Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Oaza Relaksu

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Mazowieckie, warszawa Ul. Corazziego 5
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: fryzjerstwo, kosmetyka Słowa kluczowe:

Ocena: 50% pozytywna 6x 6x

Jakość usług: 60% wysoka 6x 1x 4x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 2x 1x
Ceny usług: 100% niskie 5x 6x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2318
Data utworzenia profilu: 2013-05-20 10:55:10
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-20 10:55:10 

Opinie o Oaza Relaksu

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strzyżenie które wykonała mi fryzjerka w tym salonie oceniam na 1 lepiej chyba wykonałaby to moja 8 letnia córka . Prosiłam o wycieniowanie włosów długich , wygląda to okropnie jakby nożyczki były tępe . Ruchy fryzjerki były tak dynamiczne ,że nigdy nie siedziałam tyle w salonie fryzjerskim . Gratuluje takiego pracownika .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2016-04-08 23:19:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam przed tym miejscem . Pani zmasakrowala mi włosy. Udałam sie na podciecie końcówek fryzury z której byłam zadowolona. Skończyło sie za krótką grzywką przełożeniem przedziałku na bok co przy zrobionym ombre skutkuje zmiana wysokości koloru z jednej strony. Po przełożeniu włosów spowrotem wiadomo że długość będzie nie równa. A na koniec okazało się że tył jest totalnie krzywy , kopki nie docietych włosów wystają w kilku miejscach. Właścicielka zaproponowała poprawkę ale z jej podejściem byłabym się siąść na fotel zwłaszcza że nie widzi problemu w zatrudnieniu fryzjerki która nie umie obciąć włosów. Owszem oddała mi pieniądze co nie zmienia faktu że będę teraz musiała ponieść dodatkowe koszty wyrównania włosów i koloru oraz kilka dni chodzić z fryzurą która zwraca uwagę na ulicy bo wygląda okropnie.
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magda dnia: 2016-03-19 00:22:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do salonu udałam się podciac końcówki fryzury z której byłam zadowolona. Pani fryzjerka zmieniła mi położenie przedziału co skutkowało przy zrobionym Monte ze kolor z jednej strony głowy był totalnie nie równy z długiej grzywką ma bok zrobiła mi krótką i krzywą grzywką " na prosto" A z tylu odcięła tak krzywo ze ludzie się na ulicy oglądali bo wystartowały mi kepki nie dotkniętych włosów. Inna fryzjerka załapałam ręce jak to zobaczyła. Pani właścicielka salonu po mojej interwencji zaproponowała naprawę fryzury ślę gdy usiadłam na fotel i usłyszałam komentarz ze to moje subiektywne odczucie że nie jest tak źle i ze "spróbujemy to wyrównać" bałam sie efektu poprosiłam o zwrot pieniędzy który otrzymałam. Niestety nie wystarczyło to na uratowanie włosów . A na prośbę o rekompensatę za naprawę usłyszałam to co w opisie reklamacji.Wizyta w tym salonie to ekstremalna ryzyko!!! Odradzam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: może Pani sobie to zgłaszać gdzie Pani chce nawet do samego Pana Boga A ja Pani i tak nawet złotówki nie oddam "wlascicielka
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2016-03-18 22:54:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Regeneracja to nałożenie odżywki . Fryzjerka nawet nie potrafiła wyjaśnić jaka to odżywka . Strzyżenie bez szału . Nie polecam , brak profesjonalizmu .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna M. dnia: 2015-12-24 00:13:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM . Byłam w piątek na strzyżeniu , które wykonała mi Pani Patrycja . Włosy układają się jak nigdy . Udzieliła mi również kilka wskazówek do pielęgnacji włosów . Cały personel miły na samym wstępie zaproponowaną mi kawkę (szefowa salonu):) .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 2015-05-30 00:38:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Odwiedziłam niedawno ten salon z polecenia koleżanki z pracy, muszę przyznać że było bardzo miło, zapisałam się na zabieg kosmetyczny twarzy. Bardzo fajnie, przytulnie, można było się się wyciszyć po całym dniu w pracy. Zabiegi wykonywane bardzo starannie, wiedziałam co mam robione bo Pani tłumaczyła mi po kolei co zostanie wykonane.W pakiecie był masaż twarzy gdzie nigdzie nie miałam tak profesjonalnie wykonanego. Byłam również na masażu u tej samej Pani i po prostu dar w rękach do masowania posiada!!Bardzo dogodna lokalizacja oraz bardzo miła atmosfera w salonie.Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2015-05-13 12:19:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kosmetolog tam pracująca to profesjonalistka, angażująca się w swoją prace, która jest także ich pasją. Będąc klientką salonu czułam się bardzo zaopiekowana, a zabiegi na twarz, które mi dobrano i zrobiono - poprawiły koloryt cery, Wyglądam świetnie i czuję się pewniej, bo dostałam mnóstwo wskazówek jak o swoją urodę dbać. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: :)))) dnia: 2015-03-19 09:29:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM ! Fryzjerki młode, energiczne przede wszystkim przemiłe z wiedzą :)kolorek dobrały mi idealny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ;) dnia: 2015-02-05 22:54:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo niemiła właścicielka salonu. Podczas wizyty w zakładzie doszło do nieprzyjemnej wymiany zdań, a mianowicie wykupiłam szerszy pakiet usług, a próbowano mi wmówić, że się mylę (pomimo, iż wcześniej dokonałam już przelewu i przyniosłam potwierdzenie). Pani właścicielka twierdziła, że teraz przeze mnie jest problem, ponieważ ma inną rezerwację... Warunki lokalowe pozostawiają wiele do życzenia. Jedynie fryzjerka w ciemnych, długich włosach wydawała się kompetentna. Reasumując - nie polecam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-03 21:46:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym salonie na zabiegu na twarz w sumie to na mikrodermabrazji z masażem twarzy i maską algową i wróce na pewno! Pani która wykonuję tam zabiegi(bodajże Pani Iza) to pełen PROFESJONALIZM! Zna się na tym co robi, umie dobrać kosmetyki,ocenić skórę oraz ten masaż twarzy,widać ze to osoba z powołaniem. Polecam każdemu jeśli ma problem ze swoją skórą!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: babeczka9 dnia: 2015-01-12 22:56:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tam w ubiegłą sobotę zarówno u kosmetyczki jak i fryzjerki, jestem bardzo zadowolona, cera po zabiegu mikrodermabrazji jest o niebo lepsza niż przed pani bardzo kompetentna wiele się dowiedziałam o pielęgnacji mojego rodzaju skóry, a kolory na włosach w balejażu dobrane z gustem, zdecydowanie polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2013-07-15 18:49:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziewczyny stanowczo odradzam!!!! Jakiś czas temu kupiłam kupon do kosmetyczki w salonie Oaza Relaksu na tyłach Placu Bankowego. Na wejściu musiałam czekać, aż łaskawie Pani fryzjerki poinformowały mnie, że pani kosmetyczka ma "małe opóźnienie" i muszę poczekać. Jeśli wg. nich 30 minut to małe opóźnienie, to nie chcę wiedzieć, co oznacza ile należy czekać przy dużym opóźnieniu??? No nic, zagryzłam zęby i czekałam na wizytę oraz mikrodermabrazję. Ponieważ cerę mam tłustą takie złuszczanie jest dla mnie jak najbardziej wskazane i zawsze mam potem piękną czystą cerę. Niestety to co zaprezentowała pani kosmetyczka (grubsza, krótkie włosy) to śmiech na sali. Maszyna do mikro wyglądała jak patyczek, który zaraz się złamie! Co więcej kosmetyczka ledwo dotykała mojej skóry, a po "przejechaniu" dosłownie 5 razy powiedziała, że już po wszystkim!!! Co więcej zaczęła opowiadać o innych klientkach jakie to one są beznadziejne, że się spóźniają, marudzą itp. Ciekawe co o mnie powiedziała kolejnej klientce, jak wyszłam z gabinetu. Masakra. Dziewczyny odradzam!!!!!!! ta kobieta to niekompetentna babka, która na najprostsze pytanie o pielęgnację cery tłustej, nie wiedziała co odpowiedzieć!!! Szkoda waszej kasy i czasu. Omijajcie ten salon szerokim łukiem!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2013-05-20 11:03:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją