Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Blacha.pro Artur Kapuściński

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Dolnośląskie, Pieszyce
Telefon: Kom. 726-539-864
Adres e-mail: biuro(małpa)blacha.pro
Strona internetowa: www.blacha.pro
Opis działalności: budownictwo, remonty i wykończenia Słowa kluczowe: budownictwo, remonty i wykończenia

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 9x 6x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 2165
Data utworzenia profilu: 2013-05-14 13:42:16
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-14 13:42:16 

Opinie o Blacha.pro Artur Kapuściński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładnie wykonany sufit napinany oraz ściany ładnie wykończone:)Terminowo i rzetelnie wykonana praca w dobrej cenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-13 10:54:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracowici ludzie znają się na swoim fachu, potrafią wszystko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-24 10:19:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretni w swojej pracy, całkowicie im zaufałem. nie naciągają na kasę i maja dobre rozwiązania w montażu wiec wiem, że nie narażają mnie na dodatkowe koszty. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-04 12:41:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam sufit napinany i ładne ściany. Wszystko wykonane przez profesjonalistów. Panowie spisali się na medal. Ważny był efekt końcowy a jest naprawdę zadawalający
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-08 11:07:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna firma, zajęli się u mnie wykończeniem. Najpierw poprosiłam o wycenę, mam bardzo ładnie ozdobiona ścianę orz z sufit z oświetleniem lodowy. Cena była, przeciętna ale wiem za co płaciłam. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-23 08:15:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dopisuje się do tych opinii i się z nimi zgadzam to doskonała ekipa, która świetnie zna się na tym co robi, a mają bardzo szeroki zakres usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-26 12:33:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZYBKO, TANIO, SOLIDNIE.
Opinia dodana przez: REMIK dnia: 2014-03-26 12:28:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem więcej niż zadowolona. po wcześniejszych przykrych doświadczeniach remontowych nagle mam wspaniałą firmę, inteligentnych, kulturalnych i przede wszystkim znających sztukę remontową fachowców. Gorąco polecam usługi Pana Artura i życzę wszystkim równie wspaniałej współpracy i przyjemnej atmosfery w trakcie remontu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-31 21:39:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki za wszystko ! Nie znam lepszej firmy budowlanej. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-29 14:56:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wreszcie trafiłem na ekipę budowlaną z prawdziwego zdarzenia. Nie na amatorów i ludzi którzy oszukują tylko prawdziwych profesjonalistów dlatego też mają ode mnie pozytywną opinię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-28 14:28:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie, fajnie. Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-18 11:04:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałem z nimi jakiś czas i jestem bardzo zadowolony. Wszystko szło tak jak ustalaliśmy. Fachowcy wykonywali swoją bardzo dobrze. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-13 10:24:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podziękowania za prace wykonane w domku na działce. Nie dostrzegłem żadnych usterek ani niedociągnięć. Pracownicy Pana Artura się nie obijali, widoczne z ich strony zaangażowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wald. dnia: 2013-08-28 14:58:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki pozytyw. Bardzo fajnie pomalowano ściany i je ozdobiono. Bardzo dobre podejście do klienta i staranne wykonywanie prac. Dzięki temu pokoje które zostały pomalowane wyglądają extra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-31 13:43:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwi fachowcy od remontów.Zleciłem przygotowanie ścian pod malowanie oraz malowanie tych ścian. Dali sobie z tym moment radę. Poprzedni fachowcy nie byli tak dobrzy jak ta firma. Dlatego też polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-17 12:36:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ze znajomymi korzystamy z ich usług i jesteśmy bardzo zadowoleni. Na doradztwo też mogliśmy liczyć bez żadnego problemu. Dekorowanie ścian wychodzi im najlepiej. Pozdrawiam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-11 14:57:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jest bardzo dobra, ciesze sie ze skorzystałam z ich usług. Jakosć pracy robi wrażenie. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-14 13:42:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją