Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Oaza Relaksu

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Mazowieckie, warszawa Ul. Corazziego 5
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: fryzjerstwo, kosmetyka Słowa kluczowe:

Ocena: 66% pozytywna 4x 2x

Jakość usług: 80% wysoka 4x 1x 1x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 4x 1x
Ceny usług: 100% niskie 2x 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1257
Data utworzenia profilu: 2013-05-20 10:55:10
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-20 10:55:10 

Opinie o Oaza Relaksu

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kosmetolog tam pracująca to profesjonalistka, angażująca się w swoją prace, która jest także ich pasją. Będąc klientką salonu czułam się bardzo zaopiekowana, a zabiegi na twarz, które mi dobrano i zrobiono - poprawiły koloryt cery, Wyglądam świetnie i czuję się pewniej, bo dostałam mnóstwo wskazówek jak o swoją urodę dbać. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: :)))) dnia: 2015-03-19 09:29:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM ! Fryzjerki młode, energiczne przede wszystkim przemiłe z wiedzą :)kolorek dobrały mi idealny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ;) dnia: 2015-02-05 22:54:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo niemiła właścicielka salonu. Podczas wizyty w zakładzie doszło do nieprzyjemnej wymiany zdań, a mianowicie wykupiłam szerszy pakiet usług, a próbowano mi wmówić, że się mylę (pomimo, iż wcześniej dokonałam już przelewu i przyniosłam potwierdzenie). Pani właścicielka twierdziła, że teraz przeze mnie jest problem, ponieważ ma inną rezerwację... Warunki lokalowe pozostawiają wiele do życzenia. Jedynie fryzjerka w ciemnych, długich włosach wydawała się kompetentna. Reasumując - nie polecam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-03 21:46:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym salonie na zabiegu na twarz w sumie to na mikrodermabrazji z masażem twarzy i maską algową i wróce na pewno! Pani która wykonuję tam zabiegi(bodajże Pani Iza) to pełen PROFESJONALIZM! Zna się na tym co robi, umie dobrać kosmetyki,ocenić skórę oraz ten masaż twarzy,widać ze to osoba z powołaniem. Polecam każdemu jeśli ma problem ze swoją skórą!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: babeczka9 dnia: 2015-01-12 22:56:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tam w ubiegłą sobotę zarówno u kosmetyczki jak i fryzjerki, jestem bardzo zadowolona, cera po zabiegu mikrodermabrazji jest o niebo lepsza niż przed pani bardzo kompetentna wiele się dowiedziałam o pielęgnacji mojego rodzaju skóry, a kolory na włosach w balejażu dobrane z gustem, zdecydowanie polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2013-07-15 18:49:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziewczyny stanowczo odradzam!!!! Jakiś czas temu kupiłam kupon do kosmetyczki w salonie Oaza Relaksu na tyłach Placu Bankowego. Na wejściu musiałam czekać, aż łaskawie Pani fryzjerki poinformowały mnie, że pani kosmetyczka ma "małe opóźnienie" i muszę poczekać. Jeśli wg. nich 30 minut to małe opóźnienie, to nie chcę wiedzieć, co oznacza ile należy czekać przy dużym opóźnieniu??? No nic, zagryzłam zęby i czekałam na wizytę oraz mikrodermabrazję. Ponieważ cerę mam tłustą takie złuszczanie jest dla mnie jak najbardziej wskazane i zawsze mam potem piękną czystą cerę. Niestety to co zaprezentowała pani kosmetyczka (grubsza, krótkie włosy) to śmiech na sali. Maszyna do mikro wyglądała jak patyczek, który zaraz się złamie! Co więcej kosmetyczka ledwo dotykała mojej skóry, a po "przejechaniu" dosłownie 5 razy powiedziała, że już po wszystkim!!! Co więcej zaczęła opowiadać o innych klientkach jakie to one są beznadziejne, że się spóźniają, marudzą itp. Ciekawe co o mnie powiedziała kolejnej klientce, jak wyszłam z gabinetu. Masakra. Dziewczyny odradzam!!!!!!! ta kobieta to niekompetentna babka, która na najprostsze pytanie o pielęgnację cery tłustej, nie wiedziała co odpowiedzieć!!! Szkoda waszej kasy i czasu. Omijajcie ten salon szerokim łukiem!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2013-05-20 11:03:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją