Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dworek Korytków

Zawód: restauracje  
Adres: Świętokrzyskie, 26-225 Gowarczów Korytków 57
Telefon: Kom. 698 333 659
Adres e-mail: biuro(małpa)dworekkorytkow.pl
Strona internetowa: www.dworekkorytkow.pl
Opis działalności: Usługi hotelowe i gastronomiczne. Słowa kluczowe: hotel, restauracja, organizacja uroczystości, przyjęcia okolicznościowe, bankiety, wesela, szkolenia, konferencje, imprezy

Ocena: 100% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1061
Data utworzenia profilu: 2013-04-25 15:12:18
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-25 15:12:18 

Opinie o Dworek Korytków

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedzenie bardzo dobre, kelnerzy/kelnerki miłe, jednak dbałość o klienta pozostaje pod dużym znakiem zapytania. Nie wszyscy są tam równo traktowani. Młodych ludzi traktują jak mniej ważnych a mimo, że mam tylko a może aż 26 lat chciałbym być traktowany na równi z innymi.Zauważyłem, że dużo do powiedzenia mają tam panie sprzątaczki i kucharki, które są w stanie zamknąć lokal przed przewidzianą godziną zamknięcia twierdząc, że nikogo już nie przyjmą. Wybiorę się tam ponownie gdy będę starszy może wtedy potraktują mnie jak "normalnego" gościa.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniell dnia: 2014-02-03 14:17:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bomba ! Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-06 12:22:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny dworek zatrzymać się tam na posiłek to po prostu obowiązek. Jest tam pięknie i kuchnia jest przepyszna. mógłbym tam bywać częściej jakbym miał taką możliwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-08 15:27:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do dzisiaj miło wspominam wesele mojego brata. Ten Dworek to bardzo fajna sprawa, dawno nie widziałam tak dobrej organizacji. A jedzenie było przepyszne. Goście tez byli zadowoleni, było można to zauwazyć. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-04 08:40:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabrałem tam Żonę do restauracji na kolację. Było tam fajnie. Bardzo miło i wykwintnie. Posiłki przepyszne a obsługa bardzo dobra i miła. Polecam za udany wieczór :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-03 11:45:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tez mi sie tu podoba, niedługo organizujemy tam przyjecie, wszystko juz mamy ładnie ustalone więc fajnie. Pozdrawiam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-24 14:49:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi się spodobało w tym miejscu. Wewnątrz jest ładnie i zadbanie, pokoje prezentują się w porządku. Kuchnia smaczna. Klimat fajny. Położenie - zacisze, okolica mmm... Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-25 15:14:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją