Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

studio kreowania wizerunku "LOOK...at me!" Agnieszka Kuzia

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Świętokrzyskie, 25-432 kielce Jana Nowaka Jeziorańskiego 67
Telefon: Kom. 792 025 975
Adres e-mail: kreowanie-wizerunku(małpa)o2.pl
Strona internetowa: http://studiokosmetyczne-lookatme.pl.tl/
Opis działalności: studio kreowania wizerunku, kosmetyka , stylizacja włosów, wizaż, stylizacja paznokci Słowa kluczowe: kosmetyczka, kosmetyka , fryzjerka , stylistka włosów , tipserka , manicure , pedicure , wizaż , wizerunek , ślub

Ocena: 91% pozytywna 32x 1x 3x

Jakość usług: 91% wysoka 32x 1x 3x
Terminowość: 96% bez zastrzeżeń 25x 8x 1x
Ceny usług: 100% niskie 20x 14x
Ilość opinii w serwisie: 36
Ilość odsłon profilu firmy: 7532
Data utworzenia profilu: 2009-10-08 14:12:54
Data ostatniej aktualizacji: 2013-01-23 14:32:32 

Opinie o studio kreowania wizerunku "LOOK...at me!" Agnieszka Kuzia

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na kwasie migdałowym i bardzo sobie chwalę ,na razie nie widzę konkretnego efektu bo był to drugi zabieg natomiast na pewno wykonam kilka. Kwas dobrej jakości, ładnie nawilżył, odświeżył skórę. Po zabiegu otrzymałam dobrze dobraną pielęgnację do domu.Dodatkowym plusem jest cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Meissner dnia: 2013-06-14 10:35:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szkoda pieniedzy i czasu . nie polecam . powtórze osobe co kiedyś napisała mikro beznadziejnie zrobione, tak jakby osoba ktora go wykonywala dopiero sie uczyla zawodu. demakijaz mozna powiedziec ze wogole nie zrobiony porazka
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: calineczka dnia: 2013-06-13 23:55:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem Pani kosmetyczka robi tam najładniejsze brwi. Szkoda tylko ,że mam tak daleko bo muszę dojezdzac z poza Kielc,ale dla tak pięknej henny warto się pofatygować. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia B. dnia: 2013-05-17 15:58:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tam kosmetyczka wyprowadzila mi brwi w koncu do normalnego stanu bo ciagle mialam zle regulowane brwi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2013-05-02 09:34:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 3 dni temu miałem robione tam oczyszczanie twarzy z jakąś maską i masażem. Koledzy polecili mi ten salon więc sprobowalem i na pewno wrócę. oczyszczanie zrobione tak żeby jak najmniej bolało (zupełnie bezboleśnie się nie da), nałożona maska złagodziła mi podrażnienia i zaczerwienioną skórę a masaż twarzy nazwe wisienką na torcie - rewelacja jednym słowem, pełen relaks mozna było usnąć. polecam i za jakiś czas sam wroce ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz Górzyński dnia: 2013-04-09 14:11:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałąm z oferty peelingu kawitacyjnego z zabiegiem pielęgnacyjnym dodatkowo Pani kosmetyczka zaproponowałą mi mezoterapię mikroigłową i jestem bardzo zadowolona. Sam peeling dla mojej skory to za mało natomiast ta mezoterapia mikroiglowa naprawde jak dla mnie super. Jestem po 3 zabiegu i juz widze pierwsze efekty. skóra jest nawilżona bardzo mocno, ladnie napieta i gładka.Do tego dobrano mi dobry krem do pielegnacji w domu i efekty zaczynam widziec.zobaczymy co będzie dalej. pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariola Górska dnia: 2013-02-19 14:07:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Siostra wykupiła mi na gruponie w tym salonie zabieg peelingu kawitacyjnego z maską,zabiegiem i henną na brwi.Pierwszy raz byłam w tym salonie i naprawdę jestem bardzo miło zaskoczona. zabieg przebiegł bez pośpiechu ,dokładnie nikt nie gadał mi za uchem podczas zabiegu czego często doswiadczalam u kosmetyczek,wielki plus za zabieg dobrany do potrzeb skóry po peelingu bo skórę miałam gładziutką i nawilżoną , nie było podrażnień ani zaczerwienienia (delikatne ale po godzinie wszystko bylo juz dobrze),brwi rewelacja nigdy nie miałam tak ładnie zrobionego łuku brwiowego.dzobrze ze jest ten groupon za duzo mniejsze pieniądze mozna wykonac pełnowartosciowy zabieg. polecam i bede odwiedzac
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-05 14:52:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym gabinecie kilka dni temu wykonałam zabieg oczyszczania skóry i chciałam podzielić się opinią na ten temat. Fakt,że musiałam czekać dosyć długo na wizytę w godzinach popołudniowych,ale zostało mi to zrekompensowane odpowiednio przeprowadzonym zabiegiem.Skóra dokładnie oczyszczona z tych czarnych kropeczek i co najważniejsze nie byłam czerwona jak burak bo Pani która wykonywałą mi zabieg nałożyła mi jakieś pachnące,łagodzące cuda na buzię i wyszłam oczyszczona i nawilżona a nie podrażniona.i do tego wyleżałam sie bite 2 godziny :)Wrócę na pewno na wiosnę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-01-23 14:29:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam zabieg przy uzyciu glowicy mikroigłowej,niedrogi jak na tego typu zabiegi a satysfakcjonujący efekt . co najwazniejsze higienicznie i sterylnie wykonany.polecam i skorzystam w niedługim czasie.pozdrawiam. Krystyna Marecka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: krystyna dnia: 2013-01-04 15:42:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozytyw wielki za zabieg złuszczający z kawitacją i kwasami.moja trądzikowa skóra po dwoch zabiegach wygląda o niebo lepiej a jakos sceptycznie bylam nastawiona do tego typu zabiegow. polecam i na pewno bede kontynuowac bo ten zabieg na prawde uratowal mi moja skore do tego cena przystepna.pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja Strączyńska dnia: 2012-12-03 10:49:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: makijaż ślubny rewelacja. poleciła mi ten salon kolezanka ktora tez wykonywala tam make-up na slub cywilny. trwalosc niesamowita. wesele i poprawiny w nim przetanczylam i na dobra sprawe gdybym nie zmyla to by sie jeszcze potrzymal ze dwa dni ;).szczerze polecam i ceny niewielkie w stosunku do trwalosci i jakosci
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2012-07-04 09:31:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w sobotę robiłam sobie u Pani Agnieszki makijaż ślubny i naprawdę jestem bardzo zadowolona. makijaż wyszedł delikatny,ale wyrazisty, świetnie wychodził na zdjęciach a przede wszystkim pomimo tego ,że było naprawdę gorąco trzymał się całą noc, rano tylko delikatnie przypudrowałam i mogłam iść na poprawiny. na pewno przy najbliższej impreazie będę się tam malować.pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2012-06-18 09:34:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: robiłam oczyszczanie twarzy i powiem szczerze,ze naprawde oceniam pozytywnie zabieg,dlugo trwalo ale bardzo dokladnie. i nie mialam zmaltretowanej twarzy to najwazniejsze. nastepnego dnia praktycznie nie bylo sladu zaczerwienienia i wągrów.nic mi nie powyskakiwało ani mnie kosmetyki nie uczuliły.moim zdaniem ok wszystko moge polecic.pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-12 12:47:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie odradzam wykupywanie voucherów na grouponie czy sweet dealu.Porażka! Pani kosmetyczka nawet makijaż zmywa bardzo niedokładnie i o zgrozo! używa do tego gabek wielokroknego użytku! Zabieg robi niedokładnie, nie używa toniku, po oczyszczaniu kładzie od razu krem.Nie robi też masażu twarzy, choćby przez kilka minut. Szkoda czasu i pieniędzy na taką mikro...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: nelly dnia: 2012-06-09 20:17:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wykonywałam sobie u nich makijaż wieczorowy - efekt był bardzo dobry , dobrze dobrany podkład,ładnie pomalowane oczy nie nachalnie tylko subtelnie a zarazem wyraziscie, ekstra zrobiona korekta i modelowanie twarzy za pomocą podkładów ,korektórów i bronzerów a co najważniejsze makijaż trzymał się całą noc a robiłam go około godziny 11 rano. i cena bardzo rozsądna jak na jakość makijażu. pozdrawiam i skorzystam przy najbliższej okazji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Piotrowska dnia: 2012-05-25 12:02:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: salon poleciła mi koleżanka ktora wykonywala sobie tu tipsy przed ślubem.skorzystalam poniewaz zalezalo mi na delikatnym frenchu i cieno nalożonym zelu.i tak jak kosmetyczka obiecala tak tez bylo zrobila mi bardzo naturalne tipsy a co istotne sa baaaaaaaro wytrzymale nie poodpadaly co zdarzalo mi sie wczesniej, powietrze praktycznie wcale nie podchodzi (może delikatnie przy jednym paznokciu) chociaz robilam je okolo trzech tygodni temu.tak ze jesli chodzi o tipsy to warto. pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2012-04-28 09:44:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wykupiłam zabieg mikrodermabrazji z kwasami , oraz balejaz - efekt na prawdę dobry - balejaż fakt wykonany ciut dłużej niż zazwyczaj miałam robiony,ale bardzo dokładnie i starannie - bez plam i żółtych popalonych kosmykow.mikrodermaabrazja z kwasami tez dobrze wykoanana bez pospiechu,bez podraznienia skory,slicznie pachnace kosmetyki po zakonczeniu zabiegu. kosmetyczka dobrala mi kosmetyki do pielegnacji domowej, dala probki, nie namawiala nachalnie do zakupu - wszystko w jak najlepszym porzadku, polecam i z pewnością odwiedzę ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Milena Olejarczyk
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-23 11:09:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio kreowania wizerunku "Look at me" Agnieszka Kuzia w Kielcach, to strata pieniędzy!!!! Zakupiłam u nich voucher na obcięcie włosów, hennę i malowanie paznokci. Z terminem wizyty do fryzjera nie było problemu, ale do kosmetyczki ok miesiąca - pomyślałam, że na pewno są dobrzy i dlatego takie terminy. Gdy poszłam na obcięcie włosów myślałam, że fryzjerka mi coś doradzi (w końcu studio kreowania wizerunku), niestety dziewczyna choć bardzo miła i uprzejma nie ma pojęcia o fryzjerstwie. Podczas wizyty poznałam również kosmetyczkę, która przez cały czas siedziała nic nie robiąc! Pomimo, że zapewniała mnie przez telefon, że tego dnia ma tak napięty grafik, że na malowanie paznokci i hennę muszę przyjść w innym terminie (miesiąc później). Gdy poszłam na malowanie paznokci kolejna porażka, kosmetyczka nie dokładnie zmyła mój stary lakier, dowiedziałam się również że voucher nie obejmuje opiłowania paznokci i odsunięcia skórek (w każdym normalnym salonie kosmetycznym to standard!!!) Już nie wspomnę, że większość lakierów, których używa to tandeta po 5 zł!!!! po skończeniu malowania czekałam 20 min, żeby lakier wysechł (po czym jak wróciłam do domu musiałam go zmyć bo był cały pozlewany)z henny zrezygnowałam w obawie o swój wygląd! Niestety, zdecydowanie nie polecam tego salonu!!! Żałuję, że przed zakupem vouchera nie przeczytałam opinii na temat tego salonu, bo na pewno bym go nie kupiła!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2012-04-19 12:29:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kawitacja + masaż twarzy (magiczne wykonanie) = normalnie usnęłam. raz w miesiącu na pewno powtórzę. szkoda tylko ,żę terminy takie odległe ;/
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klaudia nowocień dnia: 2012-03-29 10:25:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku lat szukałam kogoś kto zajmie się moimi brwiami, co chwile zmieniałam kosmetyczki bo moje brwi z wizyty na wizyte wygladaly coraz gorzej az trafilam do pani agnieszki - henna i regulacja cudo idealnie nadany ksztalt i dobrze dobrany kolor henny brwi do twarzy i koloru wlosow. polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Tracz dnia: 2012-03-08 12:00:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam zabieg mikrodermabrazji diamentowej. Dokładnie, bez pośpiechu,w przyzwoitej cenie.Dobrze dobrane kosmetyki do użytku w domu. polecam i na pewno wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dawid Grzela dnia: 2012-02-02 12:45:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona , skorzystałam z usługi koloryzacji włosów i naprawdę fajny efekt. pozdrawiam i wrócę za miesiąc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta Nowakowska dnia: 2012-01-20 16:31:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykupiłam groupon na koloryzację i zabieg kosmetyczny.Pieniądze wydane na groupon zaliczam do bardzo dobrze zainwestowanych. Personel świetny , nigdy nie czułam się tak swobodnie w salonie fryzjersko-kosmetycznym. Panie wykonały usługę bardzo dokładnie i profesjonalnie. I do tego kawa podana w ślicznej filiżance :) . polecam i wracam niebawem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. Kwaśniewska dnia: 2011-11-23 17:03:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za dobrze przeprowadzony zabieg kawitacji z masażem. bez pośpiechu , masaż twarzy cudny normalnie zrelaksowałam się tak ,że usnęłam . Odprężona maksymalnie wrócę nieraz. miejsce godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga Bielecka dnia: 2011-11-14 14:27:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wykupiłam groupon w tym salonie i jestem mile zaskoczona. Wybrałam się do nich z lekką nutą niepewności ,ale stwierdzam,że nie żałuję ,że nabyłam kupon. Świetna atmosfera , miło, przyjemnie, dziewczyny przesympatyczne i naprawdę wiedzą co robią. Fryzjerka doradziła mi, powiedziała szczerze co może wyjść na włosach a co nie wyjdzie, przeprowadziła długi wywiad ze mną o moich włosach i dlatego też efekt wyszedł pozytywny. Na pewno wróce i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna Machocka dnia: 2011-09-28 16:04:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fajny salonik - zawsze chętnie tu wracam ze względu na jakość i cenę, która nie zrazi nikogo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania K. dnia: 2010-06-13 10:59:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajne miejsce , na luzie , można poplotkować, wypić bardzo dobrą kawę , personel kompetentny , konkretny, bardzo miły dla klientów , ceny bardzo przystępne w porównaniu z innymi salonami w których byłam. Fryzurka i makijaż cudoooo - trzymały się całą długą noc w stanie nienaruszonym. Wrócę tu na pewno jeszcze nie raz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda Bartczak dnia: 2010-04-01 17:36:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem klientem tego studia generalnie fryzjerki (u kosmetyczki też byłem kilka razy na oczyszczaniu) i nie zgodzę się tu z wypowiedzią poprzedniczki - studio super- miło, czysto, dziewczyny prze sympatyczne - zawsze dostępna kawka, herbatka - a że słychać czasem ludzi to normalne - to salon fryzjersko-kosmetyczny a nie biblioteka - skoro jest tak zle to trzeba sie wybrac do jakiegos spa zapłacic 400zł i nie narzekać :) ps. a może panie zapaliły bo je wkurzyłaś jako klientka marudna i niemiła :D bo ja tam nie czułem dymu nigdy nie mówiąc o spóźnieniach których tam nie uświadczyłem (no może raz ale są różne sytuacje których nie możemy przewidzieć)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marcin nowakowski dnia: 2010-03-01 09:44:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo sympatycznie - miło , profesjonalnie , kameralnie - mały salonik ale wszystko co potrzeba jest - polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta dnia: 2010-02-27 11:32:33 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio jak studio. Przeciętne. Byłam umówiona na daną godzinę po czym w sobotę musiałam czekać na kosmetyczkę, która się spóźniła. W salonie może i jest miła atmosfera ale mi się nie podobało. Kosmetyczka widać że pali papierosy bo gdy przeprowadzała na mnie zabieg oczyszczania twarzy jej ręce po prostu śmierdziały dymem. Zawód chyba do czegoś zobowiązuje. Po drugie nie ma tam zamkniętych pomieszczeń i przy zabiegu słychać głosy prawdopodobnie znajomych śmiejących się. Więc odpocząć i odprężyć się tam nie da.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anika dnia: 2010-02-14 15:10:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: naprawdę salon na najwyższym poziomie - personel i wykonanie- strzał w dziesiątke!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ilona D. dnia: 2010-02-03 11:44:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobra jakość usług i wykonanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maja dnia: 2010-02-01 20:39:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam w 100% profesjonalnie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2010-01-11 16:59:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetne miejsce - kameralnie , miło , profesjonalnie. duży nacisk kładziony na higiene w salonie.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa P. dnia: 2009-12-12 12:45:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wysoka jakość usług , bardzo miła obsługa, świetny klimat i muzyka w tle :)- dziewczyny świetnie znają się na swoim fachu , potrafią wyczarować super wizerunek na najwyższym poziomie i zgodnie z najnowszymi trendami!kosmetyki i sprzęt na najwyższym poziomie - polecam skorzystanie z usług kosmetyczki, wizażystki, stylistki włosów , oraz paznokci!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2009-10-23 12:40:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetna obsługa , pełen profesjonalizm , higiena na najwyższym poziomie , kompetentni fachowcy , dobry klimat w studiu. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2009-10-08 14:16:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją