Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka adwokat Michał Mikołajczyk

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-132 Łódź Narutowicza 75 b/9
Telefon: 42 207-03-06 Kom. 693335895 Fax: 42 207-03-06
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokatmikolajczyk.pl
Strona internetowa: www.adwokatmikolajczyk.pl
NIP:
725-185-78-59
Opis działalności: Prawo Karne, Prawo Cywilne, Prawo Rodzinne i Opiekuńcze, Prawo Administracyjne Słowa kluczowe: adwokat, kancelaria,prawo,porady prawne, obrońca, dobry adwokat, prawnik, sądy, prawo karne,

Ocena: 95% pozytywna 85x 4x

Jakość usług: 95% wysoka 85x 4x
Terminowość: 96% bez zastrzeżeń 80x 3x
Ceny usług: 91% niskie 56x 21x 5x
Ilość opinii w serwisie: 89
Ilość odsłon profilu firmy: 11910
Data utworzenia profilu: 2011-10-11 15:33:13
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-03 11:48:59 

Opinie o Kancelaria Adwokacka adwokat Michał Mikołajczyk

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt na niskim poziomie, mojej sprawie poświęcił może z 4 godziny, co daje cenę za godzinę jak w najlepszych kancelariach w Warszawie. Przez jego spóźnienie sędzia musiał opóźnić rozprawę, nie stawił się nawet na odczytaniu wyroku, a po uzasadnienie musiałem pofatygować się sam do sądu. Co do merytoryki się nie wypowiadam. Dodam, że sprawa została przegrana, ale nie to jest powodem mojej negatywnej opinii. Z perspektywy dwóch lat od zakończenia naszej współpracy po prostu widzę, jak pracują inni prawnicy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2018-04-13 12:46:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawę odszkodowawczą pan mecenas przeprowadzi bardzo sprawnie. Polecam, świetny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-08 21:55:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec,sprawy karne moje i moich znajomych poprowadził w świetnie. Nie można nic zarzucić jeżeli chodzi o solidne przygotowanie sprawy i jej prowadzenie aż do końca. Naprawdę, cieszę się , że trafiłem do pana mecenasa. Polecam jego usługi , bo warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-08 11:39:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas bardzo sprawnie przeprowadził moją sprawę odszkodowawczą, wywalczone odszkodowanie wbrew wcześniejszym utrudnieniom firmy odszkodowawczej zadowoliło mnie bardzo, ponieważ nie spodziewałem się aż tak dużej sumy, tym bardziej,że wcześniej były z tym problemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-05 11:17:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas pomógł mi bardzo w sprawie rozwodowej, przeprowadził ja sprawnie pomimo zagmatwanej sytuacji majątkowej i nie tylko.Polecam jego usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-30 18:03:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Cieszę się, że dotarłam do pana mecenasa, moje problemy zostały załatwione szybko i profesjonalnie. Polecam usługi pana mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-30 15:19:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam, rzeczywiście bardzo dobry i solidny fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-23 09:27:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec , godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-21 11:18:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry, skuteczny i odpowiedzialny. Rzadko mamy do czynienia z dobrym fachowcem a pan mecenas nim jest z pewnością. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-08 11:21:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak, naprawdę dobry fachowiec a przy tym wnikliwy i skuteczny. Widać duże doświadczenie pomimo młodego wieku, warto mieć takiego adwokata do prowadzenia swoich spraw. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-01 09:18:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia, solidny i wybitnie obeznany z przepisami prawa adwokat.Polecam, ponieważ sama przyjemność mieć do czynienia z doskonałym fachowcem, który wie co mówi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-28 12:03:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry, solidny i niedrogi. Sprawy prowadzi odpowiedzialnie i przykłada się do nich jaknajdokładniej. Profesjonalny i godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-14 13:03:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry i solidny fachowiec. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony klient dnia: 2017-02-01 10:11:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam, że wybrałam bardzo dobrze i skorzystałam z usług pana mecenasa. Sprawy dość zagmatwane i nierozwiązane od lat wyprowadził na prostą. Był przy tym bardzo solidny i dokładny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-04 10:11:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Solidny i wiarygodny. Moje sprawy poprowadził bardzo solidnie i skutecznie. Polecam jego usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-04 09:35:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Mecenasa wybrałam na podstawie opinii "O fachowcach". Osobiście jestem zawiedziona. Straciłam dużo pieniędzy, czasu i niewiele z tego wyszło a wręcz jeszcze bardziej skomplikował mi sprawę.Uważam również, że w rozmowie jest mało przystępny, niekomunikatywny. Nie rozumiem skąd tyle tak doskonałych opinii.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-26 09:09:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję panu mecenasowi za poprowadzenie moich spraw. Było bardzo różnie i ciężko z moim losem, ale teraz wiem, że mogę zacząć wszystko od nowa jeszcze raz. Tylko dzięki panu mecenasowi jego wytrwałości, doskonałej pracy i zaangażowaniu udało mi się wyjść cało z kłopotów. Bardzo dobry, profesjonalny, cierpliwy i wcale nie drogi adwokat, którego mogę śmiało wszystkim polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-01 15:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę powiedzieć, że spotkałam wielu adwokatów ale jestem pod wrażeniem pana mecenasa Mikołajczyka. Pomimo złożoności i pokrętnych losów mojej osoby i spraw z tym związanych, których nie mogłam wyprostować korzystając z pomocy innych adwokatów pan macenas dzięki swojemu zaangażowaniu i profesjonalizmowi a także umiejętnością komunikacji z klientami pomógł mi moje sprawy zakończyć z pozytywnym skutkiem. Wielkie Mu dzięki za to , ponieważ myślałam, że jestem już skazana na wieczne udręki z wymiarem sprawiedliwości. Polecam usługi pana mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-29 11:02:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, bardzo profesjonalnie poprowadził moje sprawy. Na każdym etapie postępowania wykazywał maksimum zaangażowania. Polecam serdecznie wszystkim usługi pana mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-16 21:08:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, polecam usługi pana mecenasa. Cieszę się,że trafiłam do pana mecenasa, ponieważ dopiero tutaj zostałam obsłużona tak jak powinien zostać potraktowany każdy człowiek. Pełne zrozumienie, zaangażowanie i profesjonalizm. Dziekuję i polecam każdemu, na pewno się nie zawiedziecie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-23 10:17:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec,polecam usługi pana mecenasa. Solidny, terminowy i skuteczny do tego bardzo rzeczowy. Naprawdę cieszę się, że trafiłem do pana mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2016-01-24 13:48:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi pana mecenasa, jestem rad,że do niego trafiłem. Profesjonalny i rzeczowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2016-01-22 14:10:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas pomógł mi i uratował moje życie, tak że teraz mogę spokojnie żyć. Nie wierzyłam w nic bo moje sprawy były zbywane przez innych albo źle prowadzone. Pan mecenas zrobił dobrą robotę i solidnie poprowadził spawy, polecam jego usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona klientka dnia: 2016-01-21 22:14:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo rad, że trafiłem do pana mecenasa, poprowadził moje skomplikowane sprawy bez zastrzeżeń. Solidny i dobry fachowiec, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-22 11:45:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem bardzo zadowolona z pracy pana mecenasa. Moje sprawy poprowadził bardzo dobrze i skutecznie. Polecam usługi pana mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-23 12:35:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat nie przeprowadził żadnej mojej sprawy skutecznie,a równolegle miał ich kilka,absolutnie nie polecam ceny nieadekwatne do oferowanej usługi, można płacić za fachowca, zadziwiające są te wszystkie pozytywne opinie na tym forum,chyba żaden adwokat tyłu nie ma.Wybrałam Pana Mikołajczyka na ich podstawie i bardzo żałuję, zostałam bez pomocy i wydałam niepotrzebne pieniądze.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-06-01 16:23:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałem podziękować panu mecenasowi za poprowadzenie mojej sprawy. Jestem szczęśliwy, że trafiłem na takiego fachowca. Nie będę się rozpisywał bo nie wiem co mógłbym jeszcze dopisać do opinii o panu mecenasie, jest po prostu wspaniałym fachowcem i człowiekiem. Polecam wszystkim jego usługi!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-27 11:24:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec, cieszę się że trafiłem do Pana mecenasa. Mam porównanie z innymi adwoaktami i muszę przyznać, że wypada bardzo korzystnie na tle innych. Moje sprawy są już zakończone i naprawdę jestem bardzo zadowolony z rezultatów końcowych. Jest naprawdę przy tym wszystkim tani i solidny. Polecam usługi Pana mecenasa - zadowolony klient.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-14 13:47:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przekonałam się osobiście, że opinie na temat pana mecenasa są w pełni uzasadnione. Jestem super zadowolona z przeprowadzenia mojej sprawy, jestem też wdzięczna za pomoc i rady pana mecenasa dotyczące dalszego postępowania w życiu tak, żeby żyć zgodnie z prawem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-12 12:55:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem krótko, bez zbędnych słówek i frazesów, solidny, rzetelny, rzeczowy i naprawdę świetny adwokat. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-11 17:07:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bobry i solidny fachowiec, sprawy prowadzi dokładnie i skutecznie. Dociekliwy i drobiazgowy jeśli chodzi o wykorzystanie prawa na korzyść klienta. Pomógł mi wyjść z opresji i kłopotów wlaśnie dzięki dokładneej znajomości przepisów i potrafił je wykorzystać w moim przypadku. To naprawdę wielka sztuka. Polecam uslugi pana mecenasa, warto mieć go za swojego obrońcę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-03 16:38:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczna panu Mecenasowi za poprowadzenie mi sprawy. Wykazał się świetną znajomością wszelkich przepisów i paragrafów, które można było zastosować w moim przypadku. W efekcie sprawa została wygrana i jestem ztego powodu szczęsliwa. Polecam uslugi pana mecenasa, można bez ryzyka powierzyć mu swój los.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-27 18:39:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że wybrałam Pana mecenasa w Internecie i skorzystałam z jego pomocy bo jest naprawdę profesjonalny,a opinie o pracy Pana mecenasa są jak najbardziej zasadne. Polecam jego usługi wszystkim zainteresowanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-26 11:48:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze poprowadził mi sprawę i jestem zadowolony z jej rozstrzygnięcia. Jest dobrym i skutecznym fachowcem, polecam go wszystkim , którzy mają problemy z prawem, naprawdę pomoże!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-25 10:14:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę się podzielić swoim szczęściem, ponieważ mogę wreszcie normalnie żyć. Miałam sprawę w sądzie i nie wiedziałam jak to się wszystko skończy. Dzieki panu mecenasowi wygrałam sprawę i jestem szczęsliwa. Dziękuję panu bardzo, jest Pan naprawde porządnym człowiekiem i świtnym fachowcem. Polecam wszystkim usługi pana mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-14 13:52:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i skuteczny adwokat. Polecam, ponieważ przekonalam się, na sobie. Miałam do czynienia z kilkoma adwokatami ale żaden nie był tak dobry jak pan mecenas. Solidny, punktualny i rzeczowy, wie czego chce i jak to osiągac.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-12 16:46:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa, że moją sprawę prowadził pan mecenas. Przez cały czas jej trwania byłam w komfortowej sytuacji klienta, który jest informowany na bieżąco o postępzch sprawy. Efekt był dla mnie bardzo szczęśliwy, chociaż nie spodziewałam się aż tak dobegoo zakończenia moich spraw. Jestem przeszczęsliwa, że udało mi się trafić do pana mecenasa. Polecam go i jego usługi wszystkim, którzy potrzebują pomocy prawnej bo jest naprawde bardzo dobrym fachowcem. - Zadowolona i szczęśliwa klientka!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-02 11:38:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Bogu, że skierował moje kroki do pana mecenasa. Nikt nie mógł mi pomóc chociaż byłam u wielu prawników/adwokatów. Kilka spraw skończyło sie niczym, dopiero teraz wiem co to znaczy solidny i dobry fachowiec, który pfofesjonalnie zabiera sie do rzeczy.Pan mecenas wyciągnał mnie z takich tarapatów, że lepiej nie mówic. Kosztowało to duzo nerwów i cierpliwości ale sie opłaciło. Jestem wolna i spokojna o swoje dalsze losy. Dziękuje, dziekuje, dzaiekuje Panie Mecenasie za wszystko! Polecam pana jako znakomitego w swim fach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-25 16:30:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze poprowadził moje sprawy i dzięki emu mam spokojne życie. Polecam usługi pana mecenasa bo jest naprawfe godny miana dobrego ni solidnego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-18 11:55:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat, potrafi człowieka uspokoić i wlać nadzieję; to co robi jest dla klienta bardzo ważne z punktu widzenia psychologicznego, bowiem każdy potrzebuje potwierdzenia swojej wartości, chociaż nie zawsze postępował słusznie i zgodnie z prawem. Nie każdy potrafi dać taką nadzieję na lepsze jutro! Życzę panu mecenasowi samych sukcesów w Nowym Roku oraz szczęśliwych Świąt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-19 12:30:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, polecam usługi pana mecenasa. Moje sprawy poprowadził bardzo dobrze, jestem naprawdę zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-15 13:51:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę polecić usługi pana mecenasa, ponieważ jestem pozytywnie zaskoczona obsługą i całą resztą związaną z prowadzeniem i efektem końcowym mojej sprawy. Solidny, terminowy i skuteczny adwokat, co naprawdę zdarza się rzadko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-13 12:30:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowity i nieprawdopodobnie ułożony z klasą fachowiec. Potrafił wzbudzić we mnie zaufanie już od pierwszej wizyty. Co ważne nie zawiódł tego zaufania i sprawę doprowadził do szczęsliwego końca, chociaż po drodze było naprawdę cięzko. Brawo oanie mecenasie . Polecam Jego usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-24 19:26:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, potrafi wzbudzić zaufanie u klienta i co ważne nie zawieść tego zaufania. Doprowadził moją sprawę do szczęśliwego końca, chociż wydawao się to bardzo trudne i w opinii innych prawników wręcz niemożliwe. Polecam usługi pana mecenasa, ponieważ warto skorzystać z jego wiedzy i doświadczenia!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-12 12:01:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, polecam jego usługi. Moje sprawy poprowadził świetnie. Jestem jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-08 13:19:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, prowadzi sprawy rzeczowo i profesjonalnie. Polecam usługi pana mecenasa, gdyż korzystam z jego usług po raz trzeci i jestem bardzo zadowolony z efektów jego pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-27 13:53:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, potrafi klientowi zagwarantować maksimum spokoju i oszczędzić mu stresów, rzeczowy i konkretny, wytłumaczy wszystko po kolei co i jak tak, żeby klient wiedział co go czeka. Nigdy nie obiecuje "gruszek na wierzbie" ale zawsze wykona maksimum tego co się da wykonać. Polecam, bo już kilka razykorzystałem z usług pana mecenasa i mam porównanie z innymi, zawsze byłem zadowolony z efektów pracy pana mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-23 12:51:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidny i dobry adwokat. Sprawy prowadzi w sposób profesjonalny i zrozumiały dla klienta. Polecam usługi pana mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-11 12:19:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i solidny adwokat, potrafi wytłumaczyć klientowi wszystkie aspekty sprawy. Nie obiecuje czegoś co jest niemożliwe, realizuje natomiast z całą stanowczością to co jest możliwe dla sprawy. W sądzie skuteczny i błyskotliwy, widać dobrą szkołę i solidne przygotowanie merytoryczne no i oczywiście duże doświadczenie praktyczne. Polecam usługi pana mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-09 13:17:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - bardzo solidny i godny zaufania i polecenia mecenas. Byłem u wielu fachowców ze swoimi problemami i u pana mecenasa znalazłem ich pozytywny finał. Jestem bardzo rad, że udało mi się trafić do pana mecenasa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-02 12:33:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Mecenasie, dziękuję Panu za wszystko co Pan zrobił dla mnie i mojej rodziny. Dzięki Panu mogę spokojnie spojrzeć dzieciom w twarz i żonie, która zaczynał wątpić we mnie. Naprawdę Pana praca dała wspaniałe efekty w postaci mojej niewinności, którą to orzekł sąd. Zawsze wierzyłem, że nadejdzie ten moment, kiedy będę czysty i spokojny o siebie i swoja rodzinę. Dziękuje raz jeszcze , jest Pan super fachowcem i porządnym człowiekiem. Dziękuję! Dziękuję! P.S. Polecam wszystkim zainteresowanym usługi Pana Mecenasa, ponieważ jest On najlepszy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-04 14:35:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientem pana mecenasa i muszę powiedzieć, że jest to naprawdę świetny fachowiec, znający się na rzeczy. Moje sprawy prowadziło już kilku adwokatów ale pan mecenas jest z nich najlepszy. Jestem człowiekiem z przeszłością i mam trochę na sumieniu i bardzo mi pomogły uwagi i niektóre słowa pana mecenasa, nawet poczułem mrowienie w plecach jak mi mówił o zdawało by się o oczywistych i prostych rzeczach związanych z życiem. Widać, że wiele o nim wie i może niejednemu pomóc i doradzić. Przynajmniej ja czuję, że bardzo mi pomógł i chyba wiem jak dalej pchać to swoje życie. Polecam, naprawdę nikt nie pożałuje kiedy skorzysta z jego pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-18 14:21:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny, Świetny! Same superlatywy cisną mi się na usta, solidny, błyskotliwy, obowiązkowy, niezwykle kreatywny w swoich poczynaniach. Polecam usługi pana Mecenasa w każdej sprawie, bowiem jest to naprawdę bardzo dobry fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-12 13:30:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, umie przekonać do swoich racji,. Skuteczny i odpowiedzialny, dokładny i punktualny. Potrafi znaleźć właściwą drogę postępowania nawet w najtrudniejszych i skomplikowanych sprawach. Jestem bardzo zadowolony z prowadzenia mojej sprawy. Polecam usługi pana mecenasa jako jednego z lepszych, których spotkałem do tej pory w swoim pokręconym życiu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-05 12:35:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec, uważnie słucha i skrupulatnie porządkuje najważniejsze dane, te które mają istotne znaczenie dla sprawy. Mogłam się o tym przekonać podczas trwania mojej sprawy. Odpowiedzialny, punktualny i zawsze dyspozycyjny. Polecam usługi pana mecenasa z całą odpowiedzialnością, gdyż zasługuje na najwyższe słowa uznania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-01 19:38:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Słowny, rzeczowy, konsekwentny,terminowy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-04 19:42:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, polecam! Potrafi poprowadzić sprawę skutecznie i bez zbędnego koloryzowania swoich zasług. Jest konsekwentny, bardzo konkretny i rzeczowy. Dba o komfort psychiczny klienta; wyjaśnia tłumaczy i doradza, jak trzeba także pocieszy. Naprawdę rzadki okaz w dzisiejszych czasach godny polecenia i najwyższych ocen. Jeszcze raz bardzo polecam usługi tego mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-13 10:29:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się cieszę, że skorzystałam z usług pana mecenasa Michała Mikołajczyka. Poprowadził mi sprawę szybko i sprawnie bez żadnych problemów. Nie wydziwiał ile to trzeba zrobić i ile trudności pokonać tylko zrobił swoje za co należą mu się poza zapłatą słowa uznania. Diękuję mu i polecam wszystkim jego usługi i cenne porady.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-07 11:18:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, polecam jego usługi, ponieważ przekonałem się że moje sprawy poszły w dobrym kierunku pomimo trudności i zawiłości z nimi związanymi. Jestem zadowolony z pracy pana mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-06 09:37:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Dołączam się do poprzednich opinii. Polecam jego usługi. Zna się na tym co robi. Solidny i odpowiedzialny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-26 10:17:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie będę się rozpisywał, powiem krótko - świetny i kompetentny fachowiec. Nie kręci ani nie "ściemnia", mówi jak jest i co można zrobić ze sprawą i to robi. Polecam wszystkim potrzebującym pomocy i dobrej rady, naprawdę warto odwiedzić pana mecenasa Michała Mikołajczyka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-23 11:12:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dołączam swoją opinię o panu mecenasie Michale Mikołajczyku, ponieważ spotkałam się z niezwykle miłą, solidną i fachową obsługą. Jest to dla mnie ważne bowiem moje doświadczenia z tego typu fachowcami były różne.Pan mecenas Michał Mikołajczyk okazał się być w moich sprawach wyjątkiem. Długo zastanawiałam się nad wyborem adwokata i udało mi się trafić w przysłowiową dziesiątkę. Poczułam się pewnie i bez obaw czekałam na finał mojej sprawy. Pan mecenas swoją postawą i rzetelnością od razu wzbudził we mnie zaufanie. Wygrana sprawa i sposób jej prowadzenia całkowicie mnie zadowoliły i utwierdziły w trafnym wyborze. Polecam wszystkim usługi pana mecenasa Michała Mikołajczyka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-23 09:14:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry i solidny fachowiec, którego mogę pochwalić za poprowadzenie mojej dość trudnej i pogmatwanej sprawy. Pan mecenas Michał Mikołajczyk wykazał się dużą wiedzą i sprawnością. Sprawa została pozytywnie zakończona za co jestem bardzo wdzięczna panu mecenasowi. Polecam wszystkim jego usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-18 17:57:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec i super gość. Zgadzam się z poprzednimi opiniami i dodam tylko, że warto korzystać z usług takich ludzi bo człowiek może dużo się nauczyć
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-06 13:51:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec, zna się na prawie i ma wszystkie paragrafy "w jednym palcu". Konkretny i rzeczowy, to co może zrobić w danej sprawie zrobi na prawdę dobrze. Mogłem się przekonać na własnej skórze, sprawa trudna i skomplikowana ale pan mecenas Mikołajczyk poradził sobie z nią. Z opowiadań kolegi, któremu prowadził sprawę wiem, że dodatkowo potrafi człowieka podbudować i zmobilizować do dobrych działań. Pomaga również w życiowo trudnych i zagmatwanych powikłaniach, kiedy człowiek się gubi i nie wie jak żyć i co robić. Potrafi wtedy tak doradzić i pomóc jak nikt inny. Rzadko można spotkać się z takim podejściem i traktowaniem klienta. Ja zawdzięczam panu mecenasowi wiele i chciałbym mu w tym miejscu podziękować za wszystko i życzyć mu wszystkiego najlepszego zarówno w pracy zawodowej jak i w jego życiu osobistym. Wszystkim potrzebującym pomocy prawnej gorąco go polecam - naprawdę jest znakomitym fachowcem i zna wartość zarówno swoją jak i wartość drugiego człowieka ( widzi w nim pozytywy). Jest to dla mnie ważne i cieszę się , że spotkałem takiego człowieka w swoim życiu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-29 13:13:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Może nie umiem tak ładnie pisać jak moi poprzednicy ale chciałabym powiedzieć, że moje doświadczenia w prowadzeniu mojej sprawy skłaniają mnie do wyrażenia swojej opinii o panu mecenasie Michale Mikołajczyku. Jest on wyjątkowym - takie jest moje zdania - człowiekiem i adwokatem, dlatego ponieważ skupia się na tym co człowiekowi "dolega". Jeśli klient ma problem to stara się ten problem rozwiązać w sposób jak najkorzystniejszy dla niego. Zwraca przy tym uwagę na człowieka i wnika w jego sytuację, potrafi doradzić i pocieszyć co jest niezmiernie ważne. Ja swoją sprawę powierzyłam najlepszemu adwokatowi jakiego dotychczas spotkałam. Pan Michał Mikołajczyk jest świetny i na wskroś fachowy w sądzie i bardzo przekonujący jeśli chodzi o swoje racje. Bardzo mi pomógł w moim życiu i dzięki niemu mogę dzisiaj spokojnie żyć i nie bać się jutra. Naprawdę gorąco polecam usługi pana mecenasa Michała Mikołajczyka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-20 13:40:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się w całej rozciągłości z poprzednią opinią. Pan mecenas Michał Mikołajczyk jest naprawdę świetnym fachowcem i przy tym człowiekiem, który widzi w swoim kliencie drugiego człowieka niekoniecznie przestępce czy kogoś gorszego. Swoją pracą udowadnia, że w każdej sytuacji należy widzieć człowieka niezależnie od tego co on zrobił. Jestem bardzo zadowolony i usatysfakcjonowany z osiągniętego efektu końcowego w moim przypadku jest to wielki sukces i zasługa pana mecenasa Michała Mikołajczyka. Polecam jego usługi wszystkim potrzebującym pomocy prawnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-04 11:21:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę podzielić się swoją opinią z innymi klientami pana mecenasa Michała Mikołajczyka, ponieważ nigdy dotąd nie spotkałem się z takim podejściem do moich problemów i kłopotów z prawem. Byłem w swoim czasie u kilku adwokatów, którzy prowadzili mi sprawy z różnym skutkiem. Pan mecenas Michał Mikołajczyk podjął się bronić mnie w trudnej i skomplikowanej sprawie karnej. Sprawa zakończyła się sukcesem, ale oprócz tego chciałem powiedzieć, że przez cały czas trwania sprawy czułem się wysłuchiwany, rozumiany i traktowany bardzo poważnie i niezwykle fachowo. Nie miałem nigdy poczucia, że jestem zam i zdany na siebie, pan mecenas oprócz wykonywania swoich czynności bardzo mi pomógł jeśli chodzi o moje życie. Udzielił mi kilku bardzo ważnych rad i wskazówek, które już procentują i pomagają mi uporządkować moje życie na nowo.Jestem Mu bardzo wdzięczny za profesjonalizm w sprawie i czysto ludzkie podejście do człowieka, które naprawdę może uzdrowić i zdziałać cuda w człowieku, który zbłądził. Polecam jego usługi wszystkim bo to naprawdę wielki człowiek i wspaniały fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-27 11:35:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecic Pana Mecenasa Mikołajczyka. Jest osobą niezwykle bezpośrednią, przedstawia jasnym językiem rozwiązanie spraw. Szuka najlepszych opcji dla swoich klientów. Pomógł mi w mojej sprawie, polegam Go znajomym, mam do Niego pełne zaufanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia G dnia: 2013-02-04 15:09:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzenia mojej sprawy przez pana mecenasa Michała Mikołajczyka. Jest wyjątkowym, bardzo uważnym mężczyzną, który traktuje swój zawód bardzo poważnie. Ponieważ jest to moja już kolejna sprawa (tym razem rozwodowa ) - poprzednie były odszkodowawcze u innego mecenasa - muszę powiedzieć,że jestem pod wrażeniem. Nigdy nie byłam traktowana tak wyjątkowo, czułam,że pan mecenas żyje moją sprawą i jest ona dla niego czyś najważniejszym. W trakcie udzielał mi bardzo mądrych i pouczających rad, które stosuję z powodzeniem w swoim życiu. Może to co piszę jest trochę chaotyczne ale jestem naprawdę poruszona taką pomocą i opieką ze strony pana mecenasa. Jeśli ktoś ma podobne problemy to niech kieruje swoje kroki tylko do kancelarii pana mecenasa. Polecam gorąco wszystkim, którzy maja kłopoty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-14 14:29:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę powiedzieć, że dawno nie spotkałem się z tak solidną i profesjonalną obsługą prawniczą. Nie musiałem się o nic martwić, pan mecenas wszystkim się zajął. Na samej rozprawie był bardzo skuteczny i świetnie przygotowany. Polecam wszystkim jego usługi, bo naprawdę nie jest wcale drogi za taką jakość pracy i podejścia do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-14 11:09:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Michał Mikołajczyk jest niezaprzeczalnie świetnym fachowcem. Moją sprawę poprowadził bardzo dobrze. Był skuteczny i obowiązkowy, do każdej rozprawy świetnie przygotowany. Co jest dla mnie bardzo ważne czułem się tak jakby moja sprawa była dla pana mecenasa najważniejsza.Polecam jego usługi, ponieważ mam porównanie z innymi adwokatami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-06 14:42:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłam prowadzenie mojej sprawy rozwodowej Panu mecenasowi i mam bardzo pozytywne odczucia. Trafiłam na rzeczowego i konkretnego fachowca, który bez ogródek wyjaśnił mi w czym tkwi istota rzeczy, bez zbędnego koloryzowania powiedział jak sprawa wygląd i czego mogę się spodziewać. Ceny przystępne. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-05 22:39:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Michał MikoŁajczyk podjął się obrony w sprawie karnej, a jedyne co zrobił, to pobrał honorarium za sprawę i nic więcej oprócz tego co jest zgodne z Ustawą. Miał mnie informować na bieżąco o postępach sprawy, ale niestety tylko jeden raz ze mną rozmawiał i do tego zatrzymał jako osoba upoważniona wyrok sądowy. Tak ,że nie miałem możliwości nawet zapoznać się z postanowieniem Sądu.Do tego nie odbiera telefonu co łączy się z brakiem kontaktu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2012-12-22 19:23:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poprzednimi opiniami. Pan Mecenas to nie tylko świetny fachowiec, to przede wszystkim niezwykle przystojny i atrakcyjny mężczyzna. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-21 22:30:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny, solidny i co najważniejsze skuteczny w działaniu. Moją sprawę poprowadził tak jak mówił bez wielkich obietnic i szczerze. Na końcu okazało się, że wszystko jest tak jak sobie wymarzyłem. Naprawdę jest świetnym fachowcem. Nie obiecuje gruszek na wierzbie ale mówi zawsze to czego sie można spodziewać. Zawsze jednak zrobi więcej dla sprawy i klienta. Bardzo polecam Pana Mecenasa. Jest świetny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-09 22:54:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec, naprawdę polecam. Jest konkretny i świetnie przygotowany do tego co robi. Nie zawiodłem się na Jego radach i tym co robił w mojej sprawie. Wygrał i doprowadził sprawę do szczęśliwego końca. Naprawdę polecam usługi tego mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-04 10:52:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z prowadzenia i przebiegu mojej sprawy. Pan mecenas wykazał się naprawdę wysokim kunsztem. Doprowadził sprawę do szczęśliwego końca, chociaż było momentami dosyć trudno. Polecam wszystkim Jego usługi, jest naprawdę dobry.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-28 10:19:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec, polecam wszystkim. Solidny, merytoryczny i dynamiczny. Pomimo młodego wieku zna się na tym co robi i można mieć do Niego zaufanie. Oby wszyscy tak pracowali.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-20 13:19:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Cieszę się bardzo, że trafiłam do tej kancelarii. Sprawa wydawała się bardzo trudna i zagmatwana ale mecenas wyprowadził ją. Jestem bardzo zadowolona - naprawdę gorąco polecam usługi tego mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-22 17:47:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Wysoka kultura i profesjonalizm. Warto skorzystać z Jego usług. Gorąco polecam - naprawdę jest bardzo dobry.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-15 10:24:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec.Potrafi wzbudzić u klienta poczucie solidnego wiedzącego co robić - profesjonalisty.Zawsze bardzo dobrze przygotowany do sprawy, niezwykle kompetentny. Potrafi poświęcić klientowi wystarczającą ilość czasu, wysłucha i zawsze świetnie doradzi i poprowadzi sprawę. Co ważne nie jest drogi. Naprawdę gorąco polecam. Osobiście jestem bardzo zadowolony z poprowadzenia moich spraw. Znajomi również bardzo sobie chwalą Jego usługi. Naprawdę warto skorzystać z Jego usług.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-25 10:34:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry, uczciwy i solidny. Przywiązuje wagę do najdrobniejszych szczegółów mających wpływ bieg sprawy. W sądzie swobodny i profesjonalny. Gorąco polecam usługi tego mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-21 10:30:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle skuteczny, profesjonalny i pod każdym względem znakomity fachowiec. Wie jak poprowadzić sprawę i dobrze ją zakończyć. Wysłucha cierpliwie klienta podbuduje i potraktuje jego sprawę jako najważniejszą. Nie odpuści żadnego szczegółu, jest naprawdę świetnym adwokatem. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-29 12:32:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, solidny, perfekcyjnie poprowadził mi sprawę, która wydawała się naprawdę trudna. Jestem zadowolona i polecam tego właśnie mecenasa. Myślę, że każdy będzie zadowolony z jego podejścia do klienta i jego problemów. Gorąco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-28 16:27:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidny i profesjonalnie przygotowany do każdej sprawy.Klient może czuć, że trafił do właściwej osoby; zorientowanej we wszystkich procedurach i paragrafach. Sprawy prowadzi bez zarzutu i z dobrym skutkiem.Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-25 14:40:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam- świetny fachowiec.Dociekliwy i solidny, sprawy prowadzi naprawdę profesjonalnie i co ważne nie jest taki drogi.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-22 19:08:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Świetny fachowiec.Działa skutecznie i bez zarzutu.Rzeczowy i konkretny, skuteczny w działaniach. Potrafi naprawdę wiele.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-02 09:28:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec,kulturalny, miły i niezwykle skuteczny. Bardzo dobrze prowadzi sprawy jest rzeczowy, konkretny, rzetelny i każdą sprawę traktuje jak najważniejszą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 2011-10-11 15:36:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją