Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MJ Metamorfozy Marta Janicka

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Wielkopolskie, Poznań Plac Andersa 1
Telefon: Kom. 602126109
Adres e-mail: mj(małpa)mjmetamorfozy.pl
Strona internetowa: www.mjmetamorfozy.pl
Opis działalności: Salon kosmetologii estetycznej, kosmetyki profesjonalnej wizażu oraz stylizacji. Słowa kluczowe: kosmetologia, kosmetolog, wizaż, stylizacja, manicure, pedicure,

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3611
Data utworzenia profilu: 07.12.2012 10:05:31
Data ostatniej aktualizacji: 20.01.2013 15:56:57 

Opinie o MJ Metamorfozy Marta Janicka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przesympatyczna Szefowa i bardzo profesjonalna kadra fryzjerska. Fantastycznie wykonana fryzura :) Oszałamiające wrażenie. Będę wracać ! :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.09.2019 15:15:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zaklad kosmetyczny MJ Metamorfozy. Korzystalem z opcji liposukcji ultradzwiekowej, bardzo profesjonalne podejscie do klienta, urocza i bardzo sympatyczna pani Marta, doradzi i pomoze. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TS dnia: 12.07.2014 23:14:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na zabiegu mikrodermabrazji z kwasem migdałowym i jestem pozytywnie zaskoczona. Bardzo miła obsługa. Pani Marta odpowiedziała na moje pytania i rozwiała wątpliwości o zabiegach kwasami. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.03.2014 12:44:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pierwszym zabiegu kreski permanentnej jestem zachwycona! Mam bardzo asymetryczne oczy, a Pani Marta zrobiła tak idealne kreski, jakich ja nigdy nie zrobiłam po 12 latach używania eyelinerów i kredek. Świetna linergistka z bardzo profesjonalnym podejściem do Klienta, a przy okazji przesympatyczna osoba. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 27.01.2013 11:58:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam wszelkie zabiegi kwasami w MJ Metamorfozy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa P. dnia: 23.01.2013 00:30:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam we wtorek z gruponu na makijażu permanentnym u Pani Marty i muszę powiedzieć, że jestem bardzo mile zaskoczona. Dobra obsługa, odpowiedziała na każde pytanie. Brewki idealne.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa W dnia: 18.01.2013 12:28:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani Marta zrobiła mi rewelacyjny makijaż permanentny przy minimum bólu, a inne zabiegi wykonuje bardzo profesjonalnie i w dobrej cenie, z makijażu okolicznościowego też byłam zadowolona; nie chodze już do innych kosmetyczek :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dawy dnia: 09.12.2012 17:24:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra obsługa!! Pani Marta jest rewelacyjnym fachowcem. Świetnie dobiera zabiegi które są zarówno pożyteczne i przyjemne.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ania dnia: 07.12.2012 10:07:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją