Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SEKRETY PIĘKNA

Zawód: Fryzjer 
Adres: Małopolskie, Kraków kraków cegielniana 4a
Telefon: 12295-08-39
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.sekretypiekna.net
Opis działalności: NOWOCZESNE CENTRUM URODY Słowa kluczowe: kosmetyka, medycyna estetyczna, fryzjerstwo

Ocena: 100% pozytywna 35x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 35x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 27x 3x
Ceny usług: 100% niskie 21x 9x
Ilość opinii w serwisie: 36
Ilość odsłon profilu firmy: 5428
Data utworzenia profilu: 09.03.2013 22:01:57
Data ostatniej aktualizacji: 09.03.2013 22:01:57 

Opinie o SEKRETY PIĘKNA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, obsługa na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 29.10.2020 20:52:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług salonu fryzjerskiego w Sekretach Piękna. Wyszłam ostatnio z piękną, lekką fryzurką. Pani fajnie mi doradziła jaką pielęgnację najlepiej stosować jesienią. Bardzo dziękuję :) Wrócę niebawem :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 20.10.2020 20:35:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim zabiegi są skuteczne, wykonane porządnie, przez co nie raz wystarczy jedna sesja, zamiast dwóch lub trzech(lub więcej). Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: figa dnia: 18.10.2020 14:58:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zero zarzutów, bo dobrze poradzili sobie z moimi niedoskonałościami :) Efekt się jeszcze będzie poprawiał, póki co mam się oszczędzać. Polecam <3
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisława dnia: 16.10.2020 18:42:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odbyłam tu zabieg zamykania naczynek. Szybko, bezboleśnie, tanio, a efekt niesamowity i natychmiastowy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Judy dnia: 14.10.2020 18:59:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozbyłam się większości niedoskonałości z szyi i dekoltu po jednym prostym i tanim zabiegu :) Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fela dnia: 12.10.2020 14:27:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały gabinet, nie strach tu przychodzić w czasach wirusa bo wszystko sterylne
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: mafi dnia: 09.10.2020 15:25:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozsądne ceny, mnogość zabiegów i możliwość umówienia się do kilku lekarzy jednocześnie. Robią w tym duży ukłon w stronę klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sysia dnia: 05.10.2020 18:25:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czysto, higienicznie, nie strach się tu pojawić w tych głupich czasach. Zabieg zaffiro - idealny, efekty nieziemskie na pewno wrócę, pełna profeska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kalina dnia: 26.09.2020 19:52:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kultura osobista lekarzy i ich asystentów - najwyższa klasa. Wachlarz usług uznałabym za kompletny, choć cały czas pojawiają się nowe możliwości, a z tego co wiem to lekarze z Sekretów też nieustannie się szkolą. Nie ma porównania, najlepsza klinika w Krakowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antonina dnia: 21.09.2020 16:52:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam tu z usług fryzjerskich :) Bardzo podoba mi się to, że fryzjer poświęca klientowi 100% swojego czasu, a nie zajmuje się kilkoma rzeczami przy okazji, jak to bywa w niektorych salonach. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: taiga dnia: 20.09.2020 18:36:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Efekt osłupiający - po prostu super robota. Z pewnością będę wracała :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cyrila dnia: 07.09.2020 08:25:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg bezbolesny, w przyjemnym otoczeniu. Cena bardzo dobra i jest pewność że będzie zrobiony dobrze i bez pomyłek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirela dnia: 13.07.2020 00:26:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam, korzystam i korzystać będę. Jestem bardzo zadowolona, również mój mąż. Pełen profesjonalizm, bardzo dobre kosmetyki, można przebierać w zabiegach. Do tego miła atmosfera przed i podczas zabiegów. Zawsze dostaję tam coś dla ciała i dla duszy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 17.05.2020 12:19:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracują tu na prawdę niesamowici ludzie z doświadczeniem :) Dbają o komfort klientów z wielka dbałością, przekazują odpowiednią ilość informacji o danym zabiegu. Z czystym sumieniem polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: babysisi dnia: 14.05.2020 22:15:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo. Zawszę wychodzę mega zadowolona i nie mogę się doczekać kolejnej wizyty :) Po prostu właściwi ludzie na właściwym miejscu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Holi dnia: 10.05.2020 03:28:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne miejsce. Byłam kilka razy i jestem bardzo zadowolona. Super indywidualne podejście do klienta. Dobre ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: amyy90 dnia: 01.05.2020 20:08:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki standard wykonywanych usług, naprawdę można się tu poczuć zaopiekowanym - ceny przystępne i wydaje mi się że warto się tu udać by przekonać się jak dobrze klient może być potraktowany - należycie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Milena dnia: 24.04.2020 05:35:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podejście do klienta, sposób wykonywania zabiegu oraz bezproblemowe umawianie wizyt - to śa główne plusy. Nie moge sie doczekac kiedy do znowu bede mogla sie odprężyć w SP
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ceny adekwatne do jakosci, reklamacji nigdy nie skladalam bo i nie bylo powodu
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 22.04.2020 22:47:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie mogę polecić. Wraz z niepodważalnym profesjonalizmem idzie w parze wyjątkowa troska i zainteresowanie pacjentem. za każdym razem jestem pod ogromnym wrażeniem rezultatów. Miejsce pełne dobrej pozytywnej energii
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzka dnia: 21.04.2020 22:31:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam wszystkim paniom które oczekują ze ktoś pomoze im poczuć się pięknie i wyglądać pięknie. Usługi na najwyższym poziomie i atmosfera przemiła, można się odprężyć, widać, że pracują tu profesjonaliści polecam Kasia
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: wiadomokto dnia: 17.04.2020 13:29:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poza sama jakością usług chciałabym pochwalić głównie podejście Pań pracujących w klinice ponieważ uszanowały moją postawę stawiającą głównie na naturalność przy czym bardzo mi pomogły dobierając dopasowane do moich potrzeb zabiegi. Otrzymałam także kilka porad odnośnie domowych sposobów jak zadbać o siebie. Nigdy nie czułam się tak piękna :) Polecam cieplutko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Prichila dnia: 13.04.2020 15:32:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z koloru i keratynowego zabiegu na włosy. Miałam wielokrotnie wykonywany ten zabieg w różnych salonach i nigdy nie miałam tak zdrowych i błyszczących włosów. Co najważniejsze nie muszę ich układać! SUPER KLINIKA!! Polecam Sekrety Piękna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 24.11.2019 22:06:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posłuchałam się dobrych opinii i nie żałuje, super klinika, zabieg przyniósł super efekt czuje się dużo młodziej i planuje kolejną wizytę:)) Pani kosmetolog z ogromną kulturą osobistą dla mnie to bardzo ważne:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gość dnia: 08.10.2019 00:46:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Korzystałam z zabiegu intraceuticals i jestem pod wrażeniem efektu. Fajny klimat i miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 02.04.2019 21:17:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JESTEM KLIENTKA SEKRETÓW PIĘKNA OD KILKU LAT. ZAWSZE WYCHODZĘ ZRELAKSOWANA. SALON PRACUJE NA KOSMETYKACH Z GÓRNEJ PÓŁKI. NAWET MIESIĄC PO KOLORZE WŁOSY SIĘ PIĘKNIE BŁYSZCZĄ. W PRACY PYTAJĄ CZY ZNOWU BYŁAM NA WIZYCIE. GORĄCO POLECAM I POZDRAWIAM PANIĄ ULĘ.! A. ZIEMBA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania Ziemba dnia: 10.11.2018 20:58:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zabieg na wypadanie włosów z tlenem!Efekt zauważyłam od razu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia G. dnia: 01.03.2018 22:18:55 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z salonu przez dłuższy czas, oczywiście obsługa na wysokim poziomie, zabiegi wykonywane w profesjonalny sposób, to co mnie zraziło to ze na poczatku kosmetyczki staraja sie i bardzo dobrze wykonuja swoje zabiegi, ale jesli jestes juz stałym klientem kazdy zabieg wykonywany jest juz nie z takim zaangazowaniem. a cena się nie zmniejsza. czasami coś wykonują na szybkiego zeby zdazyc na czas poniewaz kolejny klient czeka.
Opinia dodana przez: aaaaa dnia: 25.01.2017 10:26:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam w 100 % polecam ten salon , korzystam z usług salonu od roku i nigdy się nie zawiodłam. Panie są przemiłe i bardzo pomocne w doborze zabiegów a jednocześnie nie wciskają niczego na siłę , atmosfera super, zawsze wychodzę usatysfakcjonowana z wizyty w tym salonie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: layla dnia: 17.06.2014 12:14:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem od 2 lat systematycznie co 3 tygodnie na pedicure i paznokciach. Panie sa przesympatyczne z nienagannymi manierami i bardzo dbajace o atmosfere w gabinecie. Troskliwe taktowne i bardzo opiekuncze. Bylam swiadkiem w jak profesjonalny sposob zajely sie osoba niepelnosprawna. Śledzę stronę internetowa nowosci ktorych ciagle przybywa. Dziewczyny pieknie sie rozwijacie! Polecam gorąco!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 16.12.2013 21:10:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM!!! FANTASTYCZNY SALON, MIŁA I PROFESJONALNA OBSŁUGA. PRZYZNAM ŻE DŁUGO SZUKAŁAM FRYZJERA ALE WKOŃCU TRAFIŁAM NA SALON KTÓRY MOGĘ POLECIĆ KAŻDEJ OSOBIE KTÓRA CENI SOBIE JAKOŚĆ WYKONANEJ USŁUGI I ŚWIETNE KOSMETYKI. ZA KAŻDYM RAZEM MAM ŚWIETNY KOLOR I STRZYŻENIA. W DOMU PRAKTYCZNIE TYLKO SUSZE WŁOSY TAK DOBRZE SIĘ UKŁADAJĄ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: koroneczka dnia: 26.09.2013 23:11:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam! Pani Urszula uczesała mnie na ślub, wyszło fantastycznie!a kolor przepiękny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kate dnia: 18.09.2013 23:07:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja dość nietypowo bo polecam usługi fryzjerskie w sekretach piękna. Pani Ula naprawdę czyni cuda!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.07.2013 11:59:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie dobrana kadra kosmetologow. Luzna atmosfera. Lokalizacja super blisko ronda matecznego mozna sie w pelni zrelaksowac przy pysznej kawie:) Szczegolnie polecam zabieg Zafiro cos na zasadzie bezbolesnego liftingu a efekty widac od razu:) Mają tez salon fryzjerski i jogurty do wlosow polecam pania Ulke.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa Czajkowska dnia: 17.06.2013 09:20:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjemne wnetrze, mila atmosfera. Profesjonalne zabiegi. Mozna nawet czasem spotkac krakowskie aktorki:) Goraco polecam chwile relaksu w Sekretach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna ch. dnia: 08.06.2013 10:43:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet i jego oferta wyglądają bardzo zachęcająco :) Koleżanki polecały mi zabiegi, więc zastanawiam się nad depilacją bikini IPLem. Czytałam o zabiegu w wielu źródłach. Wiem, że konieczna jest wymiana przez gabinety lampy wewnątrz głowicy zabiegowej. Wtedy zabieg na pewno będzie bezpieczny i skuteczny. Ta lampa wewnątrz zwyczajnie się zużywa i tylko regularnie wymieniana gwarantuje udaną terapię. Na pewno przed zdecydowaniem się na serię zabiegów w Gabinecie upewnię się w serwisie głowicy. Wy też pytajcie o certyfikat :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 30.05.2013 12:29:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją