Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Honest Edward Urban

Zawód: adwokaci i radcy prawni  
Adres: Wielkopolskie, 62-510 Konin Chopina 23d/11c
Telefon: 63 242 30 40 Fax: 63 242 30 40
Adres e-mail: honest(małpa)pro.onet.pl
Strona internetowa: www.kancelariahonest.pl
Opis działalności: usługi prawne Słowa kluczowe: prawo, radca prawny, prawnik

Ocena: 92% pozytywna 13x 3x 1x

Jakość usług: 92% wysoka 12x 3x 1x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 13x 3x 1x
Ceny usług: 100% niskie 9x 7x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 7260
Data utworzenia profilu: 2013-04-06 02:28:28
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-26 14:41:16 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Honest Edward Urban

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia moja dotyczy Kancelarii HONEST, a nie personalnie Pana Edwarda Urbana. Zw względu na pobyt poza krajem, załatwienie sprawy było prowadzone tylko drogą elektroniczną. Na konkretne pytania zawsze była konkretna odpowiedź. Mam porównanie do innej konińskiej Kancelarii tylko adwokackiej. Ta sama sprawa. Adwokat bez dokonanego przelewu nie powiedział ani słowa na temat mojej sprawy. Po wpłacie 150zł (za tzw. poradę prawną) powiedział, że nic nie można zrobić. Żadnych innych informacji. Natomiast Kancelaria HONEST zainkasowała 220zł, z tym że sprawę załatwili łącznie z dwukrotnym tłumaczeniem przysięgłym. Osobiście Pana Urbana nie spotkałem, natomiast korespondencja elektroniczna była na wysokim poziomie i bardzo szybka i konkretna. Z czystym sumieniem mogę polecić tę Kancelarię, jeśli będę kiedykolwiek potrzebował porady lub pomocy prawnej to zdecydowanie skorzystam z usług Kancelarii HONEST.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-19 10:34:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety tak jak zostałem potraktowany przez PANA MECENASA nie da się określić jednym słowem a cisną się same niecenzuralne, a to tylko dlatego że wskazałem błąd jaki popełnił jego syn gdy reprezentował moją firmę w sądzie. Okazuje się że syn uczy się na błędach niestety na koszt klienta. Jeśli będą problemy można ewentualnie klienta straszyć obciążeniem jakimś wyimaginowanymi kosztami dodatkowymi. Przecież nikt nie będzie zadzierał z Panem Mecenasem. Ten Pan cały czas myśli, że świat składa się z mecenasów i tych których można traktować z góry,tylko dlatego że nie skończyli prawa. Niestety, kultura osobista i szacunek do drugiego człowieka - jedynka, do poprawki.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: odeslano mnie do sekretarki ???
Opinia dodana przez: jan kowalski dnia: 2015-09-10 19:23:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kancelaria obsluguje sprawy moje, mojej zony i tesciow od szesciu lat -sprawy o rozwod, alimenty, podzial majatku po rozwodzie i podzial spadku po moich rodzicach. Jestesmy bardzo zadowoleni i polecamy. Na biezaco bzlismy o wszystkim informowani i przesylano nam kserokopie wszstkich pism. Pozdrawiamy serdecznie- Tomasz z rodzina z Wroclawia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-03 19:22:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuje z Kancelarią od 3 lat. Jestem pod wrażeniem zaangażowania i wysokiego poziomu merytorycznego. Na ok 30 porad prawnych każda okazała się trafna. Na pewno skorzoytam z Ich Pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. dnia: 2013-04-26 17:18:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: a gdzie podaje się jako adwokat? w nazwie Kancelarii ma wprost wpisane KANCELARIA RADCY PRAWNEGO EDWARD URBAN. A strona na ktorej sie znajdujemy dotyczy adwokatow i radcow prawnych. No i zdaje sie, ze KAZDY moze umiescic dane jakiejs firmy na tym portalu i nie musi sie tak dokladnie znac czym rozni sie jeden od drugiego. Na stronie tej kancelarii jednoznacznie jest wskazane, ze to kancelaria RADCOWSKA!chyba komus z konkurencji bardzo nie pasuje, ze tak dobre opinie sa o jakims prawniku! ciekawe komu ;-) mi wielokrotnie PAN MECENAS bardzo pomogl i osobiscie mam gdzies czy jest adwokatem czy radca- grunt, ze nie obiecuje glupot i wygrywa sprawy. I tyle
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-26 14:26:27 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli radca prawny ma uprawnienia adwokata to musi być umieszczony w KRAJOWYM REJESTRZE ADWOKATÓW I APLIKANTÓW ADWOKACKICH>Pan Urban nie jest adwokatem i dlatego go w tym rejestrze nie ma.JEST RADCĄ i dlatego jest w Rejestrze Radców Prawnych przy OIRP w Poznaniu.Podając się za adwokata narusza Kodeks Etyki Zawodowej i podlega zgłoszeniu do rzecznika dyscyplinarnego.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-26 13:22:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Edward Urban jest radcą prawnym wpisanym na listę w Okręgowej Radzie Radców Prawnych w Poznaniu. TA strona to strona o radcach LUB adwokatach! Wystarczy poszukac w necie, ja znalazlem pelne dane na www.kancelariahonest.pl Korzystalem z uslug firmy o POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kilkuletni klient dnia: 2013-04-26 10:07:08 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Edward Urban NIE JEST adwokatem ,ale tylko tak podaje.gbyby nim był musiałby być umieszczony w KRAJoWYM REJESTRZE ADWOKTÓW.Nie znajdziecie go w tym!!! Nie jest też na liście adwokatów umieszczonych w Okręgowej Izbie Adwokackiej w Poznaniu ! Co to za prawnik który podaje fałszywe dane ???
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jonatan dnia: 2013-04-26 06:53:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra, solidna kancelaria, nie naciagaja. Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michal U. dnia: 2013-04-25 16:46:29 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z brudnym sercem nie polecam!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anioł dnia: 2013-04-24 23:15:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: znam, korzystam, polecam. Uzyskalam dokladnie taki jaki chcialam wyrok rozwodowy i to poltora miesiaca po konsulacji u Pana Mecenasa Urbana. Od tego czasu powierzam Mecenasowi wszystkie moje sprawy i wszystkie z pozytywnym skutkiem. Pozdrawiam Pana Mecenasa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona Klientka dnia: 2013-04-23 15:23:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam! Miła obsługa i fachowość. Szybkie załatwienie mojej sprawy (2 dni). Wyjaśnione wszystkie kroki postępowania bez "prawniczego języka". Jeśli szukać odpowiedniego adwokata to tylko tutaj. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2013-04-17 19:53:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie można porozmawiać prosto i na temat.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-04-11 12:55:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług kilku adwokatów i radców prawnych. To jest zdecydowanie NAJLEPSZA kancelaria. Wygrali wszystkie sprawy jakie im powierzyłam. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga M. dnia: 2013-04-10 21:25:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję za wygranie mojej sprawy. Mogę z czystym sercem polecić Kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota W. dnia: 2013-04-08 10:41:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Dojeżdżam do nich z Poznania, bo warto! Wygrali dla mnie dwie sprawy. Miałem wrażenie, że całej kancelarii zależy, żeby naprawdę wygrał. Są super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek V dnia: 2013-04-08 07:36:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Wygrali mi sprawę, której nikt nie chciał się podjąć. I wygrali!!! Pani Sylwia, która prowadziła moja sprawę już na pierwszym spotkaniu powiedziała mi na czym stoję i jakie mam możliwości. I rozmawiała ze mną bez tego bełkotu prawniczego - jasno i konkretnie. Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2013-04-06 02:36:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją