Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Mariusz Lewandowski

Zawód: Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Szeroka 8
Telefon: 56 622-03-58 Kom. 604-551-913
Adres e-mail: adwokatlewandowski(małpa)mariusz-lewandowski.pl
Strona internetowa: http://mariusz-lewandowski.pl
Opis działalności: W ofercie Kancelarii znajduje się udzielanie porad prawnych oraz zastępstwo procesowe Słowa kluczowe: adwokat toruń, adwokaci toruń, adwokaci toruń opinie, adwokat toruń opinie

Ocena: 100% pozytywna 61x

Jakość usług: 100% wysoka 61x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 54x
Ceny usług: 100% niskie 45x 6x
Ilość opinii w serwisie: 61
Ilość odsłon profilu firmy: 11262
Data utworzenia profilu: 2013-03-08 08:41:55
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-08 08:41:55 

Opinie o Adwokat Mariusz Lewandowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm i fachowość. Skrupulatność, sumienność i zaangażowanie w sprawę. Naprawdę POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-21 17:24:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odpowiedzialny profesjonalista, posiadający bogate doświadczenie oraz wspaniały zespół prawników. Kancelaria w sposób bardzo ludzki i wyrozumiały podchodzi do każdego klienta i każdej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Szymon M. dnia: 2017-04-05 14:26:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa godna polecenia.Pan Mecenas Mariusz Lewandowski jest osobą kompetentną i rzetelną
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-05 11:12:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi tego adwokata oceniam bardzo wysoko. Jest bardzo zaangażowany w moje sprawy i prowadzi je skutecznie. Bardzo dba o terminy i informuje mnie na bieżąco. Pracownicy kancelarii stanowią dobrze współpracujący zgrany zespół. Nie mam najlepszego zdania o adwokatach |o jakichkolwiek prawnikach| ale ta kancelaria kancelaria jest na pewno warta polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bogus dnia: 2017-04-05 10:25:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalim połączony z pragmatycznym podejściem do tematu. Polecam. Osobna kwestia, to fakt, że taniej chyba nigdzie nie będzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2017-04-05 08:34:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista w pełnym tego słowa znaczeniu. Bardzo zaangażowany w sprawy klienta, nic nie odkłada "na później", pisma i wnioski przygotowuje bez zwłoki. Ogromna zaleta to dyspozycyjność - doskonały kontakt telefoniczny i mailowy. Liczy się ze zdaniem klienta, traktuje klienta jak partnera w grze, w której dążą do tego samego celu. A na dodatek przesympatyczna osoba :) Miałam duże szczęście, że trafiłam "pod opiekę" Pana Mecenasa Lewandowskiego. Poprowadził moje skomplikowane sprawy w sposób, który z pewnością nie spodobał się stronie przeciwnej. Dzięki Panu Mecenasowi znowu się uśmiecham. Jak ktoś myśli, że jest na przegranej pozycji i nie da się w jego sprawie już nic zrobić, szczerze polecam spotkanie z Mecenasem Lewandowskim. Mi pomógł i bardzo mu za to jestem wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2017-04-04 17:44:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie kancelarię Pana Mariusza Lewandowskiego. Jestem bardzo zadowolony ze świadczonych mi usług!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2017-04-04 15:22:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalizm, rzetelność, indywidualne podejście do sprawy. Pomoc w sprawie kredytu frankowego i zwrotu środków z polisy inwestycyjnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kk dnia: 2017-04-04 11:46:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod ogromnym wrażeniem rzetelności,profesjonalizmu oraz wiedzy Pana adwokata Mariusza Lewandowskiego. Pan Mecenas wykazała się bardzo rzetelnym podejściem do swoich obowiązków, bowiem wszelkie niejasności i wątpliwości co do sprawy były wyjaśniane w przystępny i zrozumiały sposób. Podczas spotkań Pan Mecenas udzielił mi wszelkich niezbędnych informacji oraz wskazówek pomocnych podczas rozprawy. Co więcej zawsze mogłem liczyć na stały kontakt telefoniczny lub mailowy. Pan Mecenas pomógł mi w sposób sprawny odzyskać prawo jazdy, które jest mi niezbędne to wykonywania pracy. Był bardzo zaangażowany w prowadzenie sprawy i co ważne dyspozycyjny. Z czystym sumieniem polecam wszystkim mającym problem natury prawnej Pana adwokata Mariusza Lewandowskiego, który jest bez wątpienia doskonale zna się na swojej pracy, a przede wszystkim to dobry i uczciwy człowiek. Jeszcze raz bardzo Panu dziękuję.!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2017-02-01 21:18:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam kancelarie Mecenasa Lewandowskiego.Jestem bardzo zadowolona z dotychczasowej wspolpracy z Mecenasem Lewandowskim.Polecam serdecznie. Wspanialy adwokat,profesjonalny i rzetelny!!!! Również obsługa pracowników kancelarii przesympatyczna i profesjonalna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2016-11-29 15:57:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził sprawę mojej cioci, która zakończyła się sukcesem, moja ciocia jest dozgonnie wdzięczna Panu Mecenasowi za ogromny wkład pracy jaki włożył w jej sprawę. Pan Mecenas jest fantastyczną i wspaniałą osobą, o każdej porze potrafi odebrać telefon, kiedy nie może odebrać jak najszybciej oddzwania. Bez problemu szybko odpowiada na mejle. Ma bardzo dużą wiedzę prawniczą, jest konsekwentny w działaniu i nigdy się nie poddaje, walczy do samego końca. Jest bardzo swobodny i miły dzięki czemu klient czuje się komfortowo podczas rozmów. Znam też przypadek mojego kolegi, który również korzystał z usług Pana Mecenasa i również jest bardzo zadowolony. Ja będę polecał Pana Mariusza Lewandowskiego każdemu kto będzie potrzebował prawnej pomocy, POLECAM w 100 procentach. Jeszcze raz dziękuję Panu Mecenasowi w imieniu mojej cioci Marioli W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Staszak dnia: 2016-10-05 00:15:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z pomocy Pana Mariusza od prawie 2,5 roku. Pomimo trudnej i długiej sprawy rozwodowej (przede wszystkim walka o jak najszersze kontakty z dzieckiem) ostatecznie wszystko rozstrzygnęło się po mojej myśli. Pan Mariusz sugeruje różne modele działania, ale jednocześnie zawsze jest otwarty na sugestie klienta. Bezproblemowy, natychmiastowy kontakt z Panem mecenasem poprzez wszelkie kanały komunikacji (telefon, mail, skype) powoduje, że kontakt osobisty nie jest niezbędny, co jest ogromnie ważne przy współpracy w przypadku znacznej odległości tak, jak to miało miejsce w moim przypadku. Pan Mecenas Mariusz Lewandowski to bardzo rzetelny, godny zaufania profesjonalista w swoim fachu, którego usługi mogę z czystym sumieniem gorąco polecić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2016-10-02 14:55:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam Kancelarię Pana Mariusza Lewandowskiego, bardzo rzetelna i fachowa pomoc. Pan Mecenas zawsze szybko i profesjonalnie odpowiadał na wszelkie zadane pytania. Bardzo dobry kontakt również telefoniczny i mailowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: magda797 dnia: 2016-09-28 20:51:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KANCELARIA GODNA POLECENIA , JAKOŚĆ USŁUG NA WYSOKIM POZIOMIE , PEŁEN PROFESJONALIZM ,WYŚMIENITY KONTAKT I CO NAJWAŻNIEJSZE POZYTYWNY FINAŁ SPRAWY , POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: DOMINIK dnia: 2016-07-04 14:21:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wzorowa i profesjonalna współpraca,fachowa pomoc gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkdadiusz dnia: 2016-06-23 16:14:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia, dobrze napisany pozew znacznie przyspieszył sprawę. Sąd tak naprawdę po wysłuchaniu zeznań świadków oraz stron nie miał wątpliwości co do wydanego wyroku, oczywiście na moją korzyść. Bardzo dobry kontakt z Panem Mecenasem zaróno telefoniczny jak i meilowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: k
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2016-05-30 18:49:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem przyjemność korzystać z usług Pana Mariusza Lewandowskiego. Jestem zadowolony z profesjonalnego podejścia i rzetelności. Miałem bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy z Panem Mariuszem przez cały okres trwania sprawy - a były to 2 lata. Pomimo że wiele osób z mojego otoczenia nie wierzyło w wygraną to Pan Mariusz poprowadził sprawę która zakończyła się na naszą korzyść.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał Ziółkowski dnia: 2016-05-06 08:41:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mariusz Lewandowski to adwokat z wielkim sercem. Zajął się moją sprawą przebywając na urlopie, z dnia na dzień otrzymałam wyczerpujące odpowiedzi na wiele skomplikowanych pytań (żadnego nie pozostawił bez odpowiedzi). Dzięki jego poradzie rozwiały się wszystkie moje wątpliwości. Pan Mecenas to człowiek rzetelny i skrupulatny. Dodam, że moja sprawa dotyczyła prawa pracy (Karta Nauczyciela). Dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nauczyciel dnia: 2016-05-05 14:15:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Panu Mariuszowi i Pani Mecenas, sprawa przebiegła bez komplikacji , wszystko skończyło się na pierwszej rozprawie. Pozew byl bardzo dobrze napisany. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2016-05-02 10:23:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Mariusz Lewandowski to profesjonalista.Prowadził moją sprawę o podwyższenie alimentów.Zarówno sprawa, jak i póżniejsza apelacja pozwanego zakończona naszym sukcesem.Zaufaliśmy Panu mecenasowi ponownie i teraz prowadzi w naszej rodzinie poważną sprawę medyczną.Bardzo polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2016-02-09 19:16:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem krótko, konkretny gość,który zna swój fach perfekcyjnie! Wygrana sprawa z ZUS i następnie sprawa rodzinna,to chyba mówi samo za siebie. Rozmowy z Mecenasem są tylko o konkretach.Jeśli miałbym polecać innym to właśnie Kancelaria Mariusz Lewandowski. Dziękuję Panie Mecenasie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-02 19:48:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Mariusz Lewandowski to profesjonalista w każdym calu, który nie zapomina jednak, że w gąszczu paragrafów kryją się ludzie świetny prawnik,cierpliwy, odpowiada na wszystkie pytania, odpisuje na maile.Wzbudza ogromne zaufanie,i walczy do samego końca.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-24 11:17:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Serdecznie, Pan Mecenas Mariusz Lewandowski poprowadził sprawę rozwodową z pełnym profesjonalizmem.Sprawa ta zakończyła się sukcesem.Pan Mecenas to osoba rzetelna,kompetentna i godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-08 13:11:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam usługi Pana Mecenasa. Niewątpliwie Pan Mariusz Lewandowski jest osobą solidną, kompetentną i cechuje go profesjonalne podejście do każdej sprawy. Dodatkowo, każdy kto ceni sobie czas i pieniądze na pewno będzie zadowolony. Minimum formalności, spotkań i co najważniejsze: SPRAWA WYGRANA! POLECAM I BARDZO DZIĘKUJĘ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-09-12 20:35:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Mariusz Lewandowski, oraz cała Kancelaria naprawdę godna polecenia! Pan Mariusz jest profesjonalny,uprzejmy,rzetelny. Swoich klientów traktuje z szacunkiem, poświęca im dużo uwagi oraz co najważniejsze z pełnym zaangażowaniem podchodzi do sprawy. U Pana Mariusza wszystko idzie sprawnie i bez żadnych zarzutów. Powierzona Panu Mecenasowi sprawa kończy się wygraną ;) Dziękujemy jeszcze raz za reprezentowanie naszej sprawy. Bardzo gorąco polecam!!! Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2015-07-29 14:52:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Adwokata Mariusza Lewandowskiego. Dzięki niemu uzyskałem sprawiedliwość. Sam bym sobie nie poradził a jego rzetelna praca przyniosła ogromne rezultaty!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldemar dnia: 2015-07-25 10:38:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesionalne prowadzenie Kanzelarii, miłe a zarazem kompetentne podejscie do mandanta.Punktualnosć i nie pozostawianie żadnego zapytania bez odpowiedzi. Bardzo dziękujemy Panu Mecanasowi Lewandowskiemu i jego całej Kancelarii, życzymy wszystkiego najlepszego.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr Szymański dnia: 2015-04-27 09:55:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mariusz Lewandowski jest godnym zaufania adwokatem. Mogę zapewnić o jego profesjonalizmie oraz sumienności. Do każdego przypadku podchodzi indywidualnie. Bardzo dobry kontakt telefoniczny o każdej porze dnia. Uprzejmy, sympatyczny oraz komunikatywny. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2015-03-26 20:02:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Mariusz Lewandowski to najlepszy adwokat w Toruniu. Profesjonalny, rzetelny, niezwykle uprzejmy, klientów traktuje z szacunkiem, poświęca im dużo uwagi i z pełnym zaangażowaniem podchodzi do sprawy. Błyskawiczny kontakt i fachowa pomoc na każdym etapie sprawy. Polecam usługi Pana Mecenasa i Jego Kancelarii
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AniaG dnia: 2015-03-06 22:58:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest profesjonalistą w pełnym tego słowa znaczeniu.Bardzo mile mnie zaskoczył, zarówno rzetelnością, fachowością, bardzo przystępną ceną jak również miłym podejściem do klienta.Nie musiałam dużo wyjaśniać, Pan Mecenas szybko zorientował się, o co tak naprawdę chodzi w mojej dość zawiłej sprawie i już następnego dnia miałam napisany merytoryczny, konkretny akt oskarżenia, czyli to o co prosiłam. Myślę, że to nie koniec mojej współpracy z Panem Mecenasem, którego z czystym sumieniem polecam i w myśli swej pozdrawiam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teacher dnia: 2015-02-12 13:23:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem nóż na gardle - Sąd odwiesił mi karę w zawieszeniu - za popełnienie tego samego przestępstwa w okresie zawiasów. Dostałem wezwanie do Zakładu Karnego. Mecenas spowodował dwukrotne odroczenie wykonania kary, a następnie jej zawieszenie. Nawet na 5 min nie pojawiłem się w Zakładzie Karnym. Super kontakt i błyskawiczne działanie. Zdecydowanie polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-12-31 14:46:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz kolejny skorzystałem z fachowej pomocy kancelarii adwokackiej Pana Mariusza. Tym razem Pan Mariusz pomógł mi przed sądem karnym w Toruniu w sprawie o zawieszenie wykonania kary i nie zawiodłem się. Sąd odroczył wykonanie kary zgodnie z złożonym przez kancelarię wnioskiem. Mieszkam poza Toruniem i tylko na rozprawę musiałem się stawić. Wszelkie sprawy kancelaria wykonała bez mojego udziału. Bardzo polecam wszystkim i dziękuję jeszcze raz za pomoc. Pozdrawiam Pana Mariusza i za jego pośrednictwem całą kancelarię. Wojciech ( Golub-Dobrzyń )
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2014-12-22 12:02:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz kolejny skorzystałem z fachowej pomocy Pan Mariusza tym razem sprawa dotyczyła ZUS. I po raz kolejny nie zawiodłem się - sprawa wygrana. Polecam wszystkim i dziękuję jeszcze raz za pomoc. Michał z Grudziądza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ronin dnia: 2014-12-19 08:51:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia , wysoka jakość świadczonych usług przy niskich cenach . W błyskawicznym tempie zakończenie sprawy rizwodowej . Bardzo dobry kontakt , polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-12-18 23:08:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i konkretna obsługa.Jestem bardzo zadowolona.Dzięki pomocy Pana mecenasa czuję się pewnie i bez obaw o moją sprawę.Ważnym jest albo nawet bardzo ważnym że usługę otrzymałam pro bono na bardzo wysokim poziomie w pełni profesjonalnie!Również obsługa pracowników kancelarii przesympatyczna i profesjonalna.Polecam Pana mec.Mariusza Lewandowskiego!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Filipowska dnia: 2014-10-16 08:02:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam ta kancelarię, jestem w kontakcie z Panem Mariuszem który okazał się pełnym profesjonalistą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-09 23:30:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mariusza wszystkim, którzy cenią sobie współpracę z profesjonalistami - solidność, wiedza i komunikatywność. Dziękuję za pomoc w pozytywnym rozwiązaniu mojej sprawy. Pozdrawiam Michał z Grudziądza
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-07-15 18:26:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Pana Lewandowskiego, nurtował mnie jeden problem w kwestii podzielności majątku, otrzymałam szybką i profesjonalną odpowiedź. Dziękuję serdecznie i gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota Mikołajczyk dnia: 2014-06-01 18:21:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z urzędu udzielony mi przez sąd apelacyjny w gdańsku odmówił sporządzenia wniosku o wznowienie fałszywego i bezdowodowego procesu. Około 18 adwokatów z którymi się kontaktowałem i opisałem sprawę albo zażądało kosmicznych kwot (od 3000zł wzwyż) lub odmówiło pomocy bo im się nie chciało, Pan Mariusz Lewandowski nie dość iż okazał się jedynym kompetentnym adwokatem w toruniu a nawet gdańsku, dodatkowo chciał tylko minimalną kwotę ustawową za sporządzenie wniosku. Adwokat Mariusz Lewandowski jest w 100% godny polecenia dzięki swojemu oddaniu, profesjonalizmowi, i dzięki temu że nie okrada ludzi jak inni adwokaci zdzierający kosmiczne kwoty za swoje usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: reklamacji nie miałem 100% rzetelności i fachowości
Opinia dodana przez: bartek morys dnia: 2014-05-31 14:29:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Lewandowski,udzielił mi wyczerpujących informacji na interesujący mnie temat i to w bardzo krótkim czasie.Poza tym porada udzielona była pro bono.Wobec powyższego polecam jego usługi jako bardzo profesjonalne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-05-26 19:22:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z Pana Mariusza.Sprawa dotyczyla prawa rodzinnego i zakonczyla sie tak jak Pan Mariusz mowil od poczatku . Bardzo dziekuje i zycze samych sukcesow :) ewelina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: EWELINA dnia: 2014-04-28 09:13:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra,sprawna praca pana mecenasa Lewandowskiego.Kontakt o każdej porze dnia.Jednym zdaniem bardzo dobry fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Silva dnia: 2014-03-17 06:34:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelnie, szybko, sprawnie i profesjonalnie załatwiona sprawa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: chawison.pl dnia: 2014-02-27 19:16:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy usługi Pana Mecenasa. Sprawdzony, rzetelny adwokat. Bardzo miła obsługa, konkretnie, rzeczowo i profesjonalnie. Polecamy i dziękujemy Panu Mecenasowi jeszcze raz!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K. W. Woźniak dnia: 2014-02-27 10:41:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Mariusz Lewandowski to fachowiec, którego można bez obaw polecić. Doskonała obsługa! Zachęcam osoby, które nie miały dotąd zaufanego prawnika. Mecenas Lewandowski jest osobą kompetentną i niezawodną. Dziękujemy za reprezentowanie naszej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: izabelal dnia: 2014-01-16 19:49:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mariusz Lewandowski jest godnym polecenia adwokatem. Cechuje go wysoka kultura osobista,pozytywne myślenie. Odgrywa ono bardzo ważną rolę dla całości prowadzonych działań, które są skuteczne, profesjonalne i rzeczowe.Pan Mariusz Lewandowski przestrzega terminów,przywiązuje wagą do punktualności, co daje poczucie zaangażowania i bezpieczeństwa dla klienta.Kontakt telefoniczny z adwokatem jest bardzo dobry, a koszty niskie, co sprawia,że jest adwokatem dostępnym dla większości społeczeństwa, a nie tylko dla osób zamożnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia Zeman dnia: 2014-01-01 13:14:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełnym przekonaniem polecam usługi kancelarii prawnej Pana mecenasa Mariusza Lewandowskiego. Bardzo Dobry Adwokat, godny polecenia, poprowadził za mnie wszelkie niezbędne czynności przygotowawcze i przed sądem reprezentował mnie. Potrzebowałem pomocy prawnej w złożenie wniosku do sądu apelacyjnego i reprezentowaniu mnie przed sądem okręgowym w Toruniu w sprawie warunkowego zawieszenie wykonania kary. Nie miałem zbyt dużo czasu na szukanie obrońcy. Wybrałem najlepszego na podstawie opinii innych osób mających podobne problemy z prawem a opisanych na forum prawnym w internecie. Pan mecenas Lewandowski za nie wielkie pieniądze doprowadził do pozytywnego zakończenia sprawy. Polecę go znajomym i innym osobom szukającym pomocy prawnej w każdej dziedzinie postępowania sądowego. A z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia i Nowego roku, życzę Panu mecenasowi i za jego pośrednictwem wszystkim pracownikom kancelarii, zdrowych i wesołych świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2014. Pozdrawiam Wojciech.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-20 01:31:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W kwietniu opuściła mnie żona - zostałem z dwojgiem dzieci i kredytami. Trafiłem do mec. Lewandowskiego, który w krótkim czasie wywalczył dla mnie władzę rodzicielską nad dziećmi, alimenty. Szybko, skutecznie i w dostępnych cenach. POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ireneusz R. dnia: 2013-12-04 18:41:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-24 16:54:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana mariusza,bardzo dobry adwokat,od 10 lat mieszkam w anglii,pan mariusz szybko i pozytywnie rozwiazal moj problem w Polsce,w koncu moge spokojnie spac,dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-04 09:05:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściwa osoba na właściwym miejscu, konkretny ,rzeczowy, z wysoką kulturą naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-08-19 14:53:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo Dobry Adwokat ,godny polecenia,wysoka kultura osobista.Wszystko związane z moją sprawą było załatwione profesjonalnie.Wszelkie kontakty prowadził osobiście,stawiał się na spotkania z moim pracodawcą doprowadził do pozytywnego zakończenia sprawy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tamara dnia: 2013-08-13 23:21:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry Adwokat, godny polecenia,wysoka kultura osobista. Wszystko związane z moją sprawą było załatwione profesjonalnie. Wszelkie kontakty prowadził osobiście, stawiał się na spotkania z moim pracodawcą przez co czułam się bezpieczniej i pewniej.Doprowadził do pozytywnego zakończenia sprawy. Pozdrawiam PANA MECENASA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TL dnia: 2013-08-07 14:07:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z pełnym przekonaniem polecam usługi pana mecenasa Mariusza Lewandowskiego. W mojej ocenie jest to adwokat któremu zależy aby klient był fachowo obsłużony , ostoja spokoju a przede wszystkim skuteczność działania , wysoka kultura osobista .Jestem osadzonym w systemie dozoru elektronicznego pan Mariusz załatwił za mnie wszystko błyskawicznie ja sam nawet palcem nie kiwnąłem , mam jeszcze inne sprawy do załatwienia i na pewno skorzystam z jego usług .pieniądze na pewno nie pójdą w błoto , polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan K dnia: 2013-07-06 21:32:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Adwokat, godny polecenia ! dobry kontakt, wszystko załatwił za mnie oczywiście za moją zgodą, wygraliśmy moją sprawę, do całej sytuacji podszedł z pełnym profesjonalizmem, za małe pieniądze :) POLECAM !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: terror dnia: 2013-06-18 00:15:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam Pana Mariusza,ten adwokat wie za co bierze pieniądze ( małe pieniądze )Moja sprawa dotyczyła ENA,Pan Mariusz sobie bardzo szybko poradził,gdzie sporo innych adwokatów rozkładało ręce lub tylko naciągneli mnie na kasę.Obym w życiu nie musiał korzystać z usług adwokata,ale jeśli to na 100% będzie to właśnie ten adwokat Naprawdę polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pawel.G dnia: 2013-05-30 15:58:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas poważnie podszedł do mojej sprawy zadzwoniłem do niego tylko raz a wszystkie pisma sam za moja zgodą pisał naprawdę polecam tego adwokata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-29 21:53:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do mojego problemu z byłym pracodawcą podszedł profesjonalnie. Wszelkie kontakty prowadził osobiście az do uzyskania pozytywnego efektu. Dzięki temu uniknąłem nieprzyjemnych spotkań z byłym pracodawcą W pełni polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-15 21:34:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprosilismy p.Mariusza o dowiedzenie sie kilku spraw w sprawie spadku oraz emerytury. Dostalismy wysoce profesjonalne podejscie i opinie, dodatkowo p.Mariusz osobiscie dowiadywal sie w spoldzielni oraz ZUSie a nie jedynie dal opinie na podstawie ksiazki. Polecam bardzo goraco! (Dodam ze skorzystalismy rowniez z innego radcy prawnego ktory wzial tyle samo za usluge a ograniczyl sie jedynie do recytowania paragrafow z ksiazki)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dmitrij S dnia: 2013-04-12 12:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usług pana Mariusza w sprawie sporu z byłym pracodawcą. Szczerze przyznaję, że spotkałem się z bardzo rzetelnym podejściem do problemu. Sprawa, z którą nie mogłem sobie poradzić przez miesiąc, została rozwiązana w niespełna tydzień, oczywiście z pozytywnym wynikiem dla mnie. Jednym słowem profesjonalne podejście i szybkie działanie. Z czystym sumieniem polecam usługi pana Mariusza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Wiśniewski dnia: 2013-04-09 21:56:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W życiu miałem już kontakty z wieloma adwokatami i mam różne doświadczenia. Pan Mariusz Lewandowski bardzo poważnie podszedł do moich w sumie drobnych spraw i w ciągu tygodnia jedną umowę miałem załatwioną a kilka wezwań wysłanych do odpowiednich osób. Nie spotkałem się jeszcze z adwokatem, który by w tak krótkim terminie załatwiał sprawy za tzw. "małe pieniądze". Jestem pod wrażeniem. Umowę podpisałem ze skutkiem pozytywnym a klienci powoli już zaczynają płacić za swoje przewinienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bardzo dobry i szybki kontakt
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2013-03-08 08:45:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją