Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BOK Wasilewscy S.C.

Zawód: rachunkowość - usługi  
Adres: Mazowieckie, 01-780 Warszawa Broniewskiego 21/16
Telefon: Kom. 601 927 445
Adres e-mail: bok(małpa)biurorachunkowe.waw.pl
Strona internetowa: www.biurorachunkowe.waw.pl
Opis działalności: W 1993 r. rozpoczęliśmy przedsięwzięcie - działalność na własny rachunek - Biuro Obsługi Księgowej, które w różnych formach prawnych funkcjonuje i zachowuje pozycję na warszawskim rynku usług rachunkowych. Słowa kluczowe: księgowość, ryczałt, księga przychodów i rozchodów,

Ocena: 100% pozytywna 72x

Jakość usług: 100% wysoka 69x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 67x 1x
Ceny usług: 100% niskie 65x 3x
Ilość opinii w serwisie: 72
Ilość odsłon profilu firmy: 1956
Data utworzenia profilu: 21.05.2013 11:51:57
Data ostatniej aktualizacji: 21.05.2013 11:51:57 

Opinie o BOK Wasilewscy S.C.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedno z lepszych biór z jakim współpracowałam. Ich wyróżnia zecydowanie wysoka jakość pracowników i ich kompetencje. Po prostu dobrze zorganizowani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 22.11.2020 17:40:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jaknajbardziej polecam usługi tego biura, nawet dla tych najbardziej wymagających klientów. Dokładni i wyspecjalizowani w swojej branży
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 06.11.2020 16:18:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na obsługe u Wasilewskich nie idzie narzekać, chociaz jestem nie złym malkontentem. Podchodzą do spraw księgowych w mojej działalności profesjonalnie, wszystkie opłaty są przejżyste i zero naciągania klienta. Dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zenon dnia: 20.10.2020 16:54:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku lat zajmują się pełną obsługą mojej firmy. Na tyle dobrze to wszystko wygląda, że jest pełne zadowolenie u moich pracowników jak i u mnie. Nie musiałam nic reklamować. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 08.10.2020 16:49:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Elastycznośc w dobieraniu usług do własnych potrzeb i sprawna ich realizacja to główny atut tego biura. Na uwagę zasługuje też bardzo dobry kontakt w każdej formie, mailowy, telefoniczny, czy osobisty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: artur dnia: 29.09.2020 18:11:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry księgowy jest na wagę złota. Przy owocnej współpracy można sporo zaoszczędzić. Co jest istotne to wszystko jest prowadzone na bierząco i wszelkie dyspozycje są realizowane w terminie. Za dotychczasową współpracę dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 10.09.2020 14:06:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa pomoc księgowa dla osób, które kompletnie się na tym nie znają w przystępnej cenie. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 20.08.2020 11:47:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałam mały mętlik w głowie przy nowych propozycjach rządu w kwestii tarczy antykryzysowej. Tu z pomoca przyszło mi to biuro, które dobrze się rozeznaje w tych aspektach i było w stanie wszystko mi wytłumaczyć. Problem spadł mi z głowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 21.07.2020 10:23:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzę jedną dużą działalność na kilku polach, a przede wszystkim stacjonarnie i internet. Żeby wszystko mieć w jak najlepszym porządku. Mam na myśli faktury, rachunki i podatki, to te sprawy prowadzi właśnie to biuro. Nie wysoki koszt i rzetelność. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: SEBASTIAN dnia: 08.07.2020 13:54:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W życiu pewna jest tylko śmierć i podatki. Na to nie ma siły. Dlatego w sprawach podatkowyh współpracuję z tym biurem, które sprawnie realizuje wszystkie sprawy związane z podatkami w mojej firmie. Dzieki temu oszczędzam czas i żyję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zygmunt dnia: 17.06.2020 16:36:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cennik biura jest bardzo przystępny i mogłem dobrać sobie takie usługi jakie aktualnie były mi potrzebne. Co najbardziej istotne, to księgowi dobrze prowadzą wszystkie sprawy związane z moją firmą i do tego dyspozycyjni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karol dnia: 05.06.2020 16:54:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezłe się sprawdza biuro przy prowadzeniu księgowości i kadr. Moi pracownicy nie narzekają, ale wiedzą, że dostają uposażenie i w razie potrzeby różne dokumenty do różnych wniosków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 25.05.2020 17:52:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cieszę się, że znajomi potrafili zarekomendować fajnego księgowego do prowadzenia moich spraw biznesowych. Taka opieka biura nie jest kosztowna a mam dużo więcej czasu dla siebie i mojej rodziny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krzysiek dnia: 13.05.2020 13:31:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam za dużego pojęcia na temat prowadzenia księgowości i wolę się skupić na tym, co wychodzi mi najlepiej, czyli pilnowanie własnego interesu. Prowadzenie spraw rachunkowych powierzyłam im, bo są rzetelni i mają świetny cennik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jowita dnia: 26.04.2020 13:23:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałam to biuro kilka lat temu do prowadzenia księgowości i przez te lata byli bezbłędni. Ceny usług też są niezmienne, a komunikacja w każdej formie bezbłędna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta dnia: 09.04.2020 14:45:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sprawach Vatu to nie znam się za bardzo i dlatego korzystam z usług profesjonalnego biura , które ogarnie wszelkie zawiłości związane z Vatem. Do tego prowadzenie tego typu spraw nie jst zbyt kosztowne i zdejmuje wiele problemów z mojej głowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edward dnia: 17.03.2020 17:37:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeniosłem się do nich z innego biura, bo mieli bardziej atrakcyjny cennik usług i większy pakiet. I tu mogłem wszystko dopracować do moich oczekiwań i płacę tylko za to co tak naprawdę potrzebuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Józef dnia: 08.03.2020 13:35:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w sprawach biznesowych pomoc taiego dobrego biura to rzecz niezbędna. Pracownicy są w stanie sprawdzić ze wszystkie sprawy finansowe są realizowane na czas i sytuacja wyglada bardzo klarownie. .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radosław dnia: 27.02.2020 17:44:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo opłacalna okazała się pomoc biura jak przeszedłem na VAT i był to już skok na głębszą wodę. Przy wsparciu specjalistów co się znaja w tej dziedzienie to nie musiałem się martwić na zapas, a samo przejście na VAT przyniosło mi więcej korzyści i ulg.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czarek dnia: 17.02.2020 12:24:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałem już do czynienia z kilkoma biurami tego typu i różn ie z tym bywało. Zawsze było jakieś ale. W końcu natrafiłem na to, które najlepiej mi odpowiada i do tego mają atrakcyjne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 27.01.2020 17:13:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w moim przypadku biuro sprawdza się znakomicie. Dokładnie robią to, co oczekuję i do tego nie płacę dużo. Warto dodać, że zawsze są dostępni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 16.01.2020 12:50:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ich pomoc była bardzo potrzebna do załozenia mojej działalności, a na dzień dzisiejszy Prowadzą całą księgowość włącznie z kadrami z płacami. Co niezwykle istotne, to dyspozycyjność i wiele wariantów kontaktu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 21.12.2019 20:16:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dawno temu biuro pomagało mi w utworzeniu pierwszej działalnosci dzięki czemu stalem się osobva niezależną, nie mam szefa nad sobą i lepsze możliwości niż finansowe. Od strony księgowej biuro się świetnie wywiązuje i wszystko prowadzą na bieżąco i skrupulatnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 12.12.2019 18:47:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedno można powiedzieć na pewno, a mianowicie to, że świetnie ogarniają sprawy dotyczące prowadzenia mojej firmy od strony księgowości. Do teto zawsze życzliwi i pomocni nawet w błachej sprawie. I to bardzo doceniam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Florczak dnia: 06.11.2019 14:06:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak na mój gust posiadają świetne ceny za poszczególne usługi. Do tego można liczyć na nich w każdym momencie i nie ma rzeczy nie możliwych do zrobienia. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 10.10.2019 14:20:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w stu procentach kompetentne biuro, które zna się na swojej specjalizacji i dba o swoich klientów. Z całej obsługi jestem bardo zadowolony, właszcza, że i cenowo wygląda to swietnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mariusz dnia: 12.09.2019 14:04:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje doświadczenia z tą firmą są jak najbardziej pozytywne. Polecam wszystkim, którzy muszą poradzić sobie z " papierkową robotą" a zupełnie nie mają do tego głowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 30.08.2019 22:58:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidne i rzetelne biuro rachunkowe. Dbają o wszystkie sprawy urzędowe i "papierkowe" swojego klienta i zawsze są na bieżąco ze zmieniajacymi się ciągle przepisami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Faustyna dnia: 13.08.2019 11:17:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobre biuro ze zdrowym podejściem do klienta. Moją sprawę załatwili od ręki, a sam koszt uważam, że był bardzo przystępny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kornelia dnia: 15.07.2019 15:36:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem kilkakrotnie w tym biurze w celu uzyskania pomocy, bo miałem jakie,ś nieścisłości w swoich dokumentach. Tu spotkałem się z życzliwą pomocą i dosłownie na poczekaniu wszystko sprawdzili , a błędy poprawili. Takie podejście bardzo mi się spodobało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Władysław dnia: 06.06.2019 17:27:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie lepiej nie mogłam trafić, bo biuro sprostało moim oczekiwaniom, a sprawy związane z Vatem fantastycznie ogarnia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesia dnia: 27.03.2019 16:06:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro pomagało mi teraz wypełniac zeznanie podatkowe za zeszły rok, bo miałam sporo prac zleconych i umów o dzieło. Zrobili to w ekspresowym tempie, a przy okazji dowiedziałam się dużo ciekawych rzeczy na temat tegorocznego podatku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 26.02.2019 13:39:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie mam cierpliwości do prowadzenia spraw rachunkowych, a zwłaszcza jak idzie o księgowanie, fakturowanie itp. Dlatego współpracuję z Wasilewskimi, którzy wydatnie idciążają mnie od spraw papierkowych, a stosowne opłaty są moim zdaniem godne uwagi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirka dnia: 28.01.2019 21:38:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro z bogatą gamą usług, a rzede wszystkim świetną kadrą specjalistów z każdej dziedziny. Taka kompleksowość w jednym miejscu mi się kalkuluje. Za całokształt polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zygmunt dnia: 20.12.2018 19:06:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam lepszego biura zajmującego się sprawami kadrowymi od nich. Robią to po prostu bezbłędnie. Do wysokiego poziomu usług dodam jeszcze wysoką kulturę osobistą i miłą atmosferę w biurze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 28.11.2018 23:04:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W warszawie nie ma lepszego biura od Wasilewscy, którzy zanją się na księgowości jak mało kto. Prowadzą moje sprawy księgowe od kilku lat i nigdy nie miałam powodów do narzekania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 28.10.2018 18:00:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajmuje się prowadzeniem kilku działalności na różnych polach i samemu ciężko byłoby ogarnąć sprawy podatkowe. Dlatego współpracuję z tym biurem, które zna się na tych sprawach i za normalną gażę zajmuje się moimi podatkami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew W. dnia: 26.09.2018 22:48:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne biuro z wykwalifikowaną kadrą, które zawsze znajdzie czas żeby pomóc w nurtującym problemie. Do tego są na bieżąco z aktami i przepisami prawnymi. Jak trwoga, to do Wasilewskich
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 16.08.2018 14:09:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre biuro z sympatyczną obsługą i dużo spraw można załatwić na poczekaniu . teraz zajmują się obsługą kadrową świeżo założoną przeze mnie firmę. Jak na razie wszystko wygląda wyśmienicie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold dnia: 30.07.2018 10:58:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od pewnego czasu sprawami kadr zajmuje się biuro Wasilewscy, którzy przekonali mnie do siebie dobrą jakością usług, a także niebanalną ceną. Co ważne pracują tam osoby w pełni kompetentne i o wysokiej kulturze osobistej. Takie coś bardzo mi odpowiada.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bronisława dnia: 27.06.2018 18:36:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczna pracownikom tego biura za pomoc w założeniu mi pierwszej firmy. Wyjaśnili wszystkie aspekty dotyczące własnej działalności i dobrać odpowiednią formę opodatkowania. Teraz prowadzenie firmy daje mi duż,ą satysfakcje, a księgowośc zostawiam w dobrych rękach, czyli u nich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 25.05.2018 23:43:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cieszę się, że w każdej sytuacji mogę liczyć na profesjonalną pomoc tego renomowanego biura, które jest dobrze wyspecjalizowane w sprawach podatkowych. Bez ich pomocy trudno byłoby samodzielnie prowadzić firmę import – export. W kwestii kontaktu i cen nie ma najmniejszych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 24.04.2018 17:28:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzę zakład pracy chronionej i pomaga mi w tym to biuro, które świadczy pełną obsługę księgową i reprezentuje mnie przed US, ZUS i PFRONem. Cieszy mnie, że współpraca niwe szwankuje i wszystko pięknie ogarniają. To bardzo solidne biuro.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisław.B dnia: 29.03.2018 11:40:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzę zakład pracy chronionej i pomaga mi w tym to biuro, które świadczy pełną obsługę księgową i reprezentuje mnie przed US, ZUS i PFRONem. Cieszy mnie, że współpraca niwe szwankuje i wszystko pięknie ogarniają. To bardzo solidne biuro.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 25.03.2018 18:25:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka dni temu zebrałam wszystkie pity i próbowałam samodzielnie je rozliczyć. Nic dobrego z tego nie wyszło a straciłam tylko czas i nerwy. Udałam się do tego biura, gdzie na poczekaniu wszystko rozliczyli a kwota za taką usługę była banalna. Za pomoc dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 25.02.2018 22:42:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musiałem zredukować nieco etatów w zakładzie i po zwolnieniu księgowej wszystkie sprawy teraz prowadzi to biuro, które znakomicie ogarnia księgowość, a cenowo wychodzi mi taniej niż zatrudnianie. Fachowca w zakładzie. Biuro godne polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcel dnia: 26.01.2018 15:55:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne biuro z dużą gamą usług w przystępnych cenach. Dzięki profesjonalnej pbsłudze mam porządek w księgach. Za pomoc dziękuję i pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 28.12.2017 19:34:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super sprawa z takim biurem. Firme zbaczn7e łatwiej się prowadzi, mgdy ktoś taki zajmuje się dokumentami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 07.10.2017 11:10:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dużo latwiej prowadzi się firmę jak się ma pomoc w postaci takiego biura. O wielu sprawach już nie trzeba myśleć. rozwiązują je eksperci w tym biurze. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiesław dnia: 09.09.2017 12:08:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Często korzystam z biura państwa Wasilewskich, bo mogę tu liczyc na prawdziwą pomoc w dziedzinie księgowości!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: łukasz dnia: 02.08.2017 14:55:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przejrzałem ofertę tego biura i jest bardzo fajna i bogata. Ceny kształtują się bardzo dobrze. Ponadto lokalizacja bardzo dogodna dla klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 17.07.2017 19:09:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie kończyłam specjalizacji z księgowości, czy rahunkowości, a jestem tylko zwykłą fizjoterapeutką, a na tym wydziale za dużo matematyki nie było. Skupiam się tylko i wyłącznie na usługach związanych z pacjentami, a resztę prowadzi to biuro do którego mam zaufanie i nie zdażyło się żebym się zawiodła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adela dnia: 20.06.2017 17:43:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moi znajomi polecili mi biuro Wasilewscy jako godne zaufania i przede wszystkim profesjonalne. Już po krótkiej współpracy stwierdziłem, że są bardzo dobrzy w swoim fachu i naprawdę solidnie prowadzą sprawy związane z kadrami i płacami. Teraz mogę tylko ich pochwalić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 13.05.2017 18:02:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy małej firmie nie opłacało mi się tworzyć stanowiska księgowej i lepszą opcją było nawiązanie współpracy z tym biurem, które robi to samo, a kosztuje dużo mniej. W biznesie liczy się kalkulacja i zysk i tu to mam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadex dnia: 24.04.2017 11:43:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak zawsze co roku udałam się do tego boiura w celu pomocy w rozliczeniu się ze skarbówką i było tego kilka PITów plus umowy o dzieło, ale bez problemu uporali się z tym całym majdanem. Teraz mogę spokojnie wypełniony PIT zanieść do skarbówki. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magdalene dnia: 15.03.2017 14:54:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Teraz jest okres rozliczania pitu i jak zwykle korzystamy z tego biura. Są bardzo sprawni jeśli chodzi o księgowość i to jest to!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 25.02.2017 21:36:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma. Zawsze tu przychodzę jak mam jakiś problem. Obsługa bardzo miła i pomocna. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.10.2014 12:46:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Analizują wszelkie niejasności, więc dzięki nim nie popadłem w tarapaty. Znają się na swojej pracy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 14.08.2014 10:46:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ode mnie neutralna opinia. Aczkolwiek ludzie bardzo sympatyczni oraz pomocni. Wszelkie oświadczenia wykonane wzorowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 29.05.2014 15:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sporządzili dla mnie sprawozdanie dla urzędu, a także reprezentowali przy rozmowach z US.
Opinia dodana przez: Ktoś dnia: 07.04.2014 10:37:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ameryki tym nie odkryję, ale nie wiem co mogę więcej napisać niż - szybko, tanio i solidnie. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.03.2014 11:52:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BOK Wasilewscy S.C. to bardzo dobra firma, świadcząca usługi z zakresu księgowości oraz rachunkowości na wysokim poziomie.
Opinia dodana przez: dnia: 10.03.2014 09:20:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem pomocy przy otwarciu własnej działalności gospodarczej. Wszystko skończyło się po mojej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.02.2014 13:11:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM!!! TAKICH LUDZI ZE ŚWIECĄ SZUKAĆ!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Żoliborz - A. dnia: 11.02.2014 15:44:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Informują mnie o wszelkich niejasnościach. Nie posiadam wystarczającej wiedzy w świecie prawa, dlatego też wprowadzają wszelkie korekty. Czuję ulgę, ponieważ moje finanse są bezpieczne.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 31.01.2014 08:52:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykwalifikowana kadra, sympatyczna atmosfera we współpracy. Nie wyobrażam sobie przenieść swojej dokumentacji do innego biura.
Opinia dodana przez: dnia: 13.01.2014 09:21:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja ! Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.10.2013 13:14:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałam kiedyś z nimi i byłam bardzo zadowolona. Wszystko przebiegalo tak jak wczesniej ustaliliśmy. Bardzo sie ciesze że miałam takich fachowców pod ręką. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.09.2013 12:50:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powierzyłam im kilka spraw i jestem zadowolona bo dzisiaj juz mam wszystko pozałatwiane i nie musze się o nic martwić. Fajnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.08.2013 10:15:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pomocy biura udało mi się stanąć na nogi oraz wyjść na prostą. Pomoc uważam za nieocenioną. Udało mi się wykaraskać z problemów, za co jestem wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika W. dnia: 19.08.2013 08:47:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam ich usługi. Moim zdaniem konkurencyjna pozycja na warszawskim rynku. Nie widzę powodu, aby zmieniać swoich księgowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.06.2013 11:11:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwość wobec klienta, zaangażowanie w pracy, precyzyjne podejście do obowiązków oraz skuteczność w zawodzie. Wysoka jakość jaką mają do zaoferowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.05.2013 11:53:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją