwierzat SFORA Joanna Pranszke

Zawód: zwierzęta - artykuły dla zwierząt Groomer 
Adres: Podlaskie, 15-762 M. Białystok Antoniuk Fabryczny 55/8
Telefon: Kom. 881 409 204
Adres e-mail: salonsfora(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://www.salonsfora.pl/
Opis działalności: Zakład fryzjerski dla zwierzat oferuje pelen zakres usług pielegnacyjnych Słowa kluczowe: salon dla psow bialystok,strzyzenie psów bialystok,groomer bialystok,psi fryzjer bialystok,psy,koty,zwierzeta

Ocena: 93% pozytywna 14x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 13x 1x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 10x 1x
Ceny usług: 100% niskie 7x 4x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 2006
Data utworzenia profilu: 2013-05-27 20:52:52
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-27 20:52:52 

Opinie o Salon fryzjrski dla zwierzat SFORA Joanna Pranszke

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedziłam salon Pani Asi dwukrotnie z moim pieskiem i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona. Naprawdę profesjonalna obsługa. Pani Asia zapytała jaką życzę sobie fryzurkę, ale też doradziła i zaproponowała coś od siebie. Efekt był bardzo dobry. Poza tym piesek bardzo chętnie wrócił na drugą wizytę po jakimś czasie. Naprawdę fajne podejście do zwierzaka to duży plus tego salonu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2014-12-20 13:40:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam się odnieść do poniższej opinii. Właściciel poniższego postu dzwonił do mnie wielokrotnie(miałam wówczas problem z telefonem)W koncu udało się nam porozmawiać ,myślałam ze ta osoba jest z konkurencyjnego salonu,gdyż zadawała wiele pytań,kilkakrotnie dzwoniła ,tak raczej nie jest gdy klient chcę się umówić.W końcu wykonałam usługę.Po jakimś czasie właściciel zadzwonił przyjść znów z swoim psem,niestety odmowiłam ,powiedziałam ze zadzwonie miałam sporo spraw do załatwienia związanych z innym zajęciem.Po tygodniu napisałam ,że na razie nie strzygę psów. Zaproponowałam udanie się do innej osoby ,nie wiedziałam ile zajmie mi załatwienie moich spraw .Napisałam właśnie dlatego,żeby własciciel nie namawiał mnie na pielegnacje swego psa.Gdyż za tydzień znów mogłaby powtórzyć się ta sytuacja.Chciałam jeszcze dodać że właściciel bardzo często dzwonił co wydało mi się dziwne.Z góry przepraszam za zaistniałą sytuację ,która w moim salonie wystąpiła ten jeden raz.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-05 11:09:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, opisze swoja historie zwiazana z tym salonem. Na poczatku 3 razy rozmowa przez telefon, nie udawalo nam sie dopasowac terminu pasujacego dla obu stron(cel podciecie wlosow przy opuszkach lap, pies czarny terier rosyjski, 4 miesieczny szczeniak, nieagresywny, zadbany, nie smierdzacy itd, ogolnie wszystko z nim wporzadku - czemu o tym wspominam bedzie dalej). Pozniejsze proby kontaktu niestety nieudane(Pani nie odbierala telefonu, nie oddzwaniala, kilka prob dziennie przez pare dni). Kiedy w koncu udalo sie dodzwonic okazalo sie ze ponoc Pani miala jakis problem z telefonem, tylko dlaczego tez na wiadomosc wyslana na FB nie odpisala, a przeczytala? No nic idac dalej w koncu udalo sie umowic na wizyte, co do profesjonalnosci zastrzezen nie mam, wszystko w bardzo milej atmosferze(jestem osoba latwo nawiazujaca kontakty, mila, towarzyska, rozmowna). Pani Joanna powycinala te wloski kolo opuszkow u psa, wyrownala lapki, powygalala kolo odbytu, udzielila kilku ciekawych rad itd. To ze nie odbierala telefonu zwiazane bylo z tym iz myslala ze to konkurencja(dziwne tlumaczenie ale ok), wydawalo mi sie ze od tego momentu moze byc juz tylko lepiej(z uslug jak wspomnialem bylem zadowolony). Umowilismy sie wstepnie za 3 tygodnie, dzwonie po tych 3 tygodniach znow nie moge sie dodzwonic, pisze na FB, bez odpowiedzi, po ktoryms telefonie Pani odbiera i mowi ze narazie nie strzyze psow bo ma problem jakis z maszynka i jakies tam inne prozaiczne powody i ze bedzie dopiero strzygla po 26 listopada. OK, prosze o kontakt kiedy juz bedzie mogla przystrzyc mi psa, po okolo 10 dniach od rozmowy dostaje wiadomosc na FB w ktorej Pani Joanna mowi zebym poszukal bardziej doswiadczonego fryzjera i cytuje "prosze mnie nie namawiać na pielegnacje Pana psa." . Rece mi opadly do ziemi, pierwszy raz z czyms takim sie w zyciu spotkalem. Czy nie mozna bylo powiedziec wporost jezeli cos nie pasowalo? Zdanie to zabrzmialo jakbym oczekiwal czegos za darmo czy juz sam nie wiem, namawiac kogos zeby na nas zarobil? Czegos tu nie rozumiem - w ogolnym rozrachunku przez te wszystkie perypetie nie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-11-26 12:07:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fachowa osoba z dużą pasją i bardzo dobrym podejściem do zwierzaków:) mój pupil zawsze wygląda bardzo dobrze bo p.Joanna doradzi jak powinna fryzura pieska wyglądać,a przede wszystkim psiak wraca do domu w pozytywnym nastroju-nie zestresowany jak to bywało po innych wizytach u fryzjera.
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: Izabela Prejzendanc dnia: 2014-10-08 19:42:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Joanna ma świetne podejście do mojego psa. Ładnie strzyże, zawsze doradza jak czesać i trymować. Pracuje bardzo dokładnie z dużym zaangażowaniem. Ceny usług nie są wygórowane. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Właścicielka sznaucera dnia: 2014-09-30 17:03:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy salon z jakiego korzystal moj piesek. Probowalismy w kilku innych firmach, ale nie bylismy do konca zadowoleni. Wlascicielka salonu Sfora jest bardzo mila osoba, a przy tym,a moze przede wszystkim bardzo profesjonalnie podchodzi do swej profesji. Pies chodzi tam naprawde chetnie :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-09-29 22:18:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Regularnie korzystamy z usług fryzjerskich oferowanych przez Panią Joanne z salonu SFORA i jesteśmy bardzoooo !!! zadowoleni, a przede wszystkim nasza sunia. Missi po obowiązkowym trymowaniu zawsze wybiega pachnąca i wyczesana jak na Jack Russell Terrier'a.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marta Ryszkiewicz dnia: 2014-09-29 20:59:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie wykonywanie pracy, fachowe i serdeczne podejście do psa. Stanowczo polecam tą firmę :).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia R. dnia: 2014-09-29 19:04:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i rzetelna obsługa (umiejętne podejście do pieska). Wyczerpujące doradztwo o pielęgnacji zwierzącia od A do Z. Piesek po strzyżeniu pięknie się prezentuje. Wysoka kultura osobista właścicielki. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Leszczyńska-Druć dnia: 2014-09-23 08:03:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasz psiak po urlopie miał kołtun na kołtunie, po zabiegach w salonie został pięknie rozczesany! Ceny bardzo konkurencyjne, odwiedzamy systematycznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-03 20:45:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widać, że osoba prowadząca salon jest wielką miłośniczka psów. Rewelacyjne, spokojne podejście do zwierząt. Pies podczas zabiegu jest spokojny. Do tego uważam bardzo konkurencyjne ceny. Czego chcieć więcej?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: A co niby mam reklamować? Wysokiej jakości usługę?
Opinia dodana przez: Paula Sąwicka dnia: 2013-12-15 01:00:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moją opinia uważam w tym przypadku najistotniejsza, o wiele bardziej istotne jest dla mnie to, że pies jest u nich porządnie obsłużony (jak na razie nie miałam najmniejszych zastrzeżeń do poziomu wykonania usługi). Nie jest w żaden sposób zestresowany i nie boi się tam wchodzić. Mają po prostu odpowiednie podejście do zwierząt i umieją stworzyć odpowiedni klimat wpływający pozytywnie na psią psychikę, a brak stresu u mojego pupilka jest dla mnie bardzo ważny. Zdecydowanie mogę ich polecić. Co do cen zaznaczyłam przeciętne, bo obecnie nie mam punktu odniesienia, a nie będę dzwonić by sprawdzić co i ile kosztuje gdzie indziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2013-12-12 23:20:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa obsługa miłe podejscie do psa jak i do właściciela:) Cenowo tez pozytywnie no i rabacik ..Serdecznie polecam..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marzena dnia: 2013-10-27 07:51:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem badzo zadowolona! Groomerka podeszla z olbrzymią cierpliwością. Efekt extra - tak jak chcialam. Cena tez bardziej dzo dobra + pakiet rabatowy. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2013-08-19 22:23:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła pani ,dobre podejscie do psa,po wizycie byłam bardzo zadowolona z efektu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elzbieta dnia: 2013-06-27 21:55:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją