Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Urody Vogue Anna Przybyła,marta Wilczyńska,Agnieszka Gawron

Zawód: kosmetyka - usługi Fryzjer 
Adres: Małopolskie, 32-600 Oświęcim Garbarska 14a
Telefon: 531800641 Kom. 662289093
Adres e-mail: ak88osw(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.centrumurodyvogue.pl
Opis działalności: Centrum Urody Vogue to salon fryzjersko - kosmetyczny jak i zajmujący się stylizacją paznokci. Profesjonalizm świadczonych usług oraz zadowolenie klienta to dla nas wartości najwyższe. Słowa kluczowe: fryzjerstwo,kosmetyka,stylizacja paznokci

Ocena: 93% pozytywna 14x 1x

Jakość usług: 93% wysoka 14x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 4x 10x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 4936
Data utworzenia profilu: 2013-02-08 15:44:45
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-08 15:44:45 

Opinie o Centrum Urody Vogue Anna Przybyła,marta Wilczyńska,Agnieszka Gawron

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Paznokcie u pani Marty zrobione z ogromna precyzją,pani Kasia z pasją dba o moje włosy,rzęsy u pani Danusi faktycznie piękne,natomiast wiedza i umiejętności w doborze zabiegów jak dla mnie wygrywa Pani Ania.Polecam salon .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena O. dnia: 2017-01-31 21:01:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam Panią Danusię, efekty widać gołym okiem, rzęsy piękne i starannie wykonane, co do wiedzy i umiejętności Pani Anny, to polecam lepiej Panią Danusię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sysia dnia: 2017-01-26 00:43:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kosmetyczka Anna pełen profesjonalizm. ENCYKLOPEDIA wiedzy KOSMETYCZNej!! Zabieg trafiony w problem.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kkkkkk dnia: 2017-01-23 22:12:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług salonu od niedawna , jestem bardzo zadowolona szczególnie z paznokci które są bardzo trwałe i profesjonalnie wykonane. Salon ekskluzywny i bardzo nowoczesny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2016-12-01 21:40:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 1 salon w oswiecimiu który mi pomógł w walce z trądzikiem. Byłam w wielu i było gorzej lub bez zmian. Po kilku wizytach problem się zmniejszył polecam naprawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2016-08-28 22:20:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealny dobór zabiegów. Po kilku wizytach w tym salonie moja buzia znowu jest ładna. Pani Ania to profesjonalista zna się na tym co robi.Opłacało się czekać miesiąc na termin.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna G. dnia: 2016-05-18 23:42:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam,sprawdziłam,polecam.?? Włosy strzyzenie + kolor i zabieg na buzie rewelacja!! Obsługa mega mila.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-20 19:15:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon na bardzo bardzo bardzo wysokim poziomie.Korzystałam z usług wielu salonów w Oświęcimiu.Centrum Urody Vogue to najlepszy salon w Oświęcimiu.Ekskluzywne wnętrze,profesjonalna obsługa,zabiegi kosmetyczne idealnie dobrane do cery.Wszystko na bardzo wysokim poziomie.Szczególne podziękowanie dla Pani kosmetolog Anny.pozdrawiam i do zobaczenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina J. dnia: 2016-02-18 15:06:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: opinia dotyczy Pani Marty. Niestety jakość usług jest bardzo niska...robiłam paznokcie wielokrotnie i niestety muszę przyznać, że Panią Martę zgubiła rutyna i opinia, że hybryda u Niej w salonie jest niedroga...paznokcie niedomalowane częste odpryski robione szybko byle jak...niestety nie polecam...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: 12345 dnia: 2016-02-09 21:58:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodziłam do wielu salonów, poszukiwałam tego jedynego i oto on. Zaczęłam od gabinetu kosmetycznego, a skończyłam na salonie fryzjerskim.Panie są bardzo miłe i kompetentne.Człowiek w tym salonie czuje się dowartościowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-02 00:14:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon w pełni profejonalny!!Jestem stałą klientką polecam dziewczyny są świetne i znają się na rzeczy.Atmosfera w salonie bardzo miła każda z dziewczyn jest bardzo dobra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2014-02-10 22:38:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzjer -- Agnieszka G. - korzystałam z usług i nadal będę w przyszłości - dziewczyna zna się na rzeczy, cięcia perfekcyjne, fryzury na okazyjne wyjścia nie powtarzalne. Paznokcie -- Marta W. - korzystałam - głównie hybrydy, polecam bardzo trwały. Kosmetyczka -- Anna -- nie mogę ocenić, jeszcze nie korzystałam. Ogólnie salon godny polecenia, miła atmosfera i profesjonalna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ssss dnia: 2013-10-28 20:01:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło .profesjonalnie chętnie wracam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2013-06-17 10:47:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ten salon za profesjonalizm,miłą atmosferkę,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: miki dnia: 2013-04-27 21:30:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką i powiem szczerze nie wyobrażam sobie innego salonu. Obsługa miła i kompetentna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sabina dnia: 2013-03-12 21:07:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją