Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

REK-BUD Dariusz Nowakowski

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-814 Bydgoszcz Falista 11
Telefon: Kom. 536-293-434
Adres e-mail: rek-bud(małpa)o2.pl
Strona internetowa:
NIP:
953-137-41-23
Opis działalności: Usługi remontowo - budowlane Słowa kluczowe: Usługi remontowo - budowlane

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2485
Data utworzenia profilu: 2013-02-27 09:46:40
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-27 09:46:40 

Opinie o REK-BUD Dariusz Nowakowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gruntowny remont w domku na działce jak najbardziej na plus. Zrealizowali praktycznie wszystkie założenia. Starannie wykończyli każdą pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-26 11:53:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Instalacja wodno-kanalizacyjna została bardzo dobrze zrobiona przez tą firmę. Chyba to najlepsza firma tego typu w okolicy także polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-18 14:54:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Tapeta została położona starannie i nie ma żadnych nierówności inne ściany zostały bardzo dobrze pomalowane, farba dobrze dobrana. Prace wykonane w terminie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-12 09:21:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - polecam. Profesjonalne podejście do zawodu, oferują najwyższą jakość usług. Byłem mile zaskoczony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-06 13:33:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze, że tutaj w Bydgoszczy funkcjonują jeszcze uczciwe firmy. Wywiązali się z umowy w 100%. Realizacja zgodna z założeniami. Pokój po remoncie prezentuje się efektownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-15 11:46:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-24 15:35:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwe podejście do klienta. Wcześniej firma mi kompletnie nieznana, ale zdecydowałem się w ich zainwestować. Jedna z lepszych bydgoskich firm z jakimi do tej pory miałem do czynienia. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-05 08:12:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z ich usług jakiś czas temu i powiem wam ze nie mam nic do zarzucenia bo wszystko poszło według moich oczekiwan, ogolnie mówiąc jestem dumny z ich pracy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-27 09:48:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją